hayirli olsn canim saglikla kucagina alirsin ins.bende yeni öğrendim sayılır hamileliğimi ama benim hiç akıntım olmadı..hala daha yok.gögüs hassasiyeti yada acısı sanırım her kadında oluyo.
oohh oohh masallah inan kendim hameli haberimi almis kadar sevindim guzelim Allah tamamina erdirsin insallah..Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyiminanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..
yaa bende hep beklemekten tanayim bati.. diger turlu daha cok stres gerilim suphe oluyor.. sabir kizlar hayde elele.;;Canim demek 2 gun bile onceden cikmamis idrarda...
Gunune kadar, hatta belki daha bile fazla beklemek gerek demek...
ALlah razi olsun canim kabul etsin.. en kisa zaman da hayirla duyururuz hamileligimizi insallah..;herkese hayırlı günler hatunlar.yeni hamiş olan biri varmışallah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla bebğini kucağın aalsın .inşallahtez günde rabbim bize de nasip eder beklemek çok zor.bütün arkadaşlarım için yasin ve ayetel kürsü okdum allahım kabul etsin ve herkes bebiş versin
evet canım aynı durumdayızz artık 19 bekliyecezzzz beraberrr
hayirli olsn canim saglikla kucagina alirsin ins.
oohh oohh masallah inan kendim hameli haberimi almis kadar sevindim guzelim Allah tamamina erdirsin insallah..
yaa bende hep beklemekten tanayim bati.. diger turlu daha cok stres gerilim suphe oluyor.. sabir kizlar hayde elele.;;
ALlah razi olsun canim kabul etsin.. en kisa zaman da hayirla duyururuz hamileligimizi insallah..;
haklisin canim ole bende her firsatta bekleyen herkes icin ve ayrica topigimiz icin dua ediyorum.. anliyorum seni insallah rabbim doldurur yuvanizi kucaginizi hayirla...en kabul olunan dua bir başkasının senin adına yaptığı duamış ,burda yapmış olduğunuz duaları iyi niyetleri okuyorumda eminimki rabbim kabul edecek ve hepimizin kucağını dolduracak,ne kadar zor birşeymiş, hiç çocuğum olmazsada olur derdim evlendiğim ilk yıllarda ama şimdi olsun diye yapmadığım kalmıyor bu arada liste için bilgilendirme yapmadım kaç gündür 11-12 marttı beklenen malum gün ama henüz olmadım testte yapmadım herhangi belirtim de yok umutlanmak istemiyorum ama şuan hamile olmayı çok istiyorum,rabbimin mucizelerine inanıyorum şuanda hamile haberleirini aldığım arkadaşları tebrik ediyorum ve allah tamamına erdirsin diyorum hamile kalmayı bekleyenlere bende dahil allah yardım etsin sesimizi duamızı duysun diyorum burdan birbirimize destek olmaya devam edelim çünki bu çok farklı bir durum yeri bu konular herkesle paylaşılmıyor herkesin desteği istenmiyor bazen eşler bile bu konuda duyarsız kalabiliyor o yüzden burdan birbirmize destek olmaya devam edelim...
insallah guzelim... bende memnun oldumaminn canım amin.allahım hepimizin dualarını kanul etsin .bu ara da tanıştığımıza memnun oldum ben nihan
belirtim belim agrıyodu arada gögüslerim çok acıyo ve şiştiler 2 gündürde acayip uyuyorummm
en kabul olunan dua bir başkasının senin adına yaptığı duamış ,burda yapmış olduğunuz duaları iyi niyetleri okuyorumda eminimki rabbim kabul edecek ve hepimizin kucağını dolduracak,ne kadar zor birşeymiş, hiç çocuğum olmazsada olur derdim evlendiğim ilk yıllarda ama şimdi olsun diye yapmadığım kalmıyor bu arada liste için bilgilendirme yapmadım kaç gündür 11-12 marttı beklenen malum gün ama henüz olmadım testte yapmadım herhangi belirtim de yok umutlanmak istemiyorum ama şuan hamile olmayı çok istiyorum,rabbimin mucizelerine inanıyorum şuanda hamile haberleirini aldığım arkadaşları tebrik ediyorum ve allah tamamına erdirsin diyorum hamile kalmayı bekleyenlere bende dahil allah yardım etsin sesimizi duamızı duysun diyorum burdan birbirimize destek olmaya devam edelim çünki bu çok farklı bir durum yeri bu konular herkesle paylaşılmıyor herkesin desteği istenmiyor bazen eşler bile bu konuda duyarsız kalabiliyor o yüzden burdan birbirmize destek olmaya devam edelim...
haklisin canim ole bende her firsatta bekleyen herkes icin ve ayrica topigimiz icin dua ediyorum.. anliyorum seni insallah rabbim doldurur yuvanizi kucaginizi hayirla...
insallah guzelim... bende memnun oldumikinci bebegi istiyoruz insallah yeni basladik sayilir denemelere.. 2.5 yasinda bi oglum var ya sen??
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a insallah dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
happylive | 32 | 11 Mart | bekliyoruz
sema84 | 26 | 11 Mart | bekliyoruz happylife | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
62sinem | 23 | 12 Mart | bekliyoruz
ceza83 | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz
elektra01 | 31 | 12 Mart | bekliyoruz
sefst | ?? | 13 Mart | bekliyoruz
alisya01 | 28 | 13 Mart | bekliyoruz
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz
dlkgns | 26 | 13 Mart | bekliyoruz
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz pourqua TEBRIKLER!! | 24 | 14 Mart |
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
karyaa48 | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart | bekliyoruz han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
maviyaz| 30 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz
kayyum | ?? | 17 Mart | bekliyoruz
aygunes | 25 | 17 Mart | bekliyoruz
birtanem | 26 | 17 Mart | bekliyoruz
esiiin | 32 | 17 Mart | bekliyoruz
mpb | 27 | 18 Mart
screamaway | 28 | 19 Mart | Nisan'a insallah
KuPPe | ?? | 19 Mart
busra_17 | 24 | 19 Mart
seaatle| ?? | 20 Mart
aylic | 27 | 20 Mart
Lachesis | 27 | 20 Mart
xtuqcex | 24 | 20 Mart
sincap08 | 27 | 20 Mart
sila38 | 23 | 20 Mart
damlalar | 28 | 20 Mart
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
kokohantes | 25 | 22 Mart
Brownim | 22 | 22 Mart
feryal_efe | 26 | 23 Mart
azra3434| 30 | 23 Mart
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| 26 | 25 Mart
kad_er| ?? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tugcemavi| 24 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
xelifxx | 26 | 30 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
| | |
sagol guzelim.. sanada cok buyuk gecmisler olsun rabbim ayni acilari yasatmasin bidaha. sende yolun basindasin daha.. insallah bu ay sonunu beraber kutlariz bende 20 liyim...allah bağışlasın oğuşunu canım uzun ömürler versin.bende canım 1,5 yıl oldu evleneli.ben 6 ay önce 8 haftalık hamileyken dış gebelik oldum .ameliyatla sağ tüpümüde aldılar.ama şimdi çok şükür iyiyim.buna da şükür sağlığıma da kavuştum.2 aydır da korunmuyoruz benim de bu ay 28 de belli olcak imşallah bişeyler vardır.hiç umudumu kaybetmiyorum.allahım herkesin isteklerini yerine getirsin
sagol guzelim.. sanada cok buyuk gecmisler olsun rabbim ayni acilari yasatmasin bidaha. sende yolun basindasin daha.. insallah bu ay sonunu beraber kutlariz bende 20 liyim...
senin bata daha var ama geciririz zamana hep bir dualarimizla insallah..
Yaa beni de aranıza alır mısınızyaş 29 beklenmeyen bat 6 Nisan
meraba kızlar tablonuz çok güzel,adım derya beni de eklerseniz sevinirim,bat 28 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?