cumartesi sabahı eğer ki hala adet olmamışsam o zaman yapmak istiyorum tatlım..sence?bugün bi gaza geldimmm ama eşime aldırtamadımm, bekleyelim diyip duruyo :) korkuyo galiba o da :)
Benim adet döngüm 30 gün şubat 28 çektiği için 2 gün daha bekleyeceğimmm
İnş bitanemmmm....
iyiymis yaa... benimkisi test yap diyip durmustu bana...
ctesi iyi bence... haftasonuna guzel baslarsiniz insallah.. burda haber ver mutlaka...
iyiymis yaa... benimkisi test yap diyip durmustu bana...
ctesi iyi bence... haftasonuna guzel baslarsiniz insallah.. burda haber ver mutlaka...
kızlar eşimden önce size haber vereceğimden emin olabilirsiiniz :) ilk sizle paylaşcam, olumlu da olsa olumsuzda olsa yani..siz benim artık dert ortağımsınız yahu :)evet canımmm mutlaka haber ver...
merhaba arkadaşlarrrrrrr
Bu sabah hiçbişeyim yoktu banyo yaptım öyle oturuyodum eşimı bekliyodum kan testti yaptırmaya gidicektim bi an kasıklarım ağrıdı tuvalette koştum hafif kahverengi kanamam...
ve akşama doğru reglimmm başladıııı malesefff
Aşılamam tutmadı ve buay daha umutlu bekleyişim sona erdi napıcam ben yaaaa(((
merhaba arkadaşlarrrrrrr
Bu sabah hiçbişeyim yoktu banyo yaptım öyle oturuyodum eşimı bekliyodum kan testti yaptırmaya gidicektim bi an kasıklarım ağrıdı tuvalette koştum hafif kahverengi kanamam...
ve akşama doğru reglimmm başladıııı malesefff
Aşılamam tutmadı ve buay daha umutlu bekleyişim sona erdi napıcam ben yaaaa(((
canım benimmm çok sağol
Ben artık nasıl davranacağımı bilmiyorummm canım Allah dua ederim sadece ....
Ama artık o kadar içime yerleşmiş ki anlat desen inan anlatamam canım
Kuppe sen ne yaptın canım hala durumlar aynımı
iyi geceler kızlar... arzummm kaçar...
iyi geceler kızlar... arzummm kaçar...
Canlarım sağolun çokkkk
Birgün biliyorum Allahım bana da kucağıma verecek
Ogünü sabırla bekliyorummm
Ben sadece her seferinde bu bekleyiş için mahvoluyorummm herkez artık gözümün içine bakıyor yoruldum artık...
Benim derdim......
Ben erken evlendim benden sonra arkadaşlarım kuzenlerim görümcem ve daha sayamadım herkez doğurdu etrafımı bebekler sardı herkezin evine girmeyi istemiyorummmm neredeyse
En son kardeşim 2 ay oldu evleneli üzerine o da hamile kaldı tamda ben aile (aşılamm tutsaydı)haber verecekken anlayacağınız üzüntüm sevinçimmm bir oldu artık
Canlarım sağolun çokkkk
Ben sadece her seferinde bu bekleyiş için mahvoluyorummm herkez artık gözümün içine bakıyor yoruldum artık...
Benim derdim......
Ben erken evlendim benden sonra arkadaşlarım kuzenlerim görümcem ve daha sayamadım herkez doğurdu etrafımı bebekler sardı herkezin evine girmeyi istemiyorummmm neredeyse
En son kardeşim 2 ay oldu evleneli üzerine o da hamile kaldı tamda ben aile (aşılamm tutsaydı)haber verecekken anlayacağınız üzüntüm sevinçimmm bir oldu artık
Canlarım sağolun çokkkk
Benim derdim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?