Canım evet beklemek gerçekten çok zor, helede çok fazla meşguliyetin yoksa kafan hep ona gidiyor zaten.İnşallah sende bende ve burdaki tüm kızlar bu ay hamile kalır ve listemiz bebeklerle dolar,ben de tüm kalbimle dua ediyorum.
Bir de ben de sık idrara çıkmada var,elim ve ayağımda hiç ısınmıyor of,aslında biliyorumki bunların çoğu psikolojik galiba)) Sen de göğüs ucu hassasiyeti falan da varmıydı canım?
Canım evet beklemek gerçekten çok zor, helede çok fazla meşguliyetin yoksa kafan hep ona gidiyor zaten.İnşallah sende bende ve burdaki tüm kızlar bu ay hamile kalır ve listemiz bebeklerle dolar,ben de tüm kalbimle dua ediyorum.
Bir de ben de sık idrara çıkmada var,elim ve ayağımda hiç ısınmıyor of,aslında biliyorumki bunların çoğu psikolojik galiba)) Sen de göğüs ucu hassasiyeti falan da varmıydı canım?
Vardı canım, adet görmeden önce göğüslerim hassaslaşırdı, ama hamileyken farklıydı, göğsüm hassas değildi, sadece uçları hassastı ve hep hazır vaziyyetteymiş gibi yukarı bakıyorlardı))), zaten bebeğimin düşeceğini o hassasiyet azalınca anladım(((
sık idrara çıkma da hamişlik belirtisi. süper, ben çok ümitlendim, kaçıncı denemeniz bu?daha önce hamile kaldınmı hiç?
Peki bu belirtilerin adetten kaç gün önce başlamıştı canım hatırlıyor musun???
Bir de kimyasal gebelik neden olurmuş doktorun ne dedi???
isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc
_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat
maonyaaa ------------------------------- 28 Subat
tubaerkan ------------------------------- 28 Subat
cimeka ------------------------------------- 1 Mart
umutdeniz --------------------------------- 2 Mart
seme ----------------------------------------- 3 Mart
neşelikız ----------------------------------- 4 Mart
hasretimsana ---------------------------- 5 Mart
hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart
pembiq ----------------------------------- 7 Mart
gul1182 ----------------------------------- 7 Mart
kekula -------------------------------------- 7 Mart
bikere_sevdim ---------------------------- 7 Mart
happylife ---------------------------------- 9 Mart
aborjinos --------------------------------- 9 Mart
gida_pinar -------------------------------- 9 Mart
derya78_40 ----------------------------- 12 Mart
ceza83 ------------------------------------ 12 Mart
minikyaramaz --------------------------- 12 Mart
sefst -------------------------------------- 13 Mart
pourqua ----------------------------------- 14 Mart
mrv091010 ------------------------------- 14 Mart
tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart
kayyum -------------------------------------17 Mart
birtanem ----------------------------------- 17 Mart
mpb ---------------------------------------- 18 Mart
KuPPe-------------------------------------- 19 Mart
wifeofdemon ----------------------------- 21 Mart
kokohantes -------------------------------22 Mart
ayyildizim ------------------------------- 28 Mart
Arkadaslar listede eksik varmi bilmiyorum eger eksik varsa söleyin hemen ekleyivereyim
Arkadaşımmm ne durumdasııınnnnnn!!!!Günümüz aynı demiştinnnn!!!!
Regl devam canım.. hele bitsin bi bakalım ne olacak... Allah yardımcımız olsun.. senden ne haber???
Özür bugün kaçıncı gününnn
6. günüm canım.. benimki bayağı uzun sürüyor.. en iyi ihtimal 7 gün(( bazen 9u bile buluyor gıdım gıdım (( sinir ediyor beni
Arkadaşlar çapa tıp fakült hast geldim benim prolaktin normale dönmüş brucellada negatif çok şükür ordaki dr mu asistanmı bilemiyorum ama dediki bu tip hastaların bidahaki gebeliklerinde sağlıklı bebek dünyaya getirmesi yüksek dedi yani düşük ihtimali çok azmış ben sebebsiz düşükler yapıyomuşum hamile kal ögrendiğin an buraya gel seni sıkı gözetime alcaz dedi sadece folikasit verdi ne yapıyım bilemedim eşim araştırma hast diye çapaya devam edelim diyo ben ise çok kararsızım
Arkadaşlar çapa tıp fakült hast geldim benim prolaktin normale dönmüş brucellada negatif çok şükür ordaki dr mu asistanmı bilemiyorum ama dediki bu tip hastaların bidahaki gebeliklerinde sağlıklı bebek dünyaya getirmesi yüksek dedi yani düşük ihtimali çok azmış ben sebebsiz düşükler yapıyomuşum hamile kal ögrendiğin an buraya gel seni sıkı gözetime alcaz dedi sadece folikasit verdi ne yapıyım bilemedim eşim araştırma hast diye çapaya devam edelim diyo ben ise çok kararsızım
Cnm bnm deeee 6. günüm biliyomusunnnn!!!!
Düzenli mi adetlerin? benim normalde hep 28 günde olurdu, son 3 ay 26 günde oldu, bu ay 29 oldu... o yüzden bu ay çok umutlanmıştım, test yaptığım gün regl oldum ((
Düzenli mi adetlerin? benim normalde hep 28 günde olurdu, son 3 ay 26 günde oldu, bu ay 29 oldu... o yüzden bu ay çok umutlanmıştım, test yaptığım gün regl oldum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?