Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

sincap08, ben bildigimi yazayim canim...

yerlesme kanamasi, bat'dan onceki son hafta icinde gorulebiliyor..
kahverengi veya pembe olabiliyor... ama az olacak, normal adet gibi olmuyor... bebek rahme yerlesmeye calisirken oluyor...
bu sekilde gun icerisinde (veya birkac gun boyunca) az lekelenme olursa, ve adetin gelmezse (artmazsa) cok buyuk ihtimalle hamile olabilirsin...

senin adet tarihin gectikten sonra gelmis, ama az gelmesi bana yerlesme kanamasi gibi geldi.. belki gec dollenme filan olmustur, simdi yerlesmeye calisiyordur bebegin....
artcak mi diye beklemen gerek bu durumda...
insallah hamilesindir canim, insallah artmaz...

Son düzenleme:

inşallah canım ya dediğin gibi olur açıkçası 30 günde bir adet oluyorum aslında yarın olmam gerekiyo ama dedim ya öyle oldu bi de rengi sarı sanki akıntının bilmiyorum ki ne olcak ... bu geç döllenme dediğiniz şeyi aklım pek almıyo anlatırmısın tam olarak ne o:44::44::44::44::44:

gec yumurtladiysan gec dollenme olabiliyor canim...

haklısın bitanem sen ne şanslısın inşaallah bebişinin kavuşmasınada vesile olur ben çok küçük bir yerdeyim maalesef doğru dürüst bir doktor bulmak neredeyse imkansız özelde belki arkadaşların tavsiyesi üzerine gideceğim doktora iyi diyorlar.inşaallah içime siner.çok geçmiş olsun bitanem ama rabbim derdini verdiyse şifasınıda verir.hiç umutsuz olma allahım birgün inşaallah bizede o duyguyu yaşamayı nasip etsin.ama dimdik ayakta olacağım sizin sayenizde.saolun birtanem ne kadar teşekkür etsem azdır.

hisstttt Mart ayinin kizzzlarriii.. nerelerdesinizz...?

burdaaa :)) yaa sanirim 2 gundur herkez kirmizi haberi almaktan topigi terketti Allahtan 1,2 tanede olsa hamisimiz ciktiyoda mutlu oluyoruzz :) pofff hadi bakalim bismillah cekip yeni aya ve umutlara odaklanalim diycemde ben regl olamadim hala olsamm super olucaktii

evet Tugecim yaaa... kirmiziyi alan morali bozulup bir sure ugramiyor sanirim...
sen nasil regl olamadin hala anlayamadim? listede Nisana diye yaziyor senin icin...:97:

kızlarr napıosunuz, ben geldimmm..geçmişi okuyamadımmm, çok sayfa var :) hamiş haberi var mı yeni :)

ooooo Kuppecim, nerelerdesin sen? Kac gunder sesin cikmadi canim.. merak ettimmmm...:80::80:

dün yazdımmmm size cevap görmediniz mi kuzum :) ama annemlerdeyim, her dakika başına geçemiyorum pc'nin, şimdi uyudu herkes öyle geçtim, geliyorlar ne yazıyorum diye bakıyorlar falan :) ben çocuk istediğimizi henüz onlara söylemedim, olmayınca telaşlanırlar diye :) o yüzden giremiyorum fazla..
bende kaldım nisana screamaway, bu arada çok ağrım var, bugün zaten yataktan akşama kadar çıkamadım, ağladım ağrıdan resmen..o kaçan bebişi bi yakalarsam hesabını sorcam ona ne diye kaçtı ki, dursaydı yerinde mis gibi

Canimmm, annenlere gittigini biliyordum da, orda kalacagini bilmiyordum.. mr cektircektin, yarin mi cektircen? iznin devam ediyor hala herhalde.. bu saatte burda olduguna gore...

senin icin 16 nisan yazdim ben... eski postlardan gormussundur belki... yanlissam duzelteyim...

canini sikma kesinlikle tamam mi tatlim? Nisanda beraber cikacagiz hamile.. Cok takmicaz bu sefer, rahat tutup kendimizi hamile kalacagiz insallah...

Kizlarrr, ben cikiyorum.. Cok gec oldu... Yarin tum gun toplantim var.. Gun icerisinde biraz zor girebilirim buraya... Insallah bisssuruuuu hamilelerimiz cikar da, aksam geldigimde listeyi hamilelerle doldururummmm...

kızlar merhaba, biraz geç oldu ama bir şey soracağım. yerleşme kanaması tam olarak kaç gün sonra oluyor?

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz kayyum | ?? | 17 Mart | Nisan'a insallah aygunes | 25 | 17 Mart | Nisan'a insallah birtanem | 26 | 17 Mart | Nisan'a insallah esiiin | 32 | 17 Mart | Nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah
aylic | 27 | 20 Mart | bekliyoruz
Lachesis | 27 | 20 Mart | bekliyoruz xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan'a insallah
sila38 | 23 | 20 Mart | bekliyoruz
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
Brownim | 22 | 22 Mart | bekliyoruz
feryal_efe | 26 | 23 Mart | bekliyoruz
azra3434| 30 | 23 Mart | bekliyoruz
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| 26 | 25 Mart
kad_er| ?? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tugcemavi| 24 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
nihanca| ?? | 28 Mart
deryam160510| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
bitanem16 | 26 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
atlanta | 26 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
tatlicadi1 | ?? | 2 Nisan
dunedain | 27 | 2 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
|||

mr yarın çekilcek canım, o yüzden annemlere geldim, hastane annemlere yakın bi hastane..izin devam canım iki hafta daha var, tarihte doğru, 16 nisan BAT :) inşallah dediğin gibi olur canım..bi de bazı denenmiş yöntemler bulalım artık, burada paylaşalım, ne biliim kürler, yada sperm arttırıcı şeyler, yada hızlandırıcı vs. araştırıp yazalım burda hazır herkes adet olmuşken, fırsat varken yumurtlama tarihine kadar bunları yapsa faydası dokunur belki..sence de uygun mu .. araştıralım mı?

Dogru tahmin yapmisim demek bat'ini..
MR da kotu bisi cikmaz insallah, yazarsin sonucu...
Ben de dusunmustum oyle seyler arastirmak gerek diye... Olabildigince arttiralim sansimizi... Incir kürü filan.. Bugun kuru incir aradim zaten begenemedim...
Sen arastirmada supersin Kuppecim... Buldukca yaz bisiler.. Ben de yazarim canim insallah...

ayyy cikcam cikcam cikamadim... yarin daha erken gel Kuppecim.. takildim kaldim...
cikimmm artik.. esim kizdi.... takildim die.. optummm...

Son düzenleme:

canımsın yaa, nası da tahmin etmiş..bende öpüyorum canım ben paylaşırım buldukça..hadi git..kocalar kovcak bizi zaten bizi bu site yüzünden.. iyi gecelerr ..

kızlar benim bat 28 mart,hamile olduğumu düşünüyorum,çünkü troit kontrolüne gittim,kanımdaki glikoz,ast,ürik asit falan epey azalmış,içimde beni yiyen bişey var biliyorum,dün gözümün önü karardı,ellerim titredi,hemen oturdum,pekmez içtim,cuma kan testi yaptırmak istemedim,zaten 2 tüp kan almışlardı,şu 3 ay da çok kan verdim,sürpriz olsun istiyom,karnım kocaman şiş,hiçbiyere sığmıyo,çok akıntım var,çok susuyorum,ara ara kasıklarım ağrıyo,inş. bebişim benledir:79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…