evett sevgili arkadaşlarım, bulduğum komik ama ilginç bir yöntemle daha huzurunuzdayım..forumumuzda deneyen bir arkadaş yazmış :82:
--------------------------ALINTI----------------------------------
kızlar size en kolay hamile oldugunu ögrenme yolu anlatayım...............ben hamile oldugumu idrar testi vede kan tahlilinden ögrenmedim................adet günüm gelmişti ve ben adet olmamıştım ama kasık agrılarım gögüslerimde dolgunluk agrıma hissi vardı bu yüzden test falan yapmadım ama arkadasımın tavsiyesi üstüne bu testi uyguladım........ilk önce bi kaba işiyoruz ve sonra onu ocakta kaynatıyoruz kaynayınca beyaz beyaz köpürürse aynı beyaz akıntılarımız oluyorya öle işte vede kötü kokarsa hamilesiniz demektir eger normal kaynarsa su gibi o zaman yoktur demektir......evet kızlar ben böle ögrendim hamile oldugumu idrarımı kaynatmıştım beyaz beyaz köpürdü sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm daha sonrada kan tahlili yaptırdım pozitif sonucunu aldımmm.........darısın tüm bebek isteyenlereeeee.......
-----------------------ALINTI----------------------------------------
benim valla moralim bozulu cünkü adettlerim düzensiz olucak. Hamile kalmassam((
ayyy cok güldüm bide kötü kokarsa diyor sanki kaynayan cisin güzel kokma ihtimali varmis gibi
:)) ilahi kızlar...
beni listeden çıkarım bgn 37.günüm ve gelen giden yok ama kan testim negatif. Adetim de gelmedi daha şiştim iyice...
valla cnm bende de 28 subatta oldu kahve rengi lekelenme ama adettim de gecti testlerim tek cizgi cikiyor hep
Bat 12 martti benim 4 gün gecti günüm.
selam canim ben yeni oldugum icin senin durumunu tam bilmiyorum sen tedavimi oldun?? bide almanyanin neresindensin?? söylememk istersen sadece
hayir cnm ben tedavi olmadim hap ile korunuyordum 1 sene kullandim birakali 2,5 ay oldu ama bu ay regl olmadim heniuz bekliyorum artik testlerimde tek cizgi cikti dr. pztsiye randevu verdi. hayirlisi olsun artik ben köln deyim cnm
sen neredensin
canim neden ki? kirmizilari gormemissin iste.. hala umit var demektir... doktora git bence... adet olamiyorum, test de negatif de... belki o bakip birseyler anlar...
canim sen yurtdisindaydin dimi? bu cok kotu bir durum, ya hamile cikayim, ya da adetim gelsin diyorsundur kesin... Hem bat da gecmis..
Allah yardimcin olsun, cok zor bir bekleyis..
hayirlisi kafana takma diycem ama malesef insanin aklindan hic cikmiyorki...
bende fazla uzak sayilmam dortmund danim
aa öyle mi iyi senin yurt disinda oldugunu bilmiyordum.
ya iste bizim buralarda zirt pirt kan tahlili yaptiramiyorsun ev dr. yapmiyor kadin dr. git diyorlar onlarda hemen gün vermiyorlar
ya iste bizim buralarda zirt pirt kan tahlili yaptiramiyorsun ev dr. yapmiyor kadin dr. git diyorlar onlarda hemen gün vermiyorlar
screamaway sen ne iyisin,ilgilisin çok. Sağol canım hayırlısı olsun hakkında her zaman..
kan testinin sonucu değişmez dediler bana,ben de umutlanmayı bıraktım. yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim 37-14=23 yapıo biz en so n 20. günde ilişkiye girmiştik.. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hakkımızda Yüce Rabbim.
nasil bi aci canim benimde ole ama benim yogunluk uclarda igne batmasi gibi!!! benim batta 20 martKızlarrr benim gögüslerim çok acıyooo.... Bat 25 Mart psikolojik mi acaba...:44::44:
senin icin ideal gun pazar gibi gecio icimden....kızlarrr benimm merak halen devam ediyorr :) ben şimdi ne zaman idrar tahlili yapayım sizce :) adetiimin geçmesini mi bekliim :) :84:
biliyomusun bende dusundum ALLAh Allah ebe hurreme bakarken nasil anlior acaba die sormustum kendi kendime:26::26:kızlar nette bunu buldum, doğrumudur ki???şaşırdım
" hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın...."alıntı-
tuh be guzelim yaaa az once tuvalet ihtiyacimi giderdim... ilk ihtiyacta deniycem ne kaybetcez!!!arkadaşlar bir yöntemle daha karşınızdayım, bunu da bir sitede buldum..
-----------------------ALINTIDIR-----------------------------
arkadaşlar eskiden hamilelik testleri falan yokken karbonatla hamilelik testi yaparlarmış.büyükannem anlatmıştı.3 çocuğunadada bu yöntemle hamile olduğunu anlamış.Banada çok ilginç geldi ilk duyduğumda ama denemekte yarar var.plastik bir kabın içine idrar örneği alınıp içine bir miktar karbonat koyulurmuş.Eğer hamileyseniz idrar kabarıp köpürürmüş, değilseniz hiç bir şey olmazmış.ASLINDA BU YÖNTEMİ ÖZELLİKLE HAMİLE OLANLARIN UYGULAMASINI İSTERİM BÖYLECE GERÇEKTEN İŞE YARAYIP YARAMADIĞINIDA GÖRÜRÜZ
-----------------------ALINTIDIR------------------------------
canim burda da oyle istedigin gibi kan aldiramiyorsun...:26:
kizlar az once uzman tvde izledim, kan testini onermiyoruz, adet gecikmesi beklenip sonra idrar testi yapilmali diyorlardi...
neden acaba kan tesının bır zararımı var acbaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?