Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canim son yazdiklarini ben gormemisimmm.. kusura bakma....
beklemek cok zor biliyorum.. insallah sonu cokk guzel olur senin icin...

bak simdi kafama isi takildi, ben gecen ay oyle oldum pembe gibiydi kirmizilar.. cok az surdu.. hadi 3gun diyelim.. peceteyle atlattim yani ped ile gerekli deildi... gariplik sezdim ama kendi kendini yeme dedim sonra... ayni testte yaptim ama sonuc yoktu.. belirtilerimde vardi ustunu kapadim test negatif olunca.. halada takili kafamda.. simdi yeni bati bekliyorum.. 20 si hayirlisi bakem...

Canım sen kan tahlili yaptırmışmıydın ??

yok canim kan testi yapmadim.. burda oyle cok kolay yapmiyorlar kan testi...:97:
idrar testi yapmistim ama negatif cikmisti....

ok, o zaman aklima takilanlari sana yaziyorum..
ben yapimmmm Kuppecim sana tickeri istiyorsan.. sen insallah hamile kal, sana hamilelik tickeri yapalim...

[COLOR="darkorchid"][/COLOR]
ARKADAŞLAR BEN DOKTORA GİDECEĞİMMM ADETİMİN 3 GÜNÜNE HORMON TESTİ İÇİN OGÜN BAŞKA BİR TAHLİL YAPIYORMUU BİLGİNİZ VARSA LTFN PAYLAŞIRMISINIZZZ.çünkü bu tahllilden sonra esas gitmek istediğim doktor biraz fazla paracı daaa bilgilendirirmisiniz beni

canim, gecen ay sen oyle normal adet yasamadin yani?
normalde nasildir peki adetin? hep boylemidir?

bir de sonradan, yakin zamanda hic test yaptin mi....:26::26:

canım bende gittim 3. gün ultrason ile muayene ediyor yumurta varmı oluşacakmı falan filan diye yeni benim öle olmuştu

sılacım bi de sen 1 aylık hamile çıkıyo musun :) hhahaha ne süper olur dimii :)
aklına ne takılırsa sor vallaha araştırırım canım hiçççte sıkılmam :) tamam hamile kalırsam tickeri sana yaptırcam :)
slm kızlarrr hamile oldunu ögrenen varmıı

hamile haberi bugün yoktu galiba yanlış hatırlamıyorsam :)

yok canim kan testi yapmadim.. burda oyle cok kolay yapmiyorlar kan testi...:97:
idrar testi yapmistim ama negatif cikmisti....

Canım idrar testi pek güvenilir olmuyo... ben bi hamilelik yaşadım daha önce anlatmıştım.. O zaman adetim 3 geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı. Bi de onun üstüne bi hafta geçti yine yaptım negatif... Sonra dr gidiyimde adet söktürücü filan versin diye düşündüm.. Dr dedim böle böle... Dr baktı kese görünmüyooo dedi. Ama bi kan testi yapalım belki hamilesindir dedi. Ve kanda çıktı...

Yani idrar testleri her zaman doğru sonuç vermiyooo... Yada çok geç sonuç veriyo...

yaşasınn an itibari ile bugün 18'i .. 19'una bir günnn kaldı yuppiii :) Allahım sen büyüksün, adet olcaksam olayım artık :)

Arzumcummmmm, insallah dedigin gibidir... Cok sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…