Hamilemiyim bu durumda acaba ayın 19 da test yaptım ne gatifti benim
ayın 25 de adet günüm
gebelikte meme deiiklikleri. Gebelikte meme ars hamilelikte meme kanseri bayan jinekolog kadn doum stanbul doktor nevra
canım burada herşey yazıyor...bak istersen.
çok istiyoruz bebiş inş. Hamileyimdir dua edin yaa
Merhabalar arkadaşlar,
pink arkadaşımızdan haber varmı ya çok heyecanlandım :)
Nihalcim nasılsın bugün benim annem rahatsız biraz onlara git gel yapıyorum nete giremiyorum herzaman inşallah güzel haberler vardır :))))
merhabakızlar nasılsınız
iyiyiz hayatım, sen nasılsın? neler yaptın, bugün pek nette değildin.:82:
iyiyim canım bende.. annem bu aralar bende kalıyor pc konusunda pek anlaşamıyoruz ee bende biraz başında vakit geçirince başlıyor söylenmeye ondan bu aralar pek giremiyorum ama aklım hep burda :97:
bende de benzeri sorunlar oluyor eşimle kayınvalidemle, o yüzden pc hep açık ara ara kacıp bakıyorum acele cevap yazıyorum sonra pcnin kapağını indiriyorum. yani onları ihmal etmemek lazım
, doğru, ama burda da arkadaşlarım var, onları ihmal edemem ki
evet canım yaaa burdaki arkadaşlık çok farklı hiç sıkılmadan bütün günümü geçirebiliyorum bazen (tabi annem yokken) hem burda birbirimizi daha iyi anlıyoruz çevremizdekiler bizi anlamıyor hemde herşey onlarla konuşulmuyorki
kayınvaliden sendemi?
annem sık skı gelir kalmaya benim için iyi oluyordu ama bu ay biraz zorlandık tam benim yumrtlamaya denk geldi
Kadriyecim, iyiyim tatlım, sen nasılsın? annene geçmiş olsun, nesi var? Pink arkadaşımızdan haber yok, en azından bu topiğe girmedi daha. Ama geçmişi okuduysan görmüşsündür, bu ay kızlarımızdan çok umutluyuz, inşallah martta çok güzel haber duyacağız inşallah!
Annemin tam neyi olduğu belli değil canımya grip gibi ama 2 haftadır toparlanamadı kardeşim okula gttiği için gidip geliyorum anne olmak kolay deil onlara ne yapsak az. Annem bana hemen ablamdan sonra hamile kalmış yaşıda çok küçükmüş beni düşürmek elinden geleni yapmış ama ben inatla tutunmuşum benim bebişimde inşallah annesi gibi inatçı olur burcumda boğa zaten
Ben nasıl olayım canımya o mutlu haberi alacağım günün hayali ile yaşıyorum Alllahım kapısından eli boş gönlü boş çevirmesin bizleri inşallah :)
Kayınvalidemlerle birlikte oturuyoruz, ALLAHTAN biz yukarı kattayız, onlar aşağı katta. Aynı katta olsak daha zor olurdu her halde. Hem anlayışlıdır kayınvalidem akşam erkenden iner aşağı genelde. O açıdan şanslıyız yani. Ama ocak ayında yumurtlama günüm tam yılbaşı akşamına denk gelmişti, hep beraber oturduk tv seyretmeye, nasıl sinir olmuştum anlatamam, kimseye de gidin bugün önemli gün diyemem ki, ama ondan 1 gün önce çalışmalar yapılmış olduğu için hamiş kalabilmiştim.
Sanki en yakınım bu güzel haberleri almış gibi sevindim canım:))) prolaktin normal, brucela negatif oooohhhh süper:)))
Üniversite hastaneleri iyi bence, ama yinede sen bilirsin.. hakkında ve hakkımızda hayırlısı
Öyle yapın bence de. Oraya devam et. Araştırma hastanesine git. ama orada doğum yapmayı düşünürsen, şunu söyleyeyim, talebeler olduğu için senin doğumuna bir sürü kız erkek karışık talebenin girme şansı olacak, (ben şahsen doğumuma erkek talebeler girsin istemem) ama orada çalışan aynı zamanda da özellerde part time çalışan doktorlar vardır muhakkak, öyle birini bulursan, takibini çapada, doğumunu ise özelde yaparsın. Tabi bunu oraya gittiğiniz zaman sorarsanız size net cevap verirler. Veya hamile kaldıktan sonra doğumuma talebe sokmayın dersin, belki dinlerler. Kısacası sormak lazım. İnşallah hamile kal, gerisi kolay :13:
Annemin tam neyi olduğu belli değil canımya grip gibi ama 2 haftadır toparlanamadı kardeşim okula gttiği için gidip geliyorum anne olmak kolay deil onlara ne yapsak az. Annem bana hemen ablamdan sonra hamile kalmış yaşıda çok küçükmüş beni düşürmek elinden geleni yapmış ama ben inatla tutunmuşum benim bebişimde inşallah annesi gibi inatçı olur burcumda boğa zaten
Ben nasıl olayım canımya o mutlu haberi alacağım günün hayali ile yaşıyorum Alllahım kapısından eli boş gönlü boş çevirmesin bizleri inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?