Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

erken evlendim benden sonra arkadaşlarım kuzenlerim görümcem ve daha sayamadım herkez doğurdu etrafımı bebekler sardı herkezin evine girmeyi istemiyorummmm neredeyse
En son kardeşim 2 ay oldu evleneli üzerine o da hamile kaldı tamda ben aile (aşılamm

cnm bnm uzulmee herseyde bi hayir vardir inan bana ... BEterin beteri vardir bunu unutmamamiz gerek dimi tatlim ?? en azi dan sagliklisin Allahim nasip ederse bir gun bebisin olacak nolur sabret uzulmee ( kimseyede kulak asma hem bak erkende evlenmissin evliliginin tadini cikartip sonra bebis sahibi olacaksin :) banada soruyor bebek yokmu diyee inanin bnde cok sinir oluyorum ama insan oglunun sorulari bitmezzzz . sevgiliyken nisan ne zmn, nisan olur dugun ne zmn , dugun olur bebek ne zmn, bebek olur 2.bebek ne zmn :))). 3bebekte dusunuyomusunuz bi tane daha olurr :))

tutsaydı)haber verecekken anlayacağınız üzüntüm sevinçimmm bir oldu artık
[/QUOTE]

6 yıldan beri istiyoruz canım olmadı(

Canim listeden baktim, sen daha 26 yasindaymissin.. Olur daha... vaktin var.... Bence hic canini sIkma... Benim bir tanidigimin 6-7 sene sonra olmustu...

Ben de nerdeyse 6 senelik evliyim... Yeni denemeye basladik... Yani simdi sen en azindan bir sorun varmi yokmu biliyorsun ve ona gore tedavi oluyorsun...
Benim hiccc birseyden haberim yok sorun varsa da....

Iyiki erken baslamissiniz denemeye.. Bence iyi tarafinda da gor canim... Zamani geldiginde olur insallah ...
Burda gorecegiz insallah herbirimizin bebeginin oldugunu...

çok pozitifsin kuppe ama cidden bu baska bi duygu yaa insan acayip inciniyoo bide insanların sürekli bişi varmı die sorması alt üst ediyo psikolojiyi biliosunuz 2 gün önce kan testim negatif çıktı ama hala hastalanmadım ve aceba olabilirmi diorum bu gün adetim geceli 15 gün oldu umut dünyası istee olcak sey dil amaa belki diorum:44:

kizlarr kusura bakmayin telden giriyorumda msj biraz karismis alintiyla cvp vermek isterken bu hale gelmis :) dlkgns cim sanaydi cvp :)

aminnnnnnnnnnn canım rabbim duayı en iyi işitendir.tez vakitte kucaklarımız dolsun inş.:90:

kızlar öyle ama yapabileceğimiz bir şey var mı?yani biz ne yaparsak yapalım bize o evladı verecek olan Allah değil mi?elimizden geleni yaptıktan sonra ancak umut ve bekleyiş var..biz moralimizi ne kadar bozarsak bu süreç o kadar çok uzayacaktır..biz bize düşeni yapmalıyız, dua edip beklemek..
screamaway'e katılıyorum, çünkü aynı şeyleri ben de düşünüyorum, hatta kuzenime söyledim, bak çocuk yapmamız lazım, daha bi sorunumuz var mı yok mu onu bile bilmiyoruz, en azından deneyelim dedim, dedim de kendim dinlemedim, kuzenim hamile 6 aylık şuan :) onu duyunca biraz bekledim bende başladım işte..yani bizim sorunumuz varsa bugüne kadar tedavi de olmadık, yaşım 27 benimde..ama pes etmek yok, umutluyum ya, ne güzel ki umudum var..olana kadar da bu umudu kaybetmiycem kızlar..lütfen sizde öyle olun, böyle ümitsizlik daha çok kötüleştirir herşeyi..

haklısın canım gönlümüz ferah olmalıymıs vee düşünmemeliymişiz stres engelliyormus gebeliği ve bu arada benimde kuzenim aşılama yaptırdı tutmadı 5 senelik evliydi kendinden hamile kaldı hemde hiç düşünmediği bi anda rabbim büyük arkadasım kafanı bosalt kocanla bebek için birlikte olma sevdiğiniz için yapın bişileri rabbim yardım edicek eminimm

kuppecime bnde katiliyorumm umutlari kaybetmek yoookkkk kizlarrr hadi ama toparlanalimmm :)) yaa belki alakasiz olacak ama size birsey anlatayimm aralik ayinda kuzenimi kaybettim ve hastaligi kanserdi , teshis konulduktan 1 hafta snra solunum yetmezliginden yogun bakima alindi...yogun bakima girene kdr ah vah kanser oldu diyoduk ama solunum yetmezligi yuzunden yogun bakimda oldugu ve tedavi olamadigi icin bu sefer kanser olsunda nefes alsin diye dua ediyoduk.yanii halimize sukur kizlar hepimiz umutluyuzki bu topikteyizz baimiz icin gun sayiyoruzz

valla kizlar benim de oyle... samimi tum arkadaslarimin gecen sene cocuklari oldu... tek biri kalmisti... o da hamileymis... yani bir ben kaldim... zaten benim kadar uzun sureli evli olup da boyle laylaylom takilan baska birine de rastlamadim henuz....

Çok doğrusunuz kızlarrr tekrar sağolun destteğiniz için ...
Size tavsiyem kendinizi kontrol ettikten sonra eşinizide kontrol ettirin hiç beklemeden dr. bekleyin dese bile beklemeyin yapın...
Sonra benim gibi psikolojık bunalımdan olmaz ...
Herşeyi ben ve eşim yapıyoruz beyinimizde3 herşeyi okadar büyütüyoruzki olmuyor Nese bu ay okadar büyük bi yük kalktıki üstümden anlatamam
Umutla tekrar bekliycemmm dua edicemmm bi gün tutacak biliyoruuummm
Öbür ay tekrar bi aşılama yaptıracağım olmadı bi daha biri elbett tutar
Hayat bana bunlarıda gösterecekmiş diyip geçiyorummm
Ama siz siz olun kendine beklemek için bol süre vermeyinnn

o değil kızlar insanlarada sinir oluyorum, ben kimseye hani bebek yok mu diye sormuyorum ama maşallah herkes sözleşmiş gibi soruyor ya, samimi olduklarım neyse samimiyetim olmayanlar bile soruyor..uyuz oluyorum..size ne yani :) eşimle sevgiliyken, ee ne zaman nişan, nişanlandık, ne zaman düğün, evlendik, ne zaman çocuk..ayyy SİZE NEEEEE diyesim geliyo bazen..insanlar gerçekten çok garip ya :) işleri yokk hey Allahım sen büyüksün :) çocuk olunca ne sorcaklar acaba..benimki de soru oldu yani, ikinci ne zaman :) diye sorcaklar eminim ki :))))))))))

kizlarr bende kacarr simdiden size hayirli cumalar diliyorumm insallah yrn bol bol hamis haberlerimiz olurr :) iyi gecelerrr

[video]http://video.mynet.com/teknisyenarif/Bebek-nasil-dunyaya-gelir/378588/[/video]

bunu izlemelisiniz kızlarr .. çok hoş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…