geçmiş olsun canım arkadaşım benim benim kıyamam kırmızılar gelmiş offff neyse allahım en hayırlı zamanda nasip etsin bebişini inşaallah fazla bekletmez annesini.
aminnn, canim benim...
sen hala bekliyorsun degil mi? insallah en kisa surede alirsin mutlu haberi...
karya 48 arkadaşım inşaallah mutlu haberler verirsin daha çıkmadımı ayyyy geçmişi okuyunca heyecanlandım valla.kuppe arkadaşımzda sabah test yapacakmış 2 güzel haber gelse muhteşem olacak valla.hadi hakkınızda hayırlısı bitanelerim.
tabiki canim, cocugunu ihmal etme.. bende sadece koca var.. onun icin cok onemli diil...
zaten isten erken cikip geldim eve, cok agrim var... yemek filan hazirlayamam simdi yani..:97:
aradım şimdi adam 5 dk sonra arayacağız sizi dedi.sabırsızlıkla bekliyorum kalbim güm güm....
evet bitanem hala bekliyorum benim adet belli olmuyor diye bide klomen kullandım ben bu ay o yüzden garantiye alayım diyorum.zor bekliyorum ama bakalım ne zaman canıma tak edip gideceğim.hayırlısı allahım tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip esin içindede bize canım arkadaşım benim.
aradım şimdi adam 5 dk sonra arayacağız sizi dedi.sabırsızlıkla bekliyorum kalbim güm güm....
bak simdi kalkacaktim bekliycem senden gelecek haberi.. hersey icin umutlu ol canim... bizim istedigimiz sadece hayirlisi...aradım şimdi adam 5 dk sonra arayacağız sizi dedi.sabırsızlıkla bekliyorum kalbim güm güm....
evet canim oyle... kocis sana yapsin dimi..sen ozel ve hassas donemlerdesin :95:
bende ufaktan yol alayim gorusuruz kizlar sonra... hakaten karyaa den haber yok demi kan sonucu alcakti???:97:
... an itibariyle karnimin altinda agrilar midede bulanti belirdi... ayirlar olsun insallah... kirmizilarda olabilir malum haberde...
inşallah canım ya..çok isterimm..Allahım yüzümüzü güldürsün..inşallah yarın sabah ilk müjde senden gelir canım benim hayırlısıyla allah gönlüne göre nasip eder senden sonrada müjdeler artar inşallah
yarını sabırsızlıkla bekliyorumm :)karya 48 arkadaşım inşaallah mutlu haberler verirsin daha çıkmadımı ayyyy geçmişi okuyunca heyecanlandım valla.kuppe arkadaşımzda sabah test yapacakmış 2 güzel haber gelse muhteşem olacak valla.hadi hakkınızda hayırlısı bitanelerim.
Kalbimin, beklemek cokkk zor biliyorum.. Ama bence de bekle canim ya, idrar testi yapmak icin acele etme.. Cunku benim yaptigim testlerden birinde klomen kullanilmissa yanlis olarak pozitif gosterebilir yaziyordu..
Onun icin kan testi yapabiliyorsan yapsan daha iyi olur sanki? Senin durumunda idrar testine guvenmek pek mantikli olmayabilir...:26:
senin az kalmis silacim... bu haftasonu mutlu haberler getirceksin sanki bize...
kızlar testin sonucu negatifartık adetimi bekleyebilirim aslında rahatladım biraz var mıydı yok muydu diye kendimi yemekten kurtuldum doktor kesin kez yok dedi 1.20 miş bir değişme olmaz dedi.
canım bende öyle yapacağım bakalım ama zamanı belli deil idrar testine güvenmiyorum zaten 3 gün önce yaptım negatifti test idrar testi ben çatlatma iğnesi vurulmadım bu yüzden idrar testini etkileyeceğini pek sanmıyorum ama idrarda çıkması için 7 gün falan beklemek gerekiyor ben yine inanmayacağım kafamda soru işareti olacak o yüzden kan testi en kesim çözüm diyorum.hakkımızda hayırlısı birtanem.
evet tatlim az kaldi ama dedigim gibi korunma ilaclarini birakinca 3-4 gun geciebiliyor.. onuun icin 24une kadar beklemeyi dusunuyorum...
kızlar testin sonucu negatifartık adetimi bekleyebilirim aslında rahatladım biraz var mıydı yok muydu diye kendimi yemekten kurtuldum doktor kesin kez yok dedi 1.20 miş bir değişme olmaz dedi.
evet canım en azından kafan rahat şimdi..gelecek ay çalışmalara devam..bu değerler neye göre oluyo bende onu anlamıyorum, benim, 0,100 çıkmıştı bir hafta önce, senin 1.20 .. ilginç yani hiçbirşey anlamıyorum, ikisi de negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?