Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Ay canım benim sendeki şansa bak,tabiki işyerinde hamile biri olunca nasıl aklından çıkcakki,neyse canım boşver bizde hamile kalınca salına salına dolaşıcaz))ohhhh :78: :78:

Günaydıııııınn,

valla ben bu aydan yine umutlu değilim ya hayırlısı olsun ne yapıyım.. Şuan regl devam ama eşime çıtlattım bu ay nasıl olur die( çıt yok(((

Öyle valla burdaki arkadaşlık çok başka,başkalarıyla konuşamadıklarımızı burda konuşuyoruz rahatça,canım arkadaşlarım benim,hem de moral veriyoruz birbirimize bundan güzel arkadaşlık var mı??

Evet, kimseye anlatamadıklarımızı paylaşabilmek güzel bişeydir, ALLAH bozmasın! neşelicim.

işallahh hepimiz hamile kalırız tez zamanda

hepinize merhaba kızlar nihalcim bugün moralin süper atmışsın kötü düşünceleri ne güzel birbirimize verdiğimiz destekler işe yarıyor sanırım çok sevindim bu arada tuğba ğli olursa sevinirim:86:
öpüyorum kızlar sizi akşama girebilirim herhalde fazla ilerlemeyin okumak zor oluyor geçmişi

Kızlar ya size bir şey sorucam,benim 2 gün önce kasık ve bel ağrılarım başladı,ara ara oluyor ama sık oluyor,ama aynı adet sancısı gibi.Ama benim adetime daha 10 gün var,peki bu sancılar ne şimdi?Yumurtlama dönemi mi desem ama o dönemi geçirdim ben bu ay.Aynı da adet sancısı gibi... :84: :84:
Bu kadar erken adet sancısı olur muki,gerçi daha önceden de 1 hafta önceden falan başlıyodu adet sancıları ama bu kadar sık değildiki.

merhaba tatlım, bugün süper moralle kalktım, gerçekten destekleriniz işe yarıyor, süpersiniz kızlar, ALLAH hepimizi muradına erdirsin inşallah, Tuğbacım.
Biz de seni öpüyoruz Fazla ilerlemeyiz en fazla 10 sayfacık)))

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

maonyaaa ------------------------------- 28 Subat

tubaerkan ------------------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

umutdeniz --------------------------------- 2 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

gida_pinar -------------------------------- 9 Mart

bikere_sevdim --------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz ---------------------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------------------- 12 Mart

sefst --------------------------------------- 13 Mart

elaeze ------------------------------------ 13 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

mrv091010 ------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

kalbimin ----------------------------------- 15 Mart

kayyum -------------------------------------17 Mart

birtanem ----------------------------------- 17 Mart

mpb ---------------------------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------------------- 20 Mart

wifeofdemon ----------------------------- 21 Mart

kokohantes -------------------------------22 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

listeniz baya bollasmis artik yavas yavas güzel haberler almaya baslariz insallah

Hamiş olabilirsin canım, süper hadi hayırlısı! Akıntıdan haber ver, bende şöyle şeffaf su gibi akıntı olurdu, doktorum normaldir hamilelik belirtisidir demişti. Varmı öyle bişey? Günlük pedim biraz ıslanıyordu sıksık değiştirmem gerekiyordu, öyle bir durum varmı? Veya iştah değişikliği? 1-2 soru daha sorarsam kan testine falan gerek kalmayacak, teşhisini ben koyacam

Aborjinoscum, bu listeye kızlarmızın yaşlarınıdami sorsak eklesek, ben merak ediyorum, kim kaç yaşında, aranızda galiba en yaşlı benim)))

Yok canım ya bu kadar umutlanmak istemiyorum,şeffaf akıntım çok az ama,iştah değişikliği hiç yok valla,eskiden beri iştahım açıktır zatenBilemiyorum ya aklımda hep bu olayda

Aborjinoscum, bu listeye kızlarmızın yaşlarınıdami sorsak eklesek, ben merak ediyorum, kim kaç yaşında, aranızda galiba en yaşlı benim)))

olabiler aslında.. genel durumu öğrenme açısından.. ama listeye adını yazdırıp uğramayan arkadaşlar vaaaaarr(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…