guusselll... eni umutlum sensin ozaman.. hadi bakalim 10 daha heycanla beraberiz canimdaha erken canım,adet günümü bekleyecem,:79::79:
olabilir tabiiki de canımm..ama ben şuan hamile olduğumu düşünmüyorummmmmmmmmmmm :) ben adetimdeki belirtileri de yaşamaya başladım çünkü..
kizlar bende daha adet olmadim bugün 5. günüm günüm geceli bugün test yaptim negatif yaa
offf sinirlerim bozuluyor adet olucaksam biran önce olmak istiyorm eger olsaydim ne güzel simdi bitmisti adettim ovulasyon günlerimi hesaplamaya baslamaya hazirlaniyordum simdi karisti eger hamile degilsem neyse paztesi bir dr. gidim kontrole bakim ne diyecek.
Kayyum canım ne var ne yok.. Beklenen günümüz geldi.. benim test negatif çıktı ama şuana kadar kırmızı kartı görmedim daha.. Ama karnım çok ağrıyor(( her an gelebilir...
o yerleşme kanamasıda olabilir
olabilir tabiiki de canımm..ama ben şuan hamile olduğumu düşünmüyorummmmmmmmmmmm :) ben adetimdeki belirtileri de yaşamaya başladım çünkü..
o yöntemlerin kesinliği yok canım, hangisini denedin..onlara inanma ben öyle gırgırına ekledim onları, kesin doğrudur diye birşey yok yani..moralini lütfen bozma.. senin kaçıncı gün şuan, adet geçti mi?Kuppecim dün bahsettiğin yöntemlerden birini denedim.. testte de negatif çıkmıştı zaten, bu kez iyice emin oldum.. ben hamile değilim(((
o yöntemlerin kesinliği yok canım, hangisini denedin..onlara inanma ben öyle gırgırına ekledim onları, kesin doğrudur diye birşey yok yani..moralini lütfen bozma.. senin kaçıncı gün şuan, adet geçti mi?
Sölemesi ayıp parmak yöntemi.. sen yazdıktan sonra bayağı araştırdım o yöntemi..
Bugün günüm, olmadı yarın... Hayırlısı Allahtan
Kuppecim dün bahsettiğin yöntemlerden birini denedim.. testte de negatif çıkmıştı zaten, bu kez iyice emin oldum.. ben hamile değilim(((
hımmm o bana biraz inandırıcı gelmişti, eline kese mi geldi nası oldu canım merak ettim..
birtanemmm maaleseeeef hastalandımmm
Canım parmağı daha tam ilerletmeden yuvarlak yumurta gibi bişey geldi, sanırım o rahimdi.. Adet olacağımız zaman aşağı inermiş... Bi yandan da onu es geçip ilerlediğimde parmak ucuma bişey gelmedi başka..
aaaa çokk şaşırdım gerçekten ama kesin birşey yok yinede moral bozmayalım..hem adet olsak bile bi sürü zaman var önümüzde canım sağlımız yerinde olsun dimi ama..
cnm diğerleri saçmalık ama bu dğru birtanemin söylediği gibi yuvarlak şey gelirse adet olacaksın gelmez ise hamilesinnn.eski doktorlar ebeler bu yöntemle bilirlermişşş
birtanemmm maaleseeeef hastalandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?