20 marttı en kötü ihtimal 21 mart ama biraz önce akıntı normal beyaz ama içinde çok az kan vardı kahverengi değil yani ayrı değildi içindeydi ben de hastalandım sandım neden olduğunu bilemedim yani sence??????????????????
sincap08, ben bildigimi yazayim canim...
yerlesme kanamasi, bat'dan onceki son hafta icinde gorulebiliyor..
kahverengi veya pembe olabiliyor... ama az olacak, normal adet gibi olmuyor... bebek rahme yerlesmeye calisirken oluyor...
bu sekilde gun icerisinde (veya birkac gun boyunca) az lekelenme olursa, ve adetin gelmezse (artmazsa) cok buyuk ihtimalle hamile olabilirsin...
senin adet tarihin gectikten sonra gelmis, ama az gelmesi bana yerlesme kanamasi gibi geldi.. belki gec dollenme filan olmustur, simdi yerlesmeye calisiyordur bebegin....
artcak mi diye beklemen gerek bu durumda...
insallah hamilesindir canim, insallah artmaz...
inşallah canım ya dediğin gibi olur açıkçası 30 günde bir adet oluyorum aslında yarın olmam gerekiyo ama dedim ya öyle oldu bi de rengi sarı sanki akıntının bilmiyorum ki ne olcak ... bu geç döllenme dediğiniz şeyi aklım pek almıyo anlatırmısın tam olarak ne o:44::44::44::44::44:
cnm kesinlikle doktora git, eğer doktorun iyiyse çok iyi oluyor cnmm ben sadece öylesine çok incelemeden doktora gittim doktor ufak bir önemsiz kistim var dedi tamam hadi deneyin bebek zamanı dedi . BEN çok inceledim araştırdım şimdi doktoruma gittim cnmm ya nasıl içten sanki yakınarkadaşımın bilgisinden yararlanıyor gibiyim sanki !VE en önemlisi hiç o bildik ego yok. Eşim bile çok mutlu oldu.Ve bir tane değil iki tane kistim varmış yumurtalarımı saydı bana da gösterdi birlikte saydık. Sanki o an benim bilmediğim bilmem gereken bir tarif gibi doğal bir ortam yarattı.
hisstttt Mart ayinin kizzzlarriii.. nerelerdesinizz...?
burdaaa :)) yaa sanirim 2 gundur herkez kirmizi haberi almaktan topigi terketti Allahtan 1,2 tanede olsa hamisimiz ciktiyoda mutlu oluyoruzz :) pofff hadi bakalim bismillah cekip yeni aya ve umutlara odaklanalim diycemde ben regl olamadim hala olsamm super olucaktii
kızlarr napıosunuz, ben geldimmm..geçmişi okuyamadımmm, çok sayfa var :) hamiş haberi var mı yeni :)
ooooo Kuppecim, nerelerdesin sen? Kac gunder sesin cikmadi canim.. merak ettimmmm...:80::80:
dün yazdımmmm size cevap görmediniz mi kuzum :) ama annemlerdeyim, her dakika başına geçemiyorum pc'nin, şimdi uyudu herkes öyle geçtim, geliyorlar ne yazıyorum diye bakıyorlar falan :) ben çocuk istediğimizi henüz onlara söylemedim, olmayınca telaşlanırlar diye :) o yüzden giremiyorum fazla..
bende kaldım nisana screamaway, bu arada çok ağrım var, bugün zaten yataktan akşama kadar çıkamadım, ağladım ağrıdan resmen..o kaçan bebişi bi yakalarsam hesabını sorcam ona ne diye kaçtı ki, dursaydı yerinde mis gibi
Canimmm, annenlere gittigini biliyordum da, orda kalacagini bilmiyordum.. mr cektircektin, yarin mi cektircen? iznin devam ediyor hala herhalde.. bu saatte burda olduguna gore...
senin icin 16 nisan yazdim ben... eski postlardan gormussundur belki... yanlissam duzelteyim...
canini sikma kesinlikle tamam mi tatlim? Nisanda beraber cikacagiz hamile.. Cok takmicaz bu sefer, rahat tutup kendimizi hamile kalacagiz insallah...
mr yarın çekilcek canım, o yüzden annemlere geldim, hastane annemlere yakın bi hastane..izin devam canım iki hafta daha var, tarihte doğru, 16 nisan BAT :) inşallah dediğin gibi olur canım..bi de bazı denenmiş yöntemler bulalım artık, burada paylaşalım, ne biliim kürler, yada sperm arttırıcı şeyler, yada hızlandırıcı vs. araştırıp yazalım burda hazır herkes adet olmuşken, fırsat varken yumurtlama tarihine kadar bunları yapsa faydası dokunur belki..sence de uygun mu .. araştıralım mı?
Dogru tahmin yapmisim demek bat'ini..
MR da kotu bisi cikmaz insallah, yazarsin sonucu...
Ben de dusunmustum oyle seyler arastirmak gerek diye... Olabildigince arttiralim sansimizi...Incir kürü filan.. Bugun kuru incir aradim zaten begenemedim...
Sen arastirmada supersin Kuppecim... Buldukca yaz bisiler.. Ben de yazarim canim insallah...
ayyy cikcam cikcam cikamadim... yarin daha erken gel Kuppecim.. takildim kaldim...
cikimmm artik.. esim kizdi....takildim die.. optummm...
evet Tugecim yaaa... kirmiziyi alan morali bozulup bir sure ugramiyor sanirim...
sen nasil regl olamadin hala anlayamadim? listede Nisana diye yaziyor senin icin...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?