Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar benide listeden silbilirsiniz gece adet oldu bidahaki bat 19 nisan inşallah nisanda başarılı oluruz

bir dakika benim ne yapmam lazim bende bu ay deneyenlerdenim

valla bogurtlen suyunuda ictim diger seylerede dikkat ediyorum yasim 27 bat dediginiz kismi anlamadim oraya ne yazilacak iste nisan 2 3 gibi belli olacak olup olmadigim daha 10 gun var denemeler devam ediyor ama meraktimida yenmeye calisiyorum...6 aydir denemelerimiz var sonuc pek ii cikmiyor bakalim nasip eger olursa bildirirm zaten :96::96:

inşşş gebe kalmışsındır canım
Kızlar beni listeden silebilirsiniz.Çünkü bugün kırmızıları gördümBu ayda olmadı çoook üzgünüm:2: ve gribim......

canım nisana birlikte devamm üzülmek yok takmak hiç yok

yAa kizlar noliy biylee kotu haberimi bi verdim herkez pesimden regli olduu ( ama uzulmek yok yola devam. anlarim dimiii ?

hayır gecmedi ama adet gecıkmesı dısında aklına ne gelıyosa butun belırtıler var hayırlısı

kızlar nerelerdesinizz hiç sesiniz çıkmıyo dünden beri burası çok sessiz ben daha adet olmadımmm 19 du günüm ve her ay ılla 2 gün önceden gelirdi ve ben günümdede olmadım hayırlısı artıkkkk

kimseden ses soluk çıkmıyor. herkez gezmeye gitti galiba. ben çıkamıyorum dışarıya maalesef. mide bulantısı, idrar derken ....

şekercik seni merak ettim ama sende daha öğrenememişsin galiba hayırlısı inşallah

tsk canım aynen bende merak edıyorum ama bılmıyorum hüsrana ugramaktan korkuyorum ama su anda bıle var devam edıyor kasık ve göğüs agrılarım inş yanılmıyorumdur..ama haberdar ederım canım ılgıne tsk tekrar

canım nisana birlikte devamm üzülmek yok takmak hiç yok [/QUOTE]

Canım çok tşk edrm.İnşallah nisana hep birlikte çift çizgileri görürüz..

üzülmüyorum canim hayirlisi olsun ins.

tesekkürler.

ben simdi 19 nisanda mi regl olucam kafam karisti benim simdi ?

yoksa adet oldugum yani dünkü tarihten itibaren 28. gün ne zamana geliyorsa ozaman mi regl olucam ????

canım şu listene beni ne zaman eklicenn su an bişi yok amaa en azından ismimi yaz bakarsın bi süpriz yaparımm

Kizlar benim 15 Nisan yeni regl tarihim

( asdet basladigi günden itibaren saydim 28. gün 15 nisana geliyor) Dogrumu hesaplamis oluyorum acaba ?

62sinem canım regli olmuşun....tamda dr gidceğim zaman..... üzüldüm.... bayağı ümitliydim senden bu kadar zaman gelmeyince......inş nisanda güzel haberi alırısn......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…