Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Hamilemiyim bu durumda acaba ayın 19 da test yaptım ne gatifti benim
ayın 25 de adet günüm

Bence yinele testi hatta emin olmak için kan testi yaptır en azından içinde şüphe kalmaz....inş. hamilesindir yada bekle 25 ini olmazsan o zaman yap testi...Bazen hormonlara bağlı olarak öyle oluyo adetim benimde:26::26:

Merhabalar arkadaşlar,

pink arkadaşımızdan haber varmı ya çok heyecanlandım :)

Nihalcim nasılsın bugün benim annem rahatsız biraz onlara git gel yapıyorum nete giremiyorum herzaman inşallah güzel haberler vardır :))))

Kadriyecim, iyiyim tatlım, sen nasılsın? annene geçmiş olsun, nesi var? Pink arkadaşımızdan haber yok, en azından bu topiğe girmedi daha. Ama geçmişi okuduysan görmüşsündür, bu ay kızlarımızdan çok umutluyuz, inşallah martta çok güzel haber duyacağız inşallah!

iyiyiz hayatım, sen nasılsın? neler yaptın, bugün pek nette değildin.:82:

iyiyim canım bende.. annem bu aralar bende kalıyor pc konusunda pek anlaşamıyoruz ee bende biraz başında vakit geçirince başlıyor söylenmeye ondan bu aralar pek giremiyorum ama aklım hep burda :97:

iyiyim canım bende.. annem bu aralar bende kalıyor pc konusunda pek anlaşamıyoruz ee bende biraz başında vakit geçirince başlıyor söylenmeye ondan bu aralar pek giremiyorum ama aklım hep burda :97:

bende de benzeri sorunlar oluyor eşimle kayınvalidemle, o yüzden pc hep açık ara ara kacıp bakıyorum acele cevap yazıyorum sonra pcnin kapağını indiriyorum. yani onları ihmal etmemek lazım
, doğru, ama burda da arkadaşlarım var, onları ihmal edemem ki

evet canım yaaa burdaki arkadaşlık çok farklı hiç sıkılmadan bütün günümü geçirebiliyorum bazen (tabi annem yokken) hem burda birbirimizi daha iyi anlıyoruz çevremizdekiler bizi anlamıyor hemde herşey onlarla konuşulmuyorki
kayınvaliden sendemi?
annem sık skı gelir kalmaya benim için iyi oluyordu ama bu ay biraz zorlandık tam benim yumrtlamaya denk geldi

Kayınvalidemlerle birlikte oturuyoruz, ALLAHTAN biz yukarı kattayız, onlar aşağı katta. Aynı katta olsak daha zor olurdu her halde. Hem anlayışlıdır kayınvalidem akşam erkenden iner aşağı genelde. O açıdan şanslıyız yani. Ama ocak ayında yumurtlama günüm tam yılbaşı akşamına denk gelmişti, hep beraber oturduk tv seyretmeye, nasıl sinir olmuştum anlatamam, kimseye de gidin bugün önemli gün diyemem ki, ama ondan 1 gün önce çalışmalar yapılmış olduğu için hamiş kalabilmiştim.

Annemin tam neyi olduğu belli değil canımya grip gibi ama 2 haftadır toparlanamadı kardeşim okula gttiği için gidip geliyorum anne olmak kolay deil onlara ne yapsak az. Annem bana hemen ablamdan sonra hamile kalmış yaşıda çok küçükmüş beni düşürmek elinden geleni yapmış ama ben inatla tutunmuşum benim bebişimde inşallah annesi gibi inatçı olur burcumda boğa zaten

Ben nasıl olayım canımya o mutlu haberi alacağım günün hayali ile yaşıyorum Alllahım kapısından eli boş gönlü boş çevirmesin bizleri inşallah :)

anneciğine geçmiş olsun canım yeni okudum geçmişi haklısın onlar için ne yapsak az

anladım canım neyse ki şanlıymışsınız. bizim zor oluyor benim annemde anlayışlıdır ama yine insan rahat olmıyor işte benim adetim düzensiz olduğundan yumurtlama günümü de tam bilemiyorum :44: o uzayan akıntıda yok hala yada benmi anlamıyorum acaba kız olsun diye önceden de başladık 2hafta dayanabilecekmiyiz bilmem artık

ayyyy canım çok tesekür ederim bende öle düşünüyorum sanırım ünüversite hast gitcem bakalım işallah hakkımızda hayırlısı olur

evet canım onu duymuştum bi çok ögrenci doğuma giriyormuş şahsen bende istemem,,,işallah o günleri görelimde evde de doğururuz ALLAHIM kısmet eder işallah yavrularımızı kucamıza almayı tez zamandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaböle sonrada işte bu bebiş

Anneler konusunda kesinlikle katılıyorum, ne yapsak haklarını ödeyemeyiz annelerimizin. Bebişin de sana benzer inşallah, sıkı sıkı tutunur, bu ay hamile kalırsanız büyük ihtimalle yay burcu oluyor onlar da inatçıdır, bebiş tutunur, merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…