Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ayyy cok güldüm bide kötü kokarsa diyor sanki kaynayan cisin güzel kokma ihtimali varmis gibi

:)) ilahi kızlar...

beni listeden çıkarım bgn 37.günüm ve gelen giden yok ama kan testim negatif. Adetim de gelmedi daha şiştim iyice...

canim neden ki? kirmizilari gormemissin iste.. hala umit var demektir... doktora git bence... adet olamiyorum, test de negatif de... belki o bakip birseyler anlar...

valla cnm bende de 28 subatta oldu kahve rengi lekelenme ama adettim de gecti testlerim tek cizgi cikiyor hep

Bat 12 martti benim 4 gün gecti günüm.

canim sen yurtdisindaydin dimi? bu cok kotu bir durum, ya hamile cikayim, ya da adetim gelsin diyorsundur kesin... Hem bat da gecmis..
Allah yardimcin olsun, cok zor bir bekleyis..

selam canim ben yeni oldugum icin senin durumunu tam bilmiyorum sen tedavimi oldun?? bide almanyanin neresindensin?? söylememk istersen sadece

hayir cnm ben tedavi olmadim hap ile korunuyordum 1 sene kullandim birakali 2,5 ay oldu ama bu ay regl olmadim heniuz bekliyorum artik testlerimde tek cizgi cikti dr. pztsiye randevu verdi. hayirlisi olsun artik ben köln deyim cnm

sen neredensin

screamaway sen ne iyisin,ilgilisin çok. Sağol canım hayırlısı olsun hakkında her zaman..

kan testinin sonucu değişmez dediler bana,ben de umutlanmayı bıraktım. yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim 37-14=23 yapıo biz en so n 20. günde ilişkiye girmiştik.. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hakkımızda Yüce Rabbim.

ve gebelik belirtileri...
--------ALINTI--------
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi............................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........
6-Kirpiklerin karışması …..........
7-Bel ağrısı…………........................................
8-Akıntı artması.....................
9-Göğüslerde hassasiyet................................
10-Göğüslerde şişme......................................
11-Göğüs uçlarının acıması……….................…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........
13-Sık idrara çıkma……………………............……
14-Uyku hali.............................................. .......
15-Halsizlik......................................... ..............
16-Ağızda kuruluk………….…………....................
17-Ağızda metal tadı hissetmek......................
18-Dudakların fosur fosur olması......................
19-Göz bebeklerinin büyümesi..........................
20-ıdrar kokusunda değişme..........................
21-Kokulara aşırı hassasiyet ………………….......
22-Gazlı olmak ……………………....................…..
23-Mide yanması........................................... ....
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…………………...…
25-Bel kalınlaşması………………………............
26-Adet gecikmesi......................................... ....
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme.............
28-Mide kazinmasi-cok acikma

-----------ALINTI---------------
kaçı var sizde kızlar :82:

hayirlisi kafana takma diycem ama malesef insanin aklindan hic cikmiyorki...

bende fazla uzak sayilmam dortmund danim

ay nen tatlim valla bekliyis icindeyim iste hayirlisi artikin

hayirlisi kafana takma diycem ama malesef insanin aklindan hic cikmiyorki...

bende fazla uzak sayilmam dortmund danim

aa öyle mi iyi senin yurt disinda oldugunu bilmiyordum.

ya iste bizim buralarda zirt pirt kan tahlili yaptiramiyorsun ev dr. yapmiyor kadin dr. git diyorlar onlarda hemen gün vermiyorlar

ya iste bizim buralarda zirt pirt kan tahlili yaptiramiyorsun ev dr. yapmiyor kadin dr. git diyorlar onlarda hemen gün vermiyorlar

evet ya benimde dikkatimi cekti yazilanlarda herkes istedigi zaman sanki gidip kan aldiriyor gibi geldi banada. burda öyle degil kadin bana ayin 30 und gel dedi simdi dört gözle ayin 30 unu bekliyom

memeleket nere?

Son düzenleme:

cnm sen daha önce dogum kontrol hapı ılemı korunuyodun ? Adet gecikmen bu yüzdende oluyor olabilir. Çünkü doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 2,3 ay adet düzensizliği olabılıyor. Benim ablamda d.kontrol hapıyla korunuyodu bıraktıktan snraki 3 ayında bile 10 gün gecikti Birde Almanyada bildiğim kadarıyla testler bebegın kaç haftalık oldugunu bıle gösterıyor.Rabbim inşallah hakkından hayırlısını nasıp eder,gönlüne göre verir cnm ama bı kaç gundur yazdıklarını takıp edıyorum aklıma ılk gelen bu oldu

keremaslicim, tam yumurtlama gununu denk getirmeniz gerekmiyor zaten... sperm canli kalabiliyor uzun sure...
insallah hamilesindir canim, belki daha hcg orani artmamistir kaninda? cok umutlanma ama kirmizilari gormeden de umudunu yitirme bence...

canim burda da oyle istedigin gibi kan aldiramiyorsun...:26:

kizlar az once uzman tvde izledim, kan testini onermiyoruz, adet gecikmesi beklenip sonra idrar testi yapilmali diyorlardi...

Kızlarrr benim gögüslerim çok acıyooo.... Bat 25 Mart psikolojik mi acaba...:44::44:
nasil bi aci canim benimde ole ama benim yogunluk uclarda igne batmasi gibi!!! benim batta 20 mart

kızlarrr benimm merak halen devam ediyorr :) ben şimdi ne zaman idrar tahlili yapayım sizce :) adetiimin geçmesini mi bekliim :) :84:
senin icin ideal gun pazar gibi gecio icimden....

biliyomusun bende dusundum ALLAh Allah ebe hurreme bakarken nasil anlior acaba die sormustum kendi kendime:26::26:
tuh be guzelim yaaa az once tuvalet ihtiyacimi giderdim... ilk ihtiyacta deniycem ne kaybetcez!!!

neden acaba kan tesının bır zararımı var acbaa

çünkü adet öncesi yapılan kan testinde pozitif çıksa bile adet olunarak dışarıya atılabiliyor gebelik..buna kimyasal gebelikte deniliyor, en emin yol, adetin gecikmesinin beklenmesi, sonra idrar tahlili, sonuca göre kan tahlili ..
prof oldum yaw bir ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…