Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

iyiyizz canım sen nasılsınnn?hoşgeldinnn

hoş buldummm bitanemmm.

Canım bende çakma hamile adayı olacağım galiba....

Senin adet tarihin yakın eğer hamile isen bu belirtileri hissetmen normal...

Bana noluyooo acaba dün gögüslerim acıyodu... bugünde başım acayip dönüyooo... çok erken değil mi yaaaa....

Son düzenleme:
Kizlar yerlesme kanamasi ne kadar oluyor bilen var mi?

Yani ne kadar gelmesi gerek ki ona yerlesme kanamasi degil, adet diyelim..

ufff kafam cok karisik yaaa.... sIkIldim ben...

canım benim de çok erken başladı baş dönmem zaten, aşırı derecede dönüyordu dünya tersine dönüyodu sanki o dereceydi..ama şimdi çok az oluyo..tabi hamilelikle ilgili mi onu bilmiyorum daha kesinleşmedi benim tez :)

Kizlar yerlesme kanamasi ne kadar oluyor bilen var mi?

Yani ne kadar gelmesi gerek ki ona yerlesme kanamasi degil, adet diyelim..

ufff kafam cok karisik yaaa.... sIkIldim ben...
kuşum verdiğim adreste konuyu yazan arkadaşın başta yazdığını oku ve en son yazdığını oku sayfa sonunda..gerçi onunki mutlu bitmemiş ama

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/227415-yerlesme-kanamasi-kac-gun-surer-2.html

Son düzenleme:

İnş kanıtlanır canım :)))) ben de bugün ters düz oldum sanki... Bi de oturduğum yerde dönüyo... Hadi bakalım sen şu tezi kanıtla da darısı başımıza olsun

screamaway bi de bu var ; • İmplantasyon (yerleşme): Blastokistin yuvalanması sırasında (konsepsiyonu takip eden 10-14 gün içerisinde) lekelenme tarzı kanama (implantasyon kanaması) görülebilir. Yanlışlıkla adet gördüğünüzü düşünebilirsiniz. Fakat bu kanama açık renkte ve bir veya iki gün sürer. Yani son adet kanamanızın çok az olması bir gebelik işareti olabilir.

canımmm daha benim şafak karanlık

daha çok var.... koskoca 8 gün... 25 mart da belli olacak inş.
sIK disini canim az daha gelir gecer ende 20 21 gii iste.. var mi hareketlilik sende?

güzel bir güne güzel haberlerinizle uyanmak dileğiyle hepinize iyi geceler arkadaşlar.

iyi geceler canim eeginin ii haaerlerini alirsin ins.

İnş kanıtlanır canım :)))) ben de bugün ters düz oldum sanki... Bi de oturduğum yerde dönüyo... Hadi bakalım sen şu tezi kanıtla da darısı başımıza olsun

benimde aynıydı oturduğum yerde bi bakıyorum eşyalar falan dönüyo, oda dönüyo, tansiyonumu ölçttüm o dönem çok düşük çıkıyodu, 9-5, 10-6 hep böyle gidip geldi.. inşallah canımmm kanıtlarım da :) Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahhh..

canım ben sürekli takip ediyorum bir kaç kezde henüz adet olmadığımı yazdım şuan hala beklemedeyim 5 gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı gebelik harici bu kadar gecikme yaşamamıştım hiç ama gebelik belirtileride yok yani sadece yoğun akıntım var bende ne olduğunu anlamadım...kan testi yaptırma sansım yok haftaya kadar beklemekten başka çarem yok

Arastirmaci arkadasim.. tesekkur ederim.. evet sonu kotu bitmis biraz ama... hamileymis...

Kizlar, herseyi soyluyoruz burda, bunu da soyliyim, yani benim adetim su an surekli degil ve gunluk pedlerle idare edebilirim yani... oyle az...

bu arada tickerim bile kaymis, peryodumda 40li gunlere kadar gosteriyor... o da sasmis resmen...

ayyyy bu cok superr yaziii... Son cumleye bittim... superr... insallah oyledir.. umutlandirdin beni yine.. nerden kopyaladin bunu canimmmmmm....

Canım sen kan tahlili yaptırmışmıydın ??

çok süper araştırırım yeter ki araştırılacak birşey bulun :) seve seve bulurum yani..
canım ya ben o ticker olayını pek anlamıyorum, kendimce yapmaya çalıştım, tartı falan çıktı..sıkıldım sonra eeh dedim uğraşmadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…