vall dün 2 kere acile gittim devlet hastanesi bel fıtığı dedi yok artık dedim inanmadım özele gittim sonucu aldım ama doktor yumurtalar kadın doğuma gitmezsen kist oluşturabilir hemen görün dedi bende o yüzden gideceğim yanlış tedavi ve sonuç işte ilacı verdi çatlatma iğnesi vurmadı.dua edin kızlar bide kistle uğraşmayayım.
İnşallah kist falan değildir canım doğal bir gecikmedir.Yarın haber verirsin doktordan gelince tatlım.
Ben de en çok kokusunu duymayı heyecanla bekliyorum canım.Hele bir sağlıkla gelsin hepiniz için koklayacağım bol bol.Tabi o zamana bir sürü kardeşi olacak kuzumun.İnanıyorum ve sabırsızlıkla haberlerinizi bekliyorum.
Canim, BAT-> beklemedigin adet tarihin.. Yani daha gelmemis olan, onumuzdeki adet tarihin...
Listeye girmek isteyenlerin BATini ve yasini vermesi gerekiyor ki ekleyebileyim...
cnm kesinlikle doktora git, eğer doktorun iyiyse çok iyi oluyor cnmm ben sadece öylesine çok incelemeden doktora gittim doktor ufak bir önemsiz kistim var dedi tamam hadi deneyin bebek zamanı dedi . BEN çok inceledim araştırdım şimdi doktoruma gittim cnmm ya nasıl içten sanki yakınarkadaşımın bilgisinden yararlanıyor gibiyim sanki !VE en önemlisi hiç o bildik ego yok. Eşim bile çok mutlu oldu.Ve bir tane değil iki tane kistim varmış yumurtalarımı saydı bana da gösterdi birlikte saydık. Sanki o an benim bilmediğim bilmem gereken bir tarif gibi doğal bir ortam yarattı.
hemen veriyorum...
yasim 27
bat tarihide 02.04.2011
hadi insallah ugurlu gelir bu sitede rabbim hepimize nasip eder ...
Insallah kist filan yoktur canim... Dualarimiz seninle.. Insallah kotu birsey yoktur, hep olumlu seyler duyarsin doktorundan... Burda yaz yarin doktorundan ogrendiklerini... Merak ederim...
Insallah kist filan yoktur canim... Dualarimiz seninle.. Insallah kotu birsey yoktur, hep olumlu seyler duyarsin doktorundan... Burda yaz yarin doktorundan ogrendiklerini... Merak ederim...
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
karyaa48 | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz kayyum | ?? | 17 Mart | Nisan'a insallah aygunes | 25 | 17 Mart | Nisan'a insallah birtanem | 26 | 17 Mart | Nisan'a insallah esiiin | 32 | 17 Mart | Nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah
aylic | 27 | 20 Mart | bekliyoruz
Lachesis | 27 | 20 Mart | bekliyoruz xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan'a insallah
sila38 | 23 | 20 Mart | bekliyoruz damlalar | 28 | 20 Mart | Nisan'a insallah
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
Brownim | 22 | 22 Mart | bekliyoruz
feryal_efe | 26 | 23 Mart | bekliyoruz
azra3434| 30 | 23 Mart | bekliyoruz
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| 26 | 25 Mart
kad_er| ?? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tugcemavi| 24 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
nihanca| ?? | 28 Mart
deryam160510| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
bitanem16 | 26 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
atlanta | 26 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
tatlicadi1 | ?? | 2 Nisan
dunedain | 27 | 2 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
| | |
çok teşekkür ederim
darısı tüm isteyenlere
Elifcimmm, tebriklerrr... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bu arada canim, benim aklim cok karisti.. Senin listede BAT'in 30 mart yaziyor... Nasil bu kadar erken anladin hamile oldugunu.. Cokk merak ettim.. :26::26:
allah razı olsun cnm amin .darısı ssana olsuncnm cok sevindimmmm :)) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlimm
Elifcimmm, tebriklerrr... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bu arada canim, benim aklim cok karisti.. Senin listede BAT'in 30 mart yaziyor... Nasil bu kadar erken anladin hamile oldugunu.. Cokk merak ettim.. :26::26:
şimdi cnm ben tedaviye başladığımda martın başıydı sonra bu topiği gördüm doktorum bana o kadar ümitli konuşuordu ki seni martın sonuna inş...anne yapacağız dedi sonra buraya da kafadan attım 30 mart dedim 10 martta tarnsferim yapıldı 12 günü bekleyemedim 10.günümde yani dün kan testi verdim o da 31 küsür çıktı değerim...bu değer 10.gün olmasına rağmen epey iyi değermiş.yarında inş..ultrasona gircem
teşekkür ederim rabbim en kısa zmanada sizlerede nasip etsin
Tamam canim, beraber Nisana devam....
allah razı olsun cnm amin .darısı ssana olsuncnm cok sevindimmmm :)) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlimm
şimdi cnm ben tedaviye başladığımda martın başıydı sonra bu topiği gördüm doktorum bana o kadar ümitli konuşuordu ki seni martın sonuna inş...anne yapacağız dedi sonra buraya da kafadan attım 30 mart dedim 10 martta tarnsferim yapıldı 12 günü bekleyemedim 10.günümde yani dün kan testi verdim o da 31 küsür çıktı değerim...bu değer 10.gün olmasına rağmen epey iyi değermiş.yarında inş..ultrasona gircem
Tamam canim, beraber Nisana devam....
Elifcimmm, sana bunu yazmistim.. Cok merak ettim.. Cevaplarsan sevinirim...
Anladim canim.. O zaman aslinda senin bat 30 mart degilmis, de 22-24 mart civariymis sanki...
O zaman biz seninn bol bol dualarini bekliyoruz simdi...
canım nisana birlikte devamm üzülmek yok takmak hiç yok
hayirli aksamlar sevgili anne adaylari..
misafirlerimi yolcu ettim etrafi birazcik toparladim ve ukotluga yayildim birazda yoruldum.
nasilsiniz dün bugün hayirli haberler var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?