Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yalnız bir sorun var, devamlı "yaşıyorum" yazacağıma "yalıyorum" yazıyorum, sonra ayıp olucak diye yazdığımı tekrar okuyup düzeltiyorum, düzeltmesem yerlere yatarsınız gülmekten, l ve ş yanyana ya klavyede, kaçıncı bu ya))) neşelikıza son yazdığımı ş'yi l yaparak okuyun bi...

Canım evet beklemek gerçekten çok zor, helede çok fazla meşguliyetin yoksa kafan hep ona gidiyor zaten.İnşallah sende bende ve burdaki tüm kızlar bu ay hamile kalır ve listemiz bebeklerle dolar ,ben de tüm kalbimle dua ediyorum.
Bir de ben de sık idrara çıkmada var,elim ve ayağımda hiç ısınmıyor of,aslında biliyorumki bunların çoğu psikolojik galiba)) Sen de göğüs ucu hassasiyeti falan da varmıydı canım?

Vardı canım, adet görmeden önce göğüslerim hassaslaşırdı, ama hamileyken farklıydı, göğsüm hassas değildi, sadece uçları hassastı ve hep hazır vaziyyetteymiş gibi yukarı bakıyorlardı))), zaten bebeğimin düşeceğini o hassasiyet azalınca anladım(((

sık idrara çıkma da hamişlik belirtisi. süper, ben çok ümitlendim, kaçıncı denemeniz bu?daha önce hamile kaldınmı hiç?

Peki bu belirtilerin adetten kaç gün önce başlamıştı canım hatırlıyor musun???
Bir de kimyasal gebelik neden olurmuş doktorun ne dedi???

sık idrara çıkma da hamişlik belirtisi. süper, ben çok ümitlendim, kaçıncı denemeniz bu?daha önce hamile kaldınmı hiç?

Ay canım bak ben de ümitlendim şimdi
Bizim daha 2.denememiz,yeni evli sayılırım 7 aylık evliyim.Daha önce hamile kalmadım,pek bilgili değilim o yüzden,burdan ve internetten öğreniyorum işte :87: :87:

Peki bu belirtilerin adetten kaç gün önce başlamıştı canım hatırlıyor musun???
Bir de kimyasal gebelik neden olurmuş doktorun ne dedi???

belirtilerim ovulasyondan 1 hafta sonra başlamıştı ve adet günüme yaklaşıncaya kadar yükselerek gidiyordu, adet gecikmemden sonra azalmaya başladı, ben de ilk hamileliğim olunca anlamadım, kan testinde pozitif çıkınca sevindim ama değer 67,5'tu. Bu değer beni korkuttu, çünkü o hafta için çok küçük bir rakamdı, en az 200-1000 arası olması gerekirdi, zaten korktuğum da başıma geldi.
Kimyasal gebelik kadınların %50sinde olurmuş, kadından veya erkekten kaynaklanan bir sorun söz konusu değil, sadece sağlıklı döllenmemiş hücre rahim tarafından yabancı cisim olarak algılanır ve dişarı atılır ve sakatlık ihtimalini vücut otomatik engellemiş oluyor. Doktorum şunu dedi, eğer kimyasal düşükler olmasaydı, yenidoğanlarda sakatlık oranında patlama yaşanırdı. Bu düşük bebek düşünen aileler için aslında iyi bir şeydir. Sakat bebekmi yoksa 4. haftada düşükmü diye seçenek sunarsanız herkes 2.sini seçer eminim.

Ama yine de ALLAH kimseye düşük yaşatmasın ve sağ sağlim bebeklerine kavuştursun diyorum.

arkadaşlar benide ekleyin 13 mart

Arkadaşlar çapa tıp fakült hast geldim benim prolaktin normale dönmüş brucellada negatif çok şükür ordaki dr mu asistanmı bilemiyorum ama dediki bu tip hastaların bidahaki gebeliklerinde sağlıklı bebek dünyaya getirmesi yüksek dedi yani düşük ihtimali çok azmış ben sebebsiz düşükler yapıyomuşum hamile kal ögrendiğin an buraya gel seni sıkı gözetime alcaz dedi sadece folikasit verdi ne yapıyım bilemedim eşim araştırma hast diye çapaya devam edelim diyo ben ise çok kararsızım

Sanki en yakınım bu güzel haberleri almış gibi sevindim canım:))) prolaktin normal, brucela negatif oooohhhh süper:)))

Üniversite hastaneleri iyi bence, ama yinede sen bilirsin.. hakkında ve hakkımızda hayırlısı

Öyle yapın bence de. Oraya devam et. Araştırma hastanesine git. ama orada doğum yapmayı düşünürsen, şunu söyleyeyim, talebeler olduğu için senin doğumuna bir sürü kız erkek karışık talebenin girme şansı olacak, (ben şahsen doğumuma erkek talebeler girsin istemem) ama orada çalışan aynı zamanda da özellerde part time çalışan doktorlar vardır muhakkak, öyle birini bulursan, takibini çapada, doğumunu ise özelde yaparsın. Tabi bunu oraya gittiğiniz zaman sorarsanız size net cevap verirler. Veya hamile kaldıktan sonra doğumuma talebe sokmayın dersin, belki dinlerler. Kısacası sormak lazım. İnşallah hamile kal, gerisi kolay :13:

Ayrıca tahlillerinin güzel çıktığına çok sevindim, kardeşim, inşallah umitlerimiz çoğalıyor ve büyüyor, bu ay pek çok güzel haber alıcaz gibi geliyor. ayyyyyyyy, inşallah!!!

Düzenli mi adetlerin? benim normalde hep 28 günde olurdu, son 3 ay 26 günde oldu, bu ay 29 oldu... o yüzden bu ay çok umutlanmıştım, test yaptığım gün regl oldum((

1 buçuk yaşında Defne isminde bir kızın var galiba, tickerden gördüğüm kadarıyla, ALLAH onu sana bağışlasın, 2. bebekmi düşünüyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…