merhaba beni de 20 nisan olarak değiştirir misin? kırmızılar geldi malesef...
Üzülme canım o bebiş ağlamasın öyle ben de üzülüyorum.İnşallah nisana canım.Dualarım hep sizlerle.
bir dakika benim ne yapmam lazim bende bu ay deneyenlerdenim
valla bogurtlen suyunuda ictim diger seylerede dikkat ediyorum yasim 27 bat dediginiz kismi anlamadim oraya ne yazilacak iste nisan 2 3 gibi belli olacak olup olmadigim daha 10 gun var denemeler devam ediyor ama meraktimida yenmeye calisiyorum...6 aydir denemelerimiz var sonuc pek ii cikmiyor bakalim nasip eger olursa bildirirm zaten :96::96:
Canım eline sağlık liste yine süper.Hııı bu arada aborjinosu çok merak ediyorum.iyileşmedimi daha acaba.canim, topigimizin hamilelerimizin dualarina cokkkkk ihtiyaci var...
canim, topigimizin hamilelerimizin dualarina cokkkkk ihtiyaci var...
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
karyaa48 | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz kayyum | ?? | 17 Mart | Nisan'a insallah aygunes | 25 | 17 Mart | Nisan'a insallah birtanem | 26 | 17 Mart | Nisan'a insallah esiiin | 32 | 17 Mart | Nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah
aylic | 27 | 20 Mart | bekliyoruz
Lachesis | 27 | 20 Mart | bekliyoruz xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan'a insallah
sincap08 | 27 | 20 Mart | bekliyoruz
sila38 | 23 | 20 Mart | bekliyoruz damlalar | 28 | 20 Mart | Nisan'a insallah
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
Brownim | 22 | 22 Mart
feryal_efe | 26 | 23 Mart
azra3434| 30 | 23 Mart
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| 26 | 25 Mart
kad_er| ?? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tugcemavi| 24 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
nihanca| ?? | 28 Mart
deryam160510| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
bitanem16 | 26 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
atlanta | 26 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
tatlicadi1 | ?? | 2 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
| | |
Canlarım ne böyle hepiniz arka arkaya regl olmuşsunuz. Hiç üzülmeyin olur mu?İnşallah en kısa zamanda göbüşleriniz dolar.
KALBİMİN canım ben senden çok ümitliydim ama olmadı demek.Hatta eve girer girmez eşime kalbimin ne yeptı acaba dedim.O da doğal olarak o kim ya dedi.Sonra ben heyecanla pc başına geçtim veeeee...Tatlım inşallah nisan senin uğurlu ayın olur.
Tebrik ederim topicimizin en küçük bebişi oldu.
Canım eline sağlık liste yine süper.Hııı bu arada aborjinosu çok merak ediyorum.iyileşmedimi daha acaba.
Dua etmez miyim canım.Ben yola sizlerle çıktım sizlerin de müjdeli haberlerini alana kadar hiçbir yere gitmiyorum.
üzülme tatlım aynı durumdayız ben de kırmızıları gördüm hayırlısı olsun....
Üzülme canım o bebiş ağlamasın öyle ben de üzülüyorum.İnşallah nisana canım.Dualarım hep sizlerle.
Sakin uzulme canimmm... Oldu mu..Biliyorum kirmizilarin geldigi ilk 1-2 gun cok morali bozuk oluyor insanin... ben oyle olmustum.. Sen de oylesindir... Ama kismet boyleymis... Bak martta bir suru hamilemiz cikti.. Topigimiz cok ugurlu.. Bu sekilde Nisana devam edip, geri kalanini da dualarla cikaracagiz hamile insallah...
üzülme tatlım aynı durumdayız ben de kırmızıları gördüm hayırlısı olsun....
Maviyazcim, canim ekledim seni Nisan kismina...
Kalbimin, aygunes, damlalar.... Kizlar uzulmek yok... Nisana hep birlikte burda devam ediyoruz insallah... Nisan tarihlerinizi belirleyebildiginizde verin bana, listenin Nisan kismina ekleyeyim.. Bu listeyi toptan hamile cikarmadan ayrilmayacagiz insallah...
Sinemcim, bende oyle hesaplardim... Adet oldugun zamandan itibaren hesaplamak mantikli sanki... Yani 15 Nisan dogru gibi yani.. Bu arada senle BAT arkadasi oldukkk.. Ben de 15 Nisanim...
Sednacim, bat tarihini ve yasini yazdin mi bana? Yazarsan eklerim canim..
canım arkdaşım benim çok teşekkürer çok duygulandım gerçekten buarada arkandan koşacağız demiştim ama maalesef bitanem neyse rabbimin bir bildiği vardır ben hala adet olamadım o canımı sıkıyor neden bu kadar uzadı diye gülüm.yok umutsuzluk evet nisana inşaallah allahtan umut kesilmez yarın hastaneye gideceğim inşaallah kist falan demez ozaman çok üzülürüm.hemen döneceğim adet olunca aranıza listeye teyzesi olarak hep yanındayım bebişinin.allahım sağlıklı kucağına almyı nasip etsin gülüm mis kokusunu bizim içinde çek içine.
tamam canım aranızdan ayrılmaya niyetim yokta bide tarihi bilsem gelemedi gelmesin gelmesin dedim küstü herhalde banayarın doktor günü gideyimde bir baksın neler oluyor içimde.
listeden çıkarırmısınız beni de
tamam canım aranızdan ayrılmaya niyetim yokta bide tarihi bilsem gelemedi gelmesin gelmesin dedim küstü herhalde banayarın doktor günü gideyimde bir baksın neler oluyor içimde.
Tatlim, nisana devam etmek istiyorsan, nisan bat'ini bana soylersen, seni listede guncellerim...
İnşallah kist falan değildir canım doğal bir gecikmedir.Yarın haber verirsin doktordan gelince tatlım.canım arkdaşım benim çok teşekkürer çok duygulandım gerçekten buarada arkandan koşacağız demiştim ama maalesef bitanem neyse rabbimin bir bildiği vardır ben hala adet olamadım o canımı sıkıyor neden bu kadar uzadı diye gülüm.yok umutsuzluk evet nisana inşaallah allahtan umut kesilmez yarın hastaneye gideceğim inşaallah kist falan demez ozaman çok üzülürüm.hemen döneceğim adet olunca aranıza listeye teyzesi olarak hep yanındayım bebişinin.allahım sağlıklı kucağına almyı nasip etsin gülüm mis kokusunu bizim içinde çek içine.
Canimmm.. biran once adetin gelse keske.. Ve sende bir sonraki zamani hesaplayabilsen... Biliyorum beklemek cok zor... Yarin doktora gidicekmissin.. Cok iyi yapiyorsun.. Belki stresten gelmiyordur da, adet sokturucu filan verir...:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?