Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

güncelledim kızlar.......

kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum çünkü çok kararsız kaldım..benim yarın 14.günüm(beklenen adet tarıhınden önceki)yani yumurtlama günümdeyim ya da haftası diyelim çünkü çok da emin olamıyorum tam tarıhten..sizce bu dönemde günaşırı mı ilişkiye girilmeli yoksa riske atmadan ve yumurtlama gününü kaçırma riskine de girmeden hergün mü ilişki yaşanmalı??

gün aşırı canım, çünkü zaten spermler 2 gün kalıyor içeride. her gün ilişki olunca da sperm kalitesi yüksek oranda düşüyormuş.

her gün ilişki yaşarsan sperm kalitesini ve hızını düşürürsün, günaşırı ilişkiyi doktorlar bu sebeple öneriyorlar. yumurtlama gününü dikkate pek alma günaşırı ilişkiye devam et, o şekilde hamilelik şansın artar. Hadi hayırlısı, Çalışmalara tüm hızıyla devam!

abartıya gerek yok diyor uzmanlar..yumurta yaklaşık 2gün canlı kalabiliyormuş..
sipermenlerde 3güne kadar dayanabildiğine göre..ikigünde bir bile yeterli..ama şansını arttırmak istiyorsanız hergün deneyin tabi...ayyy ahadi inşalah martta hamiş olursun tatlım..

benimde yumurtlama günüm 26 sı..
23-26-28 şubat ve nemelazım 02 martta denicez..
yani enazından bu tarihleri atlamadan işimize bakıcez:))

adet döngün nasıl canım? beklenenden önceki 14.günüm diyosun yani bugün senin yumurtlama günün oluyor ki kaçırmaman lazım

benimde yumurtlama günüm 26 sı..
23-26-28 şubat ve nemelazım 02 martta denicez..
yani enazından bu tarihleri atlamadan işimize bakıcez:))

yumurtlama günün 26sıysa 24ü veya 25i muhakkak denemeni tavsiye ediyorum kardeşim, 23ü yaparsan, 3 gün sonra spermler ölmüş olabilir, işini garantiye al derim ben 23-25-27 şubat günleri bence size en uygun günlerdir. Hayırlısı olsun canım, inşallah hamiş kalırsın

Kızlar bir kitapda bir dua buldum, onu paylaşmak istiyorum. Peygamber efendimiz (s.a.) şöyle buyurmuş: "Bu duayı kim okursa ve sonra da ailesine giderse (eşiyle beraber olursa) o ilişkiden doğan çocuğa şeytan asla zarar veremez"

" Bismillah, Allahumme cennibneş şeytane ve cennibneş şeytane ma rezagtena"

yani yumurtlama günü çalışmalarında bu duayı muhakkak okumayı tavsiye ederim. ALLAHIM hem bizim hem de bebeğimizin her iki dünyası için hayırlı olacak evlatlar nasip etsin inşallah!

kızlar yazdım ama silindi hiç anlamadım neyse,,,,ben bu gün çapa hastanesindeydim prolaktin normale dönmüş brucellada negatif çok şükür oda hallolmuş,,,çapadaki dr bana hamile kalınca hemen gel dedi seni sıkı takibe alcaz dedi benim durumum tıpta sebebsiz tekrarlayan düşükmüş ama ben hala ısrarla brucella etkilemiş olabilir diyorum oda halloldu ya içim bi rahatladı sormayın sanki dr onlar deilde benimbirdaha düşük yapma ihtimalim azmış yani ordakiler öle dedi bilemiyorum eşim arstırma hast diye buraya devam edelim diyo ben çok kararsızım benim gibi sebebsiz düşüğü olanlara genelde kan sulandırıcı iğne veriyolarmış önlem açısından ama bana iğneden falan bahsetmedi burdaki dr ne yapıcam kızlar bana bi fikir verin korunmayı bırakıyımmı çok kararsızım ama vakit kaybetmekte istemiyorum sürekli korunamamki korkuyorum diye offfffff ne bilim napıcam ben:26:

Paylaştığın için teşekkürler, inşallah birçok kişi faydalanır bundan. ben ilk hamileliğimde bol bol okumuştum bu duayı.. inşallah kızım hayırlı bi evlat, iyi bi insan olur inşallah.

çok teşekkürm ederim alevdeniz inşalah cnm..hepimiz için dua edelim bu ay hamişlerle dolsun listemiz inşallah:)

canım sana cevap yazdık.. pc ni bi kapat aç istersen, soru duruyor silinmedi.

gün aşırı canım, çünkü zaten spermler 2 gün kalıyor içeride. her gün ilişki olunca da sperm kalitesi yüksek oranda düşüyormuş.

teşekkür ederim cnm cevap için..dogru söylüyorsun aslında bunları ben de biliyorum ama işte en önemli günlerde sonucu değiştirecek bir hata yapmak istemiyor insan:26:

adet döngün nasıl canım? beklenenden önceki 14.günüm diyosun yani bugün senin yumurtlama günün oluyor ki kaçırmaman lazım

adet siklusum genelde 27 gündür cnm ama bu değişiklik gösterebiliyor tabii,o yüzden tam kestiremiyorum yumurtlama günümü..ama bu günler çoook önemli benim için..çok saol tatlım dilerim hepimiz güzel haberlerimizi veririz burdan

dediğiniz gibi günaşırı da karar kıldım cnm zaten olacagı varsa olur çok da takılmamak lazım..saol cnm sen de..

Paylaştığın için teşekkürler, inşallah birçok kişi faydalanır bundan. ben ilk hamileliğimde bol bol okumuştum bu duayı.. inşallah kızım hayırlı bi evlat, iyi bi insan olur inşallah.

Rica ederim canım, inşallah Defne kızımız ana babası için ve kendisi için hayırlı bir evlat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…