Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım bu testte yanlış sonuç çıkabiliyo mu peki,bir de fiyatı ne kadar,benim adete 1 hafta var yapsam çıkar mı

Yoktur yoktur canım hiç aklına getirme. Bak hürreme gebe kalıcam diyo kalıyoerkek doğurcam diyo doğuruyo Sende yinede güzel haberler alıcam diye bekle.Şahsen ben çatlıyorum senin yerine

Benim bat da 20 siydi olmadıbugünde olacak gibi değilYarın bi kan aldırsammı diyorum acep:26:

idrar testi yaptırdın mı peki canım,ben kan vere vere kansız kaldım,troit için epey almışlardı zaten,bu cuma 2 tüp alındı,bi de hcg ye bakın demedim,kanım gitmesin diye ama bir canı için gerekli elementer azalmıştı,bebişim içimde mi acep,beni mi yiyo dedim

ay içimizde olsada yeseler keşkeSenin bat ne zamandı ?yok tatlışım ya henüz hiçbişey yaptırmadım bekliyorum bakalımda bi arkadaşım kanda belli olur kesin bi baktır diyo o yüzden kararsız kaldım bende.

idrar testi yap önce canım,inş. çıkar,sonra da kan verirsin

beni listeden çıkarabilirsiniz kızlar, ya da nisana ekleyin, malesef regl oldum yine

bu ay sol yumurtalığım aşırı derecede ağrımıştı, onun için doktora gidicem reglim bitince, umarım kist falan yoktur

kızlar bakalım benimde klomende bu 2.ayım yarın doktora gidicem bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş geçen ay iğnede vermişti bakalım inşallah bu ay olur.zaten bu ay olmazsa artık eylül ayına kadar gitmicem doktora falan karar verdim..(

olsun bebiş ya sıkma bakim canını. Ağrı psikolojiktir belki:93:

canım benim de öyle patlayacak sanki benim de 1 hafta var daha,4 gündür böyle,bakalım ne çıkacak içimizden civciv mi kuş mu

nese olsunda devekusunada raziyiz dimi

valla o piskolojiye girmeyim dedim doktor ilac verdi onu bile kullanmadim ya hamileysem diye bakcess artik bogurtlen koku cok ictim belki ise yaramistir yaramasada devam edicemde bakalim nasippp

nese olsunda devekusunada raziyiz dimi

valla o piskolojiye girmeyim dedim doktor ilac verdi onu bile kullanmadim ya hamileysem diye bakcess artik bogurtlen koku cok ictim belki ise yaramistir yaramasada devam edicemde bakalim nasippp

aaaa kıslar sizinde mi karnınız şiş ve gaz probleminiz var :26::26:

kızlar sakın gününüz gelmeden test yapmayın, ayrıca kesinlikleee ve kesinlikleeee kendinizde belirti aramayın, tecrübe konuşuyo, sonra çok üzülürsünüz, hem çok stres olursunuz..bu önerilerimi dikkate alın kızlar..sabırla bekleyin gününüzü, hatta düşünmeyin bile, normal sıradan bir aymış gibi..aklınıza bile getirmeyin bence..olcaksa zaten olacak kızlar, stres hamileliğin birinci engeliii..kendi kendinizi tuzağa düşürmeyinnn diyorummm :)

olsun bebiş ya sıkma bakim canını. Ağrı psikolojiktir belki:93:

sağol canım çok sıkmamaya çalışıyorum. psikolojik olduğunu sanmıyorum ağrının. biz denemeyeli 8-9 ay olduğundan artık psikolojik belirti yaşamıyorum, alıştım galiba. Zaten hamilelik belirtisi tarzında bir ağrı değildi, neyse doktora gidince öğreniriz, bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum doktor uygun görürse, aranızda hiç çektiren var mı?

selam kızlar nasılsınız?Bugün hamiş haberimiz yok daha sanırım.Hayırlısıyla güzel haberler gelir inşallah peş peşe.
Canım yinede erken yapmışsın testi biraz daha bekle ve hemen ümidini kaybetme.Daha hiçbir şey belli değil.
beni listeden çıkarabilirsiniz kızlar, ya da nisana ekleyin, malesef regl oldum yine
bu ay sol yumurtalığım aşırı derecede ağrımıştı, onun için doktora gidicem reglim bitince, umarım kist falan yoktur
Tatlım hayırlısı olsun.İnşallah nisana güzel haberler verirsin bize.

MErhaba arkadaşlar, benim bat 14 nisan.. burdan yine devam edeyim bari... Martta hiç günü sektirmeden geldi kırmızılar.. İnşallah Nisanda görmem..

kuppecim sana sonuna kadar katılıyorum ama elde olmuyo işte,sürekli kendimde değişiklik arıyorum,çıkmıyor bitürlü aklımdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…