Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cumartesi sabahı eğer ki hala adet olmamışsam o zaman yapmak istiyorum tatlım..sence?bugün bi gaza geldimmm ama eşime aldırtamadımm, bekleyelim diyip duruyo :) korkuyo galiba o da :)

iyiymis yaa... benimkisi test yap diyip durmustu bana...

ctesi iyi bence... haftasonuna guzel baslarsiniz insallah.. burda haber ver mutlaka...

merhaba arkadaşlarrrrrrr

Bu sabah hiçbişeyim yoktu banyo yaptım öyle oturuyodum eşimı bekliyodum kan testti yaptırmaya gidicektim bi an kasıklarım ağrıdı tuvalette koştum hafif kahverengi kanamam...
ve akşama doğru reglimmm başladıııı malesefff
Aşılamam tutmadı ve buay daha umutlu bekleyişim sona erdi napıcam ben yaaaa(((

iyiymis yaa... benimkisi test yap diyip durmustu bana...

ctesi iyi bence... haftasonuna guzel baslarsiniz insallah.. burda haber ver mutlaka...
evet canımmm mutlaka haber ver...
kızlar eşimden önce size haber vereceğimden emin olabilirsiiniz :) ilk sizle paylaşcam, olumlu da olsa olumsuzda olsa yani..siz benim artık dert ortağımsınız yahu :)

umut öyle birşeydir ki, hiç bir zaman sona ermez canım, Allah o kadar büyüktür ki, her umudu bir gün gerçeğe dönüştürür..yeter ki doğru zamanı bekleme sabrında bulunalım..bunu unutma..senin bir kısmetin var ve o günün gelmesi bekleniyor..öpüyorum seni..o günü bekle lütfen..

canım benimmm çok sağol
Ben artık nasıl davranacağımı bilmiyorummm canım Allah dua ederim sadece ....
Ama artık o kadar içime yerleşmiş ki anlat desen inan anlatamam canım

Canımmm çok üzüldümmm.

Kupe nin de dediği gibi yazmak istediklerimi yazmışşş...Ben toparlayamamıştımmm cümleleri...Allah büyük canımmm. Hayırlısı ne ise o olson bitanemmm. Üzme kendini.. Çok çok ii bak...

canım üzüntünü anlıyoruz ama kupe haklı zamanını beklee rabbim elbet kucağımızı dolduracaktır bundan şüphen olmasın umutunu yitirmee insanlar umut ettikleri sürece yaşarlar yoksa hayat çekilmez olurr her doğan gün seni umudunaa bir adım daha yaklastırsın rabbim yar ve yardımcın olsun

canım benimmm çok sağol
Ben artık nasıl davranacağımı bilmiyorummm canım Allah dua ederim sadece ....
Ama artık o kadar içime yerleşmiş ki anlat desen inan anlatamam canım

dualarını et canımm..Allahım inşallah sana nur topu gibi bir evlat nasip etsin..en kısa zamanda yarabbim.. AMİN

Canlarım sağolun çokkkk
Birgün biliyorum Allahım bana da kucağıma verecek
Ogünü sabırla bekliyorummm
Ben sadece her seferinde bu bekleyiş için mahvoluyorummm herkez artık gözümün içine bakıyor yoruldum artık...
Benim derdim......
Ben erken evlendim benden sonra arkadaşlarım kuzenlerim görümcem ve daha sayamadım herkez doğurdu etrafımı bebekler sardı herkezin evine girmeyi istemiyorummmm neredeyse
En son kardeşim 2 ay oldu evleneli üzerine o da hamile kaldı tamda ben aile (aşılamm tutsaydı)haber verecekken anlayacağınız üzüntüm sevinçimmm bir oldu artık

bebek yapmanın bu kadar zorl oldunu bilmiodum evlenmeden önce kızlar yaa hemen olur sanıyodum ne zormus 4 aydır evliyiz hiç korunmadık hala bebiş falan yok zamanımız gelmedi demek dahaa rabbim neyler neylerse güzel eyler

canim ne kadarlik evlisin sen? ve ne kadardir deniyordun ki?
Insallah Allah en kisa zamanda nasip eder canim ya sana da...

üzülme canım yaşadığın zor anlıyoruz seni ama sağlını düşün önce :2:

kimseyle kendini kıyaslama canımm, bu utanılacak bir durumda değil, ne yapalım hemen olmuyorsa, bizim bi suçumuz mu var, Allahımız yaratmış bizi ve bi zaman vermiş..kimseyi takmam kafama, benimde çevremde bir sürü hamile var, bütün arkadaşlarımın çocukları var ama, 3yılı bitircez evlilikte yinede çocuk yapmadım, soranlarada düşünmüyoruz gezcez daha biz dedim :) şimdi yapmaya karar verdik işte ikinci denememiz, ama olmuyor diye de hiç moralimi bozamam, kimse beni ilgilendirmez , beni ben ilgilendiririm..sende böyle ol..kendi hayatına bak, zamanını bekle fıstığımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…