Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yok kuzum ya 10 martta transferim oldu bnm şükür 12.günü bekleyemedim kan testi yaptırdım çıktı

hmmm karisitirdim o zaman kusura bakma, ama cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin insallah. demek 10 günde cikti sonuc. ultrason yaptirdinmi ordada gözüktümü cocuk

kızlar çük şükür 30 marta kalmadım şükür

HAMİLEYİM

RABBİM HEPİNİZE VERSİN İNŞ.

canım tebrik ederim bir bebiş dahaaaaa oleeeeeeeeeeey allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.allahım böyle güzel günü bizede nasip etsinnnnn.

62sinem canım regli olmuşun....tamda dr gidceğim zaman..... üzüldüm.... bayağı ümitliydim senden bu kadar zaman gelmeyince......inş nisanda güzel haberi alırısn......

evet canim ama yarin yine dr. gidicem

dün aksam 10 da adet oldum yarin cikar mi yumurtalarim belki dr. der nezaman yumurtamin catlacagini

bilmiyorum ki

hem dr. gitmem iyi oldu en son aralikta gittim. bir kontrol olmus olur.

cnm ben daha regl olmadim olunca yeni tarihimi sana hrmen bildiricem cnm:)

Beni listeden cikarin kizlar adet oldum ben bu aksam oldum.

evet kizlarr calismalara devam pes etmek yook :)

kızlar beni listeden silebilirsiniz bidahaki bat 19 nisan inşallah nisanda başarılı oluruz

selam kızlar ben yine her zamanki gibi regl oldum..gidip kendime bir nisan başlığı bulsam iyi olacak

maalesef bende regl oldum nisana kısmetse
Canlarım ne böyle hepiniz arka arkaya regl olmuşsunuz. Hiç üzülmeyin olur mu?İnşallah en kısa zamanda göbüşleriniz dolar.
KALBİMİN canım ben senden çok ümitliydim ama olmadı demek.Hatta eve girer girmez eşime kalbimin ne yeptı acaba dedim.O da doğal olarak o kim ya dedi.Sonra ben heyecanla pc başına geçtim veeeee...Tatlım inşallah nisan senin uğurlu ayın olur.

HAMİLEYİM

Tebrik ederim topicimizin en küçük bebişi oldu.

kızlar benim yeni batım tarihim 14 nisan listeye ekleyin lütfen ve arkadaşlar ümitsizlik yok çalışmalara devam:79::79::79::79::79:

kızlar benide listeden silbilirsiniz gece adet oldu bidahaki bat 19 nisan inşallah nisanda başarılı oluruz

Maviyazcim, canim ekledim seni Nisan kismina...

selam kızlar ben yine her zamanki gibi regl oldum..gidip kendime bir nisan başlığı bulsam iyi olacak

maalesef bende regl oldum nisana kısmetse

Kalbimin, aygunes, damlalar.... Kizlar uzulmek yok... Nisana hep birlikte burda devam ediyoruz insallah... Nisan tarihlerinizi belirleyebildiginizde verin bana, listenin Nisan kismina ekleyeyim.. Bu listeyi toptan hamile cikarmadan ayrilmayacagiz insallah...

ben simdi 19 nisanda mi regl olucam kafam karisti benim simdi ?
yoksa adet oldugum yani dünkü tarihten itibaren 28. gün ne zamana geliyorsa ozaman mi regl olucam ????

Kizlar benim 15 Nisan yeni regl tarihim

( asdet basladigi günden itibaren saydim 28. gün 15 nisana geliyor) Dogrumu hesaplamis oluyorum acaba ?

Sinemcim, bende oyle hesaplardim... Adet oldugun zamandan itibaren hesaplamak mantikli sanki... Yani 15 Nisan dogru gibi yani.. Bu arada senle BAT arkadasi oldukkk.. Ben de 15 Nisanim...

canım şu listene beni ne zaman eklicenn su an bişi yok amaa en azından ismimi yaz bakarsın bi süpriz yaparımm

Sednacim, bat tarihini ve yasini yazdin mi bana? Yazarsan eklerim canim..

merhaba beni de 20 nisan olarak değiştirir misin? kırmızılar geldi malesef...

HAMİLEYİM

Elifcimmm, tebriklerrr... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bu arada canim, benim aklim cok karisti.. Senin listede BAT'in 30 mart yaziyor... Nasil bu kadar erken anladin hamile oldugunu.. Cokk merak ettim.. :26::26:

kızlar benim yeni batım tarihim 14 nisan listeye ekleyin lütfen ve arkadaşlar ümitsizlik yok çalışmalara devam:79::79::79::79::79:

Tamam canim, beraber Nisana devam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…