Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyiminanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..
Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyiminanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..
Canım günaydın mı kaldı:))) TÜNAYdııııınn..
Sabah bakıyorum yorumlara gece 2-3 lere kadar yazanlar var maşallah.. içlerinde sen varmıydın görmedim gerçi:)) ne var ne yok??
kızlar merhaba bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuççç bebişim yokkk 0.100bakalım kırmızılar gelcekmii
melekcim cokk sevindim...
Bu arada, ıdrar testi yapmismiydin sen?
sen de dayanamadin demek canim... Senin 19u degilmiydi? Daha var.. Kuppe'nin gittigi doktorda erken belli olmaz demisti..
Bence acele etme.. Bekle...
canım gözün aydın allah tamamına erdirsi belirtiler neydi
sende
canım inan hiç belirtim yok sadece akıntım fazlaydı hatta ara ara karnıma ağrı giriyodu ha bugün ha yarın gelcek die bekliodum ama çok şükür gelmedi kırmızılar:)
rabbim dileyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
kızlar merhaba bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuççç bebişim yokkk 0.100bakalım kırmızılar gelcekmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?