kızlar çük şükür 30 marta kalmadım şükür
HAMİLEYİM
RABBİM HEPİNİZE VERSİN İNŞ.
neee anlamadim kiz sen regl olmamismiydin????
yok kuzum ya 10 martta transferim oldu bnm şükür 12.günü bekleyemedim kan testi yaptırdım çıktı
HAMİLEYİM
hmmm karisitirdim o zaman kusura bakma, ama cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin insallah. Demek 10 günde cikti sonuc. Ultrason yaptirdinmi ordada gözüktümü cocuk
canım tebrik ederim bir bebiş dahaaaaa oleeeeeeeeeeey allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.allahım böyle güzel günü bizede nasip etsinnnnn.
olsun sinemcim bakarsın bi dahaki ay beraber hamile kalırızz
62sinem canım regli olmuşun....tamda dr gidceğim zaman..... üzüldüm.... bayağı ümitliydim senden bu kadar zaman gelmeyince......inş nisanda güzel haberi alırısn......
HAMİLEYİM
evet canim, bu topic ugurlu... o yuzden butun listeyi hamile cikarmadan birakmiyoruz topigi...bu arada aldim seni nisana... geri kalanlarin hepsi nisana hamile cikacak insallah...
Tugcecimmm ve sinemcimmmm, kizlar sakin uzulmeyinnn... Hayirlisi boyleymis demek... Nisana hep birlikte devam edip, hepimiz hamile cikacagiz insallah... Nisan tarihlerinizi hesapladiginizda soyleyin... Guncelleyeyim listemizi...:97::97:
Beni listeden cikarin kizlar adet oldum ben bu aksam oldum.
evet kizlarr calismalara devam pes etmek yook :)
günaydınlar canlarım ben dün ağrım çok diyordumya devlet hastanesi ilgilenmedi ağrılar çok artınca akşam özele gittik.kan ve idrar testi istedi doktor idrarda iltihap çıktı ondan sırt ağrısı varmış.kanda 1.2 çıktı yani hamile deilim.doktor hemen kadın doğuma gitmelisin dedi yumurtalar kiste dönebilir gitmezsen dedi.kızlar size tavsiyem sakın devlet hastanesine gitmeyin tedaviye başlayınca gerizekalı doktor çatlatma iğnesi vurmadı işte halim ve hala adet olmadım listeye nisana inşaallah yazarmısınız.adet olunca tarihte veririm nasıl vereceksem bu durumda neyse canlarım dün yazamadım çok kötü oldum eşim teselli etmekle uğraştı biraz.bana dua edin kızlar birde kist çıkmasın.sizden başka kime deyim derdimi.pazartesi özele gideceğiz bakacak doktor inşaallah sorun olmaz.
kızlar beni listeden silebilirsiniz bidahaki bat 19 nisan inşallah nisanda başarılı oluruz
selam kızlar ben yine her zamanki gibi regl oldum..gidip kendime bir nisan başlığı bulsam iyi olacak
Canlarım ne böyle hepiniz arka arkaya regl olmuşsunuz. Hiç üzülmeyin olur mu?İnşallah en kısa zamanda göbüşleriniz dolar.maalesef bende regl oldumnisana kısmetse
Tebrik ederim topicimizin en küçük bebişi oldu.kızlar çük şükür 30 marta kalmadım şükür
HAMİLEYİM
bu arada kuppeden haber yokmu kızlar test yapıcaktı bu günn
HAMİLEYİM
kızlar benide listeden silbilirsiniz gece adet oldu bidahaki bat 19 nisan inşallah nisanda başarılı oluruz
günaydınlar canlarım ben dün ağrım çok diyordumya devlet hastanesi ilgilenmedi ağrılar çok artınca akşam özele gittik.kan ve idrar testi istedi doktor idrarda iltihap çıktı ondan sırt ağrısı varmış.kanda 1.2 çıktı yani hamile deilim.doktor hemen kadın doğuma gitmelisin dedi yumurtalar kiste dönebilir gitmezsen dedi.kızlar size tavsiyem sakın devlet hastanesine gitmeyin tedaviye başlayınca gerizekalı doktor çatlatma iğnesi vurmadı işte halim ve hala adet olmadım listeye nisana inşaallah yazarmısınız.adet olunca tarihte veririm nasıl vereceksem bu durumda neyse canlarım dün yazamadım çok kötü oldum eşim teselli etmekle uğraştı biraz.bana dua edin kızlar birde kist çıkmasın.sizden başka kime deyim derdimi.pazartesi özele gideceğiz bakacak doktor inşaallah sorun olmaz.
selam kızlar ben yine her zamanki gibi regl oldum..gidip kendime bir nisan başlığı bulsam iyi olacak
maalesef bende regl oldumnisana kısmetse
ben simdi 19 nisanda mi regl olucam kafam karisti benim simdi ?
yoksa adet oldugum yani dünkü tarihten itibaren 28. gün ne zamana geliyorsa ozaman mi regl olucam ????
Kizlar benim 15 Nisan yeni regl tarihim
( asdet basladigi günden itibaren saydim 28. gün 15 nisana geliyor) Dogrumu hesaplamis oluyorum acaba ?
canım şu listene beni ne zaman eklicenn su an bişi yok amaa en azından ismimi yaz bakarsın bi süpriz yaparımm
HAMİLEYİM
kızlar benim yeni batım tarihim 14 nisan listeye ekleyin lütfen ve arkadaşlar ümitsizlik yok çalışmalara devam:79::79::79::79::79:
Üzülme canım o bebiş ağlamasın öyle ben de üzülüyorum.merhaba beni de 20 nisan olarak değiştirir misin? kırmızılar geldi malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?