- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
Arkadaşlar günaydın...Ya dünden beri benim gögüs ucum ağırmaya başladı ama şu şekilde gögüs ucumu elimle dokunuyorum azıcık ovalıyorum fazlasını yapamıyorum zaten acıyorr bu belirti olabilirmi???
yazdığın bilgiler doğru.. bir sonraki adetiniziden 14 gün çıkarıyorsunuzu ve 3 gün öncesnden 3 gün sonrasına kadar o haftayı değerlendiriyorsunuz.. ama daha önce dediğim gbi adetiniz düzenl olabilir ama ya yumurtlamanız??benim mesela 30 günde bir demiştim ama yumurtam 16.günde büyümediği zamanlar oluyor.. bu arada yumurta takibindeyim ben..
sevgili arkadaşlar benim tm ne zaman doguracamı bilmiyo 36 haftalım tm ne zaman olur bilen varsa söylesin bana :utkuemir_bebek:
Arkadaşalr merhaba nasılsınız hamişlerimiz gelsin yavaş yavaş inşallah :)
Bir hamilemiz geldi ama bizden habersiz 36. haftalık olmuş))) Hayırlısıyla kucağına alır inşallah.
bugün listemizde pinkin BATı (beklenmeyen adet tarihi), kendisi yok ortalarda. iyi haber istiyoruzzzz, hamiş haberleri, kızlar
bende hamile kalmak istiyoum an tahlili yaptrdm bisey çkmadı am henüz hasta da olmadım beni de ekleyin
Merhaba arkadaşlar
Şimdi doktordan geldim ve bu ay umudumuz yüksek olduğu için "Mart ayında hamile kalmayı bekleyenler" kısmını üzerime alındım.
Beni de aranıza alacağınızı düşünerek biraz durumumdan bahsedeyim.
4 yıllık evliyim ama tedaviye yeni başladım 2. ayım bu ay.
Polikistik over hastasıyım.Çok doktor resmen kapıdan kovdu beni çok zor olur çocuğun diye.
En son şimdiki doktoruma gittim çok umutsuzdu ama benim ısrarlarımla tedaviye başladı.
İlk ay son doktor kontrolümde 13mm'di yumurtalığım ama daha zamanı var büyür demişti.
20 gün içinde adet olmazsam ihtimal vardı. Tam 20. günü oldum.
Yeniden ilaca başlayıp -klomen kullanıyorum bu arada- kontrole gittim adetimin 11.günü umutluydum ne de olsa kendiliğinden adet olmuştum kesin büyürdü bu sefer yumurtalarım.
Çünkü evliliğimin ilk aylarında 3 dönem tedavi görmüştüm ilaçla bile zor adet oluyordum.
Böyle düşünüyordum ama sonu hüsran oldu.Yumurta bile oluşmamıştı.
Önceki dönem çatlama olmuş ama bir işe yaramamış.
Yeniden hemen klomene başladık. İlaç bittikten 3 gün sonra yani bugün gittim 11mmdi.
Doktorum başta çok umutsuz konuşurken şimdi beni umutlandırmaya başladı. Çok iyi gidiyoruz, ilaçlardan cevap alıyoruz hiç umutsuzluğa düşme çalışmalara devam dedi.
Önümüzdeki 7-8 gün çok önemliymiş. Umutsuzluğum yok. Rabbim "Ol" derse olacak inanıyorum.
Ama bu dönemde bilinçli ve aynı kaderi paylaşan insanların desteğine ihtiyacım var.
Beklenen ama hiç istenmeyen adet tarihim net gün olmasa da 18 ve 22 mart arası.
İnşallah bol boıl hamile haberi alırız bu topikten.Allah yardımcımız olsun.
hadi hadi inşallah hamiledir ya sevindirsin bizi :)
bugün amcamın gelini bize geldi gitti onunla aynı zamanda hamile kalmıştık karnı çıkmış ayyy görünce boğazıma birşey takıldı sanki ilk kez bir hamileyi kıskandım ya
Aborjinos canım nerelerdeydinn kaç gündür?Gerçi ben de pek yoktum ara ara bakıyordum işte.Bugün pink in günü bakalım bir haber alabilcez mi?
Benim de ara ara kasıklarım ağrıyıp duruyo,sonra geçiyo,2 gündür de akşama doğru tansiyonum düşüyo ve midem bulanıyo,öğürme falan geliyo,tabi bunlar üşüttüğüm için de oluyor olabilirDaha 10 gün var.
Ayy, heyecanlandım, benim hamileyken yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorsun. Benim de tansiyonum düşüyordu, ara ara gidip gelen kasık ağrılarım oluyordu. İnşallah hamişsindir canım!!!
Wifeofdemon sana da verdiğin bilgiler ve yardımların için çok teşekkür ederiz... :81: :86:
Gerçekten mi canım ya,inşallah hamileyimdir,senin bebeğin düşmüş galiba değil mi?Ne zaman oldu peki?Geçmiş olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?