canım pzt idrar yaptım negatif çıkmıştı ama pzt erkendi zayen meraktan yaptım 1 2 gün daha beklim kan yapım dedim bugünde kan yaptım çıktı
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=144032&d=1298110183
Kızlar bu liste neye göre??? son adet tarihimi, ovulasyonmu?? sizce??
canım inan hiç belirtim yok sadece akıntım fazlaydı hatta ara ara karnıma ağrı giriyodu ha bugün ha yarın gelcek die bekliodum ama çok şükür gelmedi kırmızılar:)
rabbim dileyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
kızlar merhaba bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuççç bebişim yokkk 0.100bakalım kırmızılar gelcekmii
sen de dayanamadin demek canim... Senin 19u degilmiydi? Daha var.. Kuppe'nin gittigi doktorda erken belli olmaz demisti..
Bence acele etme.. Bekle...
Kısmet canım yaa. Gününü bi bekle bakalım belki sürpriz bişeyler çıkar..
ben demiştim yaptırma diye kuşum ya..dayanamıyoruz yaptırıoruz sonra daha bi heyecanla beklemek zorunda kalıyoruz, kırmızılar gelecek mi diye..adet gecikmesinden önce yapılan kan testleri doğru sonuç vermez diye söylemişti doktor..
evet canım 19 daa bekleyemedım arkadasımla yuruyuse gıttım yuruyus yapamana kadar cıkar sonuc alırım dedım ama zaten gıderkende negatıf sonuc alacagımı bılıyodum dayanamadım napıyımm daha 19 var nasılsaa bıde benım ılk korunmadan bırlıtelıgım 4 martt daha cok erkendı ama baktırtım ıstee nasıp olmazsa nısana artıkkk
evet ama dayanamadım aklımda varmı yokmu oldumu olmadımı soracagıma dedımm bellı olur belkı ama malesefff kocaman bı 0 vardıııı sımdı sıra kırmızıları bekle ben zaten cok ümitli degilim açıkcası spralimi gecen ay cıkarttım ve bu ay ılk deneme bu ay olacagını hıc sanmamaıstım yanılmamdımdaa
canım ya benim göğüsleri çok şişti ve ağrıyor kasığım ağrıyor ve akıntımda çook fazla dua et lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş
kızlar merhaba bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuççç bebişim yokkk 0.100bakalım kırmızılar gelcekmii
hepniz için dua ediyorum bitanem inan test sonucunu alır almaz rabbm isteyen herkese nasip etsin dedim ilk
Günaydın arkadaşlar...
Dünki iç sesimi dinlemedim ve test yapmadım....
Son 2 gün.. Akşam midem ağrıdı, içim kaynadı, sonra karnıma indi ağrı.. dedim kırmızılar geliyo galiba.. Ama çok şükür şuana kadar bişey yok ve inşallahta olmaz...
evet ama dayanamadım aklımda varmı yokmu oldumu olmadımı soracagıma dedımm bellı olur belkı ama malesefff kocaman bı 0 vardıııı sımdı sıra kırmızıları bekle ben zaten cok ümitli degilim açıkcası spralimi gecen ay cıkarttım ve bu ay ılk deneme bu ay olacagını hıc sanmamaıstım yanılmamdımdaa
Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyiminanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..
Kızlar herşeyin bi vakti zamanı var . Benim zamanım vaktim gelmiş demekki 3 senedir bugünün hayaliyle yaşıyorum . Rabbim sonunda dualarımı kabul etti . Olmayanlar üzülmesin üzülünce ters tepki yapıyo bi önceki ay kırmızılar geldi die oturup ağladım . Sonra yumurtalar büyümedi birsürü uğraştım. üzmeyin kendinizi rabbim herkese en doğru zamanda nasip edecektir .
Bence hemen umidini kaybetme.. en azindan haftasonuna kadar bekle... belirti filan varmiydi canim?
üzülme fıstığım bak aynı durumdayızz :) yaslan omzuma ve 19 unu bekle :) hehehe
Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyiminanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..
çok sevindi. Allah tamamına erdirsin. ben de yarın gidicem dr.a. adetim 5 gün geçti. iki kez test yaptım pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?