Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Arkadaşlar günaydın...Ya dünden beri benim gögüs ucum ağırmaya başladı ama şu şekilde gögüs ucumu elimle dokunuyorum azıcık ovalıyorum fazlasını yapamıyorum zaten acıyorr bu belirti olabilirmi???

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

maonyaaa ------------------------------- 28 Subat

tubaerkan ------------------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

umutdeniz --------------------------------- 2 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

bikere_sevdim ---------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

gida_pinar -------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz --------------------------- 12 Mart

sefst -------------------------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

mrv091010 ------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

kayyum -------------------------------------17 Mart

birtanem ----------------------------------- 17 Mart

mpb ---------------------------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------------------- 19 Mart

wifeofdemon ----------------------------- 21 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Günaydın canım, belirti olabilir, başka belirti varmı? mesela iştah değişikliği? Gerçi her kadında tüm belirtilerin hepsi olacak diye birşey yok, hamileysen (ki inşallah öylesindir) sadece 1 belirti bile yaşıyor olabilirsin. Hadi hayırlısı, beklenmeyen reglin ne zaman?

evet haklısın, adet görmek daha yumurtlamanın kanıtı değil, düzenli adet görüp de yumurtası büyümeyen kadınlar olabiliyor. Ama eğer yumurtlama gerçekleşiyorsa mutlaka bir sonraki tahmini adet gününden 14 gün önce oluyordur. süklüsün kaçıncı günündesin? yumurtaların büyümesine soğan küür çok yardımcı oluyor, denedinmi hiç?

sevgili arkadaşlar benim tm ne zaman doguracamı bilmiyo 36 haftalım tm ne zaman olur bilen varsa söylesin bana :utkuemir_bebek:

normalde 38-42 hafta arası doğum gerçekleşir, ama 40. haftadan sonra hala doğum gerçekleşmediyse sık sık doktor kontrolüne gidilmeli, çünkü bebeğin sıvısı azalmış olabilir. yani daha 4 haftan var. Ama 36. haftadan sonra her an doğum sancım başlayabilir, bu dönemde kendini yoracak hareketler yapma, doğumun erken gerçekleşmesine sebep olabilir, görümcem 36. haftada buzdolabını çekmek zorunda kaldığı için sancıları başladı 37. haftada doğum yaptı. gerçi bebiş sağlıklı doğdu ama sen işini garantiye al ve dikkatli davran bu günlerde. ALLAH tamamına erdirsin, inşallah sağ sağlim alırsın bebişini kucağına. Darısı bizlerin başına

Arkadaşalr merhaba nasılsınız hamişlerimiz gelsin yavaş yavaş inşallah :)

Bir hamilemiz geldi ama bizden habersiz 36. haftalık olmuş ))) Hayırlısıyla kucağına alır inşallah.

bugün listemizde pinkin BATı (beklenmeyen adet tarihi), kendisi yok ortalarda. iyi haber istiyoruzzzz, hamiş haberleri, kızlar

hadi hadi inşallah hamiledir ya sevindirsin bizi :)
bugün amcamın gelini bize geldi gitti onunla aynı zamanda hamile kalmıştık karnı çıkmış ayyy görünce boğazıma birşey takıldı sanki ilk kez bir hamileyi kıskandım ya

Canim benim aramiza hosgeldin insallah MArt ayi hepimize ugur getirir . Sende sakin umutsuzluga kapilma Allah cok büyük. Senin tarihini o zaman her ihtimale karsi 22 Mart yazayim. Daha kesin bir sonuc vermen acisindan umarim haberinle yüzümüzü güldürürsün...

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

maonyaaa ------------------------------- 28 Subat

tubaerkan ------------------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

umutdeniz --------------------------------- 2 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

bikere_sevdim ---------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

gida_pinar -------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz --------------------------- 12 Mart

sefst -------------------------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

mrv091010 ------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

kayyum -------------------------------------17 Mart

birtanem ----------------------------------- 17 Mart

mpb ---------------------------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------------------- 19 Mart

wifeofdemon ----------------------------- 21 Mart

kokohantes -------------------------------22 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Arkadaslar listede eksik varmi bilmiyorum eger eksik varsa söleyin hemen ekleyivereyim

Son düzenleme:
Aborjinos canım nerelerdeydinn kaç gündür?Gerçi ben de pek yoktum ara ara bakıyordum işte.Bugün pink in günü bakalım bir haber alabilcez mi?
Benim de ara ara kasıklarım ağrıyıp duruyo,sonra geçiyo,2 gündür de akşama doğru tansiyonum düşüyo ve midem bulanıyo,öğürme falan geliyo,tabi bunlar üşüttüğüm için de oluyor olabilirDaha 10 gün var.

Kısakanmak değil bence bu, sadece ah keşke demişsindir içinden. Ben de hep hesaplıyorum, düşmeseydi bugün tam 10 haftamızı doldurmuş olacaktık, tekrar hamile kalınacaya kadar böyle olur canım, ama inşallah çok yakında hamile kalırsın da sana ah keşke diye bakanlar olur, ama yok öyle bakan olmasın bence, herkes istediği zaman hamile kalabilsin inşallah!

Ayy, heyecanlandım, benim hamileyken yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorsun. Benim de tansiyonum düşüyordu, ara ara gidip gelen kasık ağrılarım oluyordu. İnşallah hamişsindir canım!!!

Ayy, heyecanlandım, benim hamileyken yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorsun. Benim de tansiyonum düşüyordu, ara ara gidip gelen kasık ağrılarım oluyordu. İnşallah hamişsindir canım!!!

Gerçekten mi canım ya,inşallah hamileyimdir,senin bebeğin düşmüş galiba değil mi?Ne zaman oldu peki?Geçmiş olsun bu arada.

Wifeofdemon sana da verdiğin bilgiler ve yardımların için çok teşekkür ederiz... :81: :86:

rica ederim canım, her zaman! :78::78::78:

Gerçekten mi canım ya,inşallah hamileyimdir,senin bebeğin düşmüş galiba değil mi?Ne zaman oldu peki?Geçmiş olsun bu arada.

İnşallah hamilesindir, tatlım, tüm kalbimle burdaki kmızlarımızın hepsinin tek tek hamiş olmasını diliyorum ALLAHTAN. 22 ocakta kanamam başladı. 4 haftalık kan pıhtıcıım vardı, terketti annesini. Kimyasal gebelikmiş. 2 regl beklemem gerek, 1. reglimi bu ara yaşıyorum, 2.ye kadar nasıl sabredicem bilmiyorum, çok zor ya :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…