Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

daha erken canım,adet günümü bekleyecem,:79::79:
guusselll... eni umutlum sensin ozaman.. hadi bakalim 10 daha heycanla beraberiz canim

olabilir tabiiki de canımm..ama ben şuan hamile olduğumu düşünmüyorummmmmmmmmmmm :) ben adetimdeki belirtileri de yaşamaya başladım çünkü..

hiii anliorum guzelim.. sen kendini daha iyi taniorsun tabi...; ama pazartesi gunune kadar gelmzse kirmizilar ki gelmesinler bi test yap ve bilgilendir bizi.. ayin favorisisin cunku:)

canım burda ya da başka bi konuda okudum günü 5 gün fln geçmiş ya da 1 hafta testte 2 haftalık çıkmış bebek,yani 4 5 haftalık çıkması gerekirken.Geç döllenme olmuş belki sende de öyle olduğu için çıkmıyodur.

Kayyum canım ne var ne yok.. Beklenen günümüz geldi.. benim test negatif çıktı ama şuana kadar kırmızı kartı görmedim daha.. Ama karnım çok ağrıyor(( her an gelebilir...

dün bana biraz leke heldi cnm... ama şimdi likkk bişey yookkk. ama ben ümidimi kestim sankii

olabilir tabiiki de canımm..ama ben şuan hamile olduğumu düşünmüyorummmmmmmmmmmm :) ben adetimdeki belirtileri de yaşamaya başladım çünkü..

Kuppecim dün bahsettiğin yöntemlerden birini denedim.. testte de negatif çıkmıştı zaten, bu kez iyice emin oldum.. ben hamile değilim(((

Kuppecim dün bahsettiğin yöntemlerden birini denedim.. testte de negatif çıkmıştı zaten, bu kez iyice emin oldum.. ben hamile değilim(((
o yöntemlerin kesinliği yok canım, hangisini denedin..onlara inanma ben öyle gırgırına ekledim onları, kesin doğrudur diye birşey yok yani..moralini lütfen bozma.. senin kaçıncı gün şuan, adet geçti mi?

ULTRASONLA GEBELİK TANISI

Adet gecikmesi bir haftayı geçtiğinde gebelik testi yapılmaksızın vajinal ultrasonla gebelik tanısı konabilir. Abdominal (karından bakılan) ultrasonla ise adet gecikmesi en az 10 gün olmalıdır.

slm banada doktorum folıdoce verdı ama gunde 1 defa kullanmam ıcın. ıstersen doktoruna bır danıs ama ılac olarak degılde vıtamın grubuna gıren bır destek olarak dusun. belkıde vıtamın yonunden eksık bır bunyen vardır. Destek vermek amaclı vermıs olabılır. Doktoruna guvenıyorsan rahatlıkla alabılırsın bence.)

Sölemesi ayıp parmak yöntemi.. sen yazdıktan sonra bayağı araştırdım o yöntemi..

Bugün günüm, olmadı yarın... Hayırlısı Allahtan

hımmm o bana biraz inandırıcı gelmişti, eline kese mi geldi nası oldu canım merak ettim..

Canım parmağı daha tam ilerletmeden yuvarlak yumurta gibi bişey geldi, sanırım o rahimdi.. Adet olacağımız zaman aşağı inermiş... Bi yandan da onu es geçip ilerlediğimde parmak ucuma bişey gelmedi başka..

aaaa çokk şaşırdım gerçekten ama kesin birşey yok yinede moral bozmayalım..hem adet olsak bile bi sürü zaman var önümüzde canım sağlımız yerinde olsun dimi ama..

aaaa çokk şaşırdım gerçekten ama kesin birşey yok yinede moral bozmayalım..hem adet olsak bile bi sürü zaman var önümüzde canım sağlımız yerinde olsun dimi ama..

cnm diğerleri saçmalık ama bu dğru birtanemin söylediği gibi yuvarlak şey gelirse adet olacaksın gelmez ise hamilesinnn.eski doktorlar ebeler bu yöntemle bilirlermişşş

Arkadaşlar konunuz bana uğurlu geldi. 2 Senedir içimden atamadığım acaba hiç olmayacak mı sorusubu
bu ayda attım. Artık bebeğim benimle. En sıkıntılı günlerimde burada sizden destek aldım. Ve şükürler olsun sonunda oldu. İnanın her gün ve aklıma geldikçe sizler için de dua ediyorum. Böyle sevincim yarım çünkü. Ama benm olduysa diyorum onlarında olur. İnancınızı kaybetmeyn, o sizi doğru zamanda bekliyor.

birtanemmm maaleseeeef hastalandımmm

canım benim üzülme olurmu nisan annesi yaparız senide inşaallah.sağlık olsunda rabbimin takdiri o en iyisini bilir.inşaallah allah dualarımızı kabul ederde en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…