durum aynı canımmm..bi gelişme yok, kasıklarım ağrıyo adet olcakmışım gibi..bekliyorum işte öyle :)
6 yıldan beri istiyoruz canım olmadı(
Canim listeden baktim, sen daha 26 yasindaymissin.. Olur daha... vaktin var.... Bence hic canini sIkma...Benim bir tanidigimin 6-7 sene sonra olmustu...
Ben de nerdeyse 6 senelik evliyim... Yeni denemeye basladik... Yani simdi sen en azindan bir sorun varmi yokmu biliyorsun ve ona gore tedavi oluyorsun...
Benim hiccc birseyden haberim yok sorun varsa da....
Iyiki erken baslamissiniz denemeye.. Bence iyi tarafinda da gor canim... Zamani geldiginde olur insallah ...
Burda gorecegiz insallah herbirimizin bebeginin oldugunu...
İnş... arkadaşlar çokkk sağolunnn
Allah hepimizi bebeğimize bir an önce kavuştursunnn dualarım herkeze ....
kızlar öyle ama yapabileceğimiz bir şey var mı?yani biz ne yaparsak yapalım bize o evladı verecek olan Allah değil mi?elimizden geleni yaptıktan sonra ancak umut ve bekleyiş var..biz moralimizi ne kadar bozarsak bu süreç o kadar çok uzayacaktır..biz bize düşeni yapmalıyız, dua edip beklemek..
screamaway'e katılıyorum, çünkü aynı şeyleri ben de düşünüyorum, hatta kuzenime söyledim, bak çocuk yapmamız lazım, daha bi sorunumuz var mı yok mu onu bile bilmiyoruz, en azından deneyelim dedim, dedim de kendim dinlemedim, kuzenim hamile 6 aylık şuan :) onu duyunca biraz bekledim bende başladım işte..yani bizim sorunumuz varsa bugüne kadar tedavi de olmadık, yaşım 27 benimde..ama pes etmek yok, umutluyum ya, ne güzel ki umudum var..olana kadar da bu umudu kaybetmiycem kızlar..lütfen sizde öyle olun, böyle ümitsizlik daha çok kötüleştirir herşeyi..
kızlar öyle ama yapabileceğimiz bir şey var mı?yani biz ne yaparsak yapalım bize o evladı verecek olan Allah değil mi?elimizden geleni yaptıktan sonra ancak umut ve bekleyiş var..biz moralimizi ne kadar bozarsak bu süreç o kadar çok uzayacaktır..biz bize düşeni yapmalıyız, dua edip beklemek..
screamaway'e katılıyorum, çünkü aynı şeyleri ben de düşünüyorum, hatta kuzenime söyledim, bak çocuk yapmamız lazım, daha bi sorunumuz var mı yok mu onu bile bilmiyoruz, en azından deneyelim dedim, dedim de kendim dinlemedim, kuzenim hamile 6 aylık şuan :) onu duyunca biraz bekledim bende başladım işte..yani bizim sorunumuz varsa bugüne kadar tedavi de olmadık, yaşım 27 benimde..ama pes etmek yok, umutluyum ya, ne güzel ki umudum var..olana kadar da bu umudu kaybetmiycem kızlar..lütfen sizde öyle olun, böyle ümitsizlik daha çok kötüleştirir herşeyi..
haklısın canım gönlümüz ferah olmalıymıs vee düşünmemeliymişiz stres engelliyormus gebeliği ve bu arada benimde kuzenim aşılama yaptırdı tutmadı 5 senelik evliydi kendinden hamile kaldı hemde hiç düşünmediği bi anda rabbim büyük arkadasım kafanı bosalt kocanla bebek için birlikte olma sevdiğiniz için yapın bişileri rabbim yardım edicek eminimm
kizlarr bende kacarr simdiden size hayirli cumalar diliyorumm insallah yrn bol bol hamis haberlerimiz olurr :) iyi gecelerrr
herkess gitti mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?