Canlarim benim nasilsiniz uzun zamandir cok sIk giremiyorum
Ben ovulasyon testlerimin sonuclarini yazayim sizlere bisey daha ögrendim bu ovulasyon testleri sabah ilk idrarla yapilmazmis ben hep o sekilde yaptim ama :44:
benim adet döngüm 30 gün ve 10. günden bi basladim taki 15. güne kadar negatif 15. gün pozitifi gördüm derken bugün yani 16. gün yine negatif :44: simdi bu hatali mi sizce yoksa hersey normal mi ki anlamadim :26: Ama suan gögüslerim acayip sisti ve agriyor ama hic akinitim yok kupkuruyum. Arasirada yumurtaliklarim agriyor cok nadir simdi bu ovulasyona girdim mi ciktim mi yoksa daha giremedim mi anlaminda bi bilgisi olan varmi.
tam 30.günde oluyor adetim..
Bildiğim kadarıyla bu test ovulasyondan 24-36 saat öncesinde pozitif çıkmalı. sen demekki 15. günden sonraki 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın. testi dün yaptıysan bugün aktif çalışmalar sizi bekliyor. Hadi hayırlısı, Bebiş istiyoruzzz, teyze olucaz kızlar, acele edin biraz.
Canim ben duydum ama sonuclari düzgünmü veriyo bilmiyorum ben idrarli olani kullaniyorum ucuzda zaten ee 3 asagi 5 yukari da sölüyo cok net soonuclar vermiyo ama anliyosunBir de tükürük testi duyanınız varmı? tükürüğü kurumaya bırakıyorsun, ne kadar çok kristalleşirse ovulasyona o kadar yakınsın demek oluyormuş. çok ilkel ama İtalya'da keşfedilmiş galiba, pek de çok ülkelerde kadınlar kullanmış, çok da işe yarıyormuş, yani öyle yazıyor internet sitesinin birinde.
Ay insallah insallah da bugün 16. gün 15. gün aksami calisma yaptiksimdi bugün gene yapsak mi yoksa bir gün ara verip yarin aksam mi yapsak :44: ay elimde olan tek sans bu ne yapsam ki yaa sperm kalitesi acisindan bi gün ara verin diyolar ama ya yarina biterse yumurtlamam o zaman ne olcak ay ne zormus hamis kalmak ya hesap kitap isi matematikci olmak lazim mis
yok canım, rahat ol, dün yaptıysanız tamamdır, bugün yapmasınız da olur. dünkü spermler dha yaşıyorlar bugün yumurtlayacaksan onlar artık tüpe doğru yoldalar, merak etme. İnşallah hamiş olucannnnnn süperr, hepinizin adına çok heyecanlanıyorum ve seviniyorum
yok canım, rahat ol, dün yaptıysanız tamamdır, bugün yapmasınız da olur. dünkü spermler dha yaşıyorlar bugün yumurtlayacaksan onlar artık tüpe doğru yoldalar, merak etme. İnşallah hamiş olucannnnnn süperr, hepinizin adına çok heyecanlanıyorum ve seviniyorum
Ayy bizim bazen iki gün üst üste de oldu,tühhhh,napalım bekleyemedik çok özlemiştik birbirimizi))
ay insallah insallah bu aralar rahat olup hic kafaya takmamk lazim ama ayy cokheyecanlandim bennn yaa aklimdan cikcak gibi degil ay hepimiz bu ay hamisoluruz insallah yoksa ben buayin sonunda bi aglicam bi aglicam ki sorma
Ayy bizim bazen iki gün üst üste de oldu,tühhhh,napalım bekleyemedik çok özlemiştik birbirimizi))
ay insallah insallah bu aralar rahat olup hic kafaya takmamk lazim ama ayy cokheyecanlandim bennn yaa aklimdan cikcak gibi degil ay hepimiz bu ay hamisoluruz insallah yoksa ben buayin sonunda bi aglicam bi aglicam ki sorma
neyse canım, hayırlısı olsun demek lazım, olacağı varsa iki gün üstüsteymiş falan boş. Rabbim ol dedimi olur. İçini ferah tut. Hem ALLAH bozmasın, aranızda sevgi varsa, o sevgiden doğan bebeğe ne mutlu!
Günaydın canım, belirti olabilir, başka belirti varmı? mesela iştah değişikliği? Gerçi her kadında tüm belirtilerin hepsi olacak diye birşey yok, hamileysen (ki inşallah öylesindir) sadece 1 belirti bile yaşıyor olabilirsin. Hadi hayırlısı, beklenmeyen reglin ne zaman?
İştah bende ezelden beri çok canımcımmkilo almıyorum o ayrı konu 177 boy 60 kiloyum Bat ım 2 veya 4 mart başka belirti dersen ara sıra kasıklarımda iğneleme oluyor o kadar:18::18:dua edin yaaaa:26:
Bu hep böyle iştahı çok olanlar devamlı sık sık atıştırdıkları için çok hızlı çalışan metabolizmaya sahipler ve zayıf kalıyorlar, ben de devamlı yiyenlerdenim, 159 boy, 49 kiloyum. İştah tavan yapıyor, ama hamileyken ilk 1 hafta iştahım değişikti, yani soğan soyarken bile soğanı ısırıp yiyesim geldi, o kadar iştahım artmıştı yani. Ama sonra normale döndü, her halde düşük olacağı için yada öyle olması gerek, bilmiyorum. Dua edelim canım, hepimiz için edelim. ALLAH kabul eder inşallah ve hepimizin evi birer ikişer bebiş sayesinde neşe ile dolar!
Bişey sorsam cevaplarmısınız
Kızlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben geçen ay adet olduğum gün kahve rengi akıntım oldu sonra bi gün bişe gelmedi ikinci gün şiddetli geldi sonraki gün gelmedi sonraki günde geldi ve bitti yani bi tuhaftı normalde 6 gün olurum ve ilk çok gelip sonra azalır neyse bu ayda 10 gündür göğüslerimin halkalarında koyulaşma oldu aşırı baş dönme ve mide bulantım var ama onun kullandığım bi ilaçtan olduğunu düşünüyorum helede kıymaya hiç yanaşamıyorum
Canım bi dr a görün istersen öncelikle...Benim geçen ayki adetim tuhaftı stresede bağlı olabilir...üstünede görmüş olabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?