Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Pardon canım, sanki annene laf söylemiş gibi oldum, özür dilerim, anlayışlıdır muhakkak, annelerimiz bizim mutluluğumuzu ister, tabi ki anlayışlılardır.
Kız olması için sık sık, erkek olması için uzun aralar vererek çalışma yapmak gerekiyormuş. Öyle duydum, yani kız istiyorsan günaşırı, erkek istiyorsan, durucan durucan tam yumurtlama gününde 1 gün önce çalışma yapıcan. şu 2 haftayı anlamadım neye dayanabilecekmisiniz?

Bence de. Sen bi hamiş kal, gerisini sonra didikleriz keyfini çıkara çıkara

ayyy aşk olsun canım yaa ne demek laf söyler gibi olurmu hiç öyle anlamadım benimkide öyle diye yazdım.
2 hafta dediğim sat 6şubattı adetim bittiği zaman başladık kız içinde biraz erken başladım bu aralar yumurtlama olması lazım ama nezamn:44: ee bu haft da devam edersek 2 hafta olacak günler kaçmasın diye çalışıyoruz sürekli bu yoğunluğa dayanabilirmiyiz demek istedim

inşallah canım ya hayırlısı rabbim nasip etsin hepimize sağlıcakla inşallah :)

Dayanırsınız canım, aaa insanın doğasında olan bir eylem sonuçta, günaşırı da olunca arada 1 gün dinlenme zamanınız oluyor. Normal yumurtluyorsan, yumurtlama günün geçmiş sayılır tatlım, bu ara da aktif olduğunuz için elinizden geleni yapmışsınız demektir, geriye beklemek kalıyor, ama arada yine çalışmaya devam edin, bazı kadınlar beklenen sat'dan 14 gün değil de, siklüsün farlı zamanlarında yumurtlayabiliyor, madem daha o uzayan akıntın veya yumurta akı kıvamındaki akıntın gelmedi, daha yumurtlamamış da olabilirsin. kısacası aktiviteye devam. Hayırlısı olsun diyorum, bunu herkese diyorum, gerçekten herşeyin hayırlısını versin ALLAH hepimize!
Yalnız bizde hep bebek konusu çıktımı, muhakkak bir problem çıkıyor, ertelememiz gerekiyor hep. Bak mesela, evliliğimizin 3. yılını tamamladıktan sonra ben vatandaşlık alayım, denklik sınavıma gireyim hemen sonra bebek düşünelim dedim, bekledik, bir süre sonra eşimle sorunlar yaşadık, bebek konusunu iyice kaldırdık rafa, her şey düzeldikten sonra ben artık lazer epilasyon seanslarına başlamıştım, onları bitirmeden bebek düşünmemem gerekirdi, son lazer seanslarından sonra da hamile kaldım, bebek düştü, sonra doktorum 2 regl bekle dedi, kısacası hep ertelendi hep. Hep de ALLAHTAN hayırlısını ver diye dua ediyorum ve artık korkmaya başladım, acaba bebek sahibi olmamız bizim için hayırlı değilmi de?Acaba ALLAH korusun ikimizden birine bir şeymi olacak da o yüzden ALLAHIM hep bebek konusunda bir engel koyuyor karşımıza? :2::2::2:

adetlerim düzenli değil zaten canm 35-37 gün arayla oluyor.
ama sen neden böyle şeyler düşünerek kendini üzüyorsunki bebeğinin olması için moral çok önemli biliyorsun. bizler sadece evlendiğimiz zaman hemen düşünmediğimiz için erteliyoruz ee sonrada hemen isteyince olmuyor işte.. ilk bebeğin böyle oldu diye hemen ümitsizliğe kapılma eminim Allah'ım dualarının karşılığını verecektir bence artık plan yapma önceliğinde bu konu olsun en azından daha fazla ertelemiyelim öyle değilmi

Haklısın canım, bugün eşimle konuştuk bebek konusunu, çok fazla erteledik, bu doktor yasağı kalksın yeter, daha fazla ertelemeyelim diyor o da, 5 yılı geçti artık, herkes kısır olduğumuzu sanıyor :85: geçen gün bir akrabamızın küçük kızı sormuş bizimkilere Nihal kısırmı diye, düşünsene, demek ki evde konuşulmuş ki, çocuktan al haberi, çocuk da gelmiş bize soruyor.:44: Yine de hayırlısı olsun diyorum Tubacım, ismini doğru yazıyorum değilmi?Tuba mıdır yoksa Tuğba mı?

ok iyi düşünmek lazım, bunu herkese söylüyorum, bana da söyleyen lazımmış insan kendisi söyleyince ikna olmuyor her halde. belki de arkadaşlardan duymak iyi geliyor :86:

Kızlar, kardeşim gibi oldunuz, Tuba, Kadriye, Lachesis sağolun canlarım, iyi ki varsınız. İnşallah yakında beni teyze edersiniz de, o zaman da iyi ki doğurdunuz deriz artık
İsmini yazamadıklarım alınmasın sakın, hepinize çok bağlandım. ALLAH gönlünüze göre versin kızlar!

çok sağol hayatım öyle olduk valla:) inşallah birbirimize moral olur en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

maonyaaa ------------------------------- 28 Subat

tubaerkan ------------------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

umutdeniz --------------------------------- 2 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

gida_pinar -------------------------------- 9 Mart

bikere_sevdim --------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz ---------------------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------------------- 12 Mart

sefst --------------------------------------- 13 Mart

elaeze ------------------------------------ 13 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

mrv091010 ------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

kalbimin ----------------------------------- 15 Mart

kayyum -------------------------------------17 Mart

birtanem ----------------------------------- 17 Mart

mpb ---------------------------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------------------- 20 Mart

wifeofdemon ----------------------------- 21 Mart

kokohantes -------------------------------22 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bizde 1 senedir istiyoruz.klomen kullanıyorum.beklenen adet tarihi 15 mart.benide eklerseniz sevinirim..

ağlamazsın inşallah, mart ayında hepimiz çok gülücez inşallah, ben öyle hiss ediyorum. 6. hissim öyle diyor.
Ay canim insallah hepimiz bi gülsek bu ay .Benim icin buayin olmasi gercekten cokgüzel olucak esiminde benimde dogum günüm buay ikimizede Allah in yolladigi bi hediye olucak insallah . Eh düzgünde calistik olmadi doktora gitcem hap isticem artik ben bekleyemiyorum yoksam

Aborjinos ben de ağlarım herhalde yaa:-(
Ama biz kafamıza çok takıyoruz,sen çalışıyo musun yoksa evde misin?
Ben evdeyim o yüzden çok daha fazla takıyorum...

Canim ben calisiyorum ama yok hic birsey etki etmiyo her saniye aklimda gene baska seye yogunlasamiyorum bide bizim sirkette biri hamile gözümün önünde hep nasil cikar aklimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…