Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım günaydın mı kaldı:))) TÜNAYdııııınn..
Sabah bakıyorum yorumlara gece 2-3 lere kadar yazanlar var maşallah.. içlerinde sen varmıydın görmedim gerçi:)) ne var ne yok??

Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyim inanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..

Çooooooooooook tebrik ederim canım...

Allah tamamına erdirsin inşallah... Nasıl sevindim bi bilsen..

çok sevindim canım sağlıkla al kucağına bebişini inşallah

çok sevindi. Allah tamamına erdirsin. ben de yarın gidicem dr.a. adetim 5 gün geçti. iki kez test yaptım pozitif çıktı

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar valla yere göğe sığdıramıyorum kendimi sanki

canım gözün aydın allah tamamına erdirsi belirtiler neydi
sende

Canım günaydın mı kaldı:))) TÜNAYdııııınn..
Sabah bakıyorum yorumlara gece 2-3 lere kadar yazanlar var maşallah.. içlerinde sen varmıydın görmedim gerçi:)) ne var ne yok??

ben de vardim canim... o yuzden simdi gunaydin dedim...

tebrikler canimmm... darisi tummmm topigimizin basinaaa...

Melekcim cokk sevindim...
Bu arada, Idrar testi yapmismiydin sen?

sen de dayanamadin demek canim... Senin 19u degilmiydi? Daha var.. Kuppe'nin gittigi doktorda erken belli olmaz demisti..
Bence acele etme.. Bekle...

bencede bekleyin bak benim adsetim geceli 4 gün oldu yine dr. kan testi yaptirmadi 35 güne kadar adettet olmama normal dedi belki olursun biraz bekliyelim dedi partesiye gün verdi.

ben Almanya da yasiyorum bu arada

hem moral bozuklugu oluyor insan da biliyorum bekliyormusunuz anliyorum bende öyleyim inanin ama napim iste bekliyorum.

canım gözün aydın allah tamamına erdirsi belirtiler neydi
sende

canım inan hiç belirtim yok sadece akıntım fazlaydı hatta ara ara karnıma ağrı giriyodu ha bugün ha yarın gelcek die bekliodum ama çok şükür gelmedi kırmızılar:)
rabbim dileyen herkese nasip etsin dualarım sizinle

ya benim de karnım ağrıyo özellikle sabahları. ama başka belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…