Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım ya benim göğüsleri çok şişti ve ağrıyor kasığım ağrıyor ve akıntımda çook fazla dua et lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş

melek_84 canım tebrik ederim..hayırlı olsun çooook sevindimmmm..

kızlar merhaba bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuççç bebişim yokkk 0.100 bakalım kırmızılar gelcekmii

ben demiştim yaptırma diye kuşum ya..dayanamıyoruz yaptırıoruz sonra daha bi heyecanla beklemek zorunda kalıyoruz, kırmızılar gelecek mi diye..adet gecikmesinden önce yapılan kan testleri doğru sonuç vermez diye söylemişti doktor..

sen de dayanamadin demek canim... Senin 19u degilmiydi? Daha var.. Kuppe'nin gittigi doktorda erken belli olmaz demisti..
Bence acele etme.. Bekle...

evet canım 19 daa bekleyemedım arkadasımla yuruyuse gıttım yuruyus yapamana kadar cıkar sonuc alırım dedım ama zaten gıderkende negatıf sonuc alacagımı bılıyodum dayanamadım napıyımm daha 19 var nasılsaa bıde benım ılk korunmadan bırlıtelıgım 4 martt daha cok erkendı ama baktırtım ıstee nasıp olmazsa nısana artıkkk

evet ama dayanamadım aklımda varmı yokmu oldumu olmadımı soracagıma dedımm bellı olur belkı ama malesefff kocaman bı 0 vardıııı sımdı sıra kırmızıları bekle ben zaten cok ümitli degilim açıkcası spralimi gecen ay cıkarttım ve bu ay ılk deneme bu ay olacagını hıc sanmamaıstım yanılmamdımdaa

Bence hemen umidini kaybetme.. en azindan haftasonuna kadar bekle... belirti filan varmiydi canim?

canım ya benim göğüsleri çok şişti ve ağrıyor kasığım ağrıyor ve akıntımda çook fazla dua et lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş

hepniz için dua ediyorum bitanem inan test sonucunu alır almaz rabbm isteyen herkese nasip etsin dedim ilk

herkese hayırlı günler hatunlar.yeni hamiş olan biri varmış allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla bebğini kucağın aalsın.inşallahtez günde rabbim bize de nasip eder beklemek çok zor.bütün arkadaşlarım için yasin ve ayetel kürsü okdum allahım kabul etsin ve herkes bebiş versin

hadi bakalim canim... kis kis kirmizilar kis kis gunun gecsin yani 2gun sonra haberini bekliyor olcaz..

üzülme fıstığım bak aynı durumdayızz :) yaslan omzuma ve 19 unu bekle :) hehehe

Kızlar herşeyin bi vakti zamanı var . Benim zamanım vaktim gelmiş demekki 3 senedir bugünün hayaliyle yaşıyorum . Rabbim sonunda dualarımı kabul etti . Olmayanlar üzülmesin üzülünce ters tepki yapıyo bi önceki ay kırmızılar geldi die oturup ağladım . Sonra yumurtalar büyümedi birsürü uğraştım. üzmeyin kendinizi rabbim herkese en doğru zamanda nasip edecektir .

Çok sevindim senin adınaaa canım tebrik ederim

kıyamam sana ya..ne sıkıntılar çekmişsin ama sonucunda mükafat var değil mi, Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canımm..çok mutlu oldum senin adına.. duygulandımmmm..

çok sevinidim yaaaa....Rabbim sonunda yüzünüzü güldürmüş inş hep böyle devam etsin daha güzel haberlerin almka nasip olsun.....

çok sevindi. Allah tamamına erdirsin. ben de yarın gidicem dr.a. adetim 5 gün geçti. iki kez test yaptım pozitif çıktı

kan testi yaptırmadınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…