kızlar yenı katıldım bende aranıza
pcos var bende
4 yıllık evlıyım
klomen kullandım 2 kere bebeğimı kaybettım suan puregon pen ıgne kullanıyorum sızce ıse yararmı pcos olupta hamıle kalan varmı acaba ?????????????
tesekkur ederim listeye aldiginiz icin...
ya bisey sorucam 3 gundur karnim davul gibi sis..inanilmaz acilar cekiyorum...midem sanki gaz uretiyor 3 gundur cikan hava midemden omrumde cikmadi...surekli zamanli zamansiz kusuyorum...ozellikle yemeklerden sonra bisey kalmiyor...simdi cok midem agriyor sadece yogurt yiyebiliyorum...
yani umutlanmak istemem ama hamile olabilirmiyim acaba hamile kaldigim ilk gunden cikarmi bu belirtiler yasayan varsa boyle bir durumu bilgilendirirse sevinirim...:89::89::89::89::89::89::89:
selam kıslar
Kalbimincim nasılsın ne yaptın? Merak ettim seni
Merhaba kızlar,haftasonu diye pek giremedim,benim bata 9-10 gün kaldı,epey azaldı günler
Bakalım ne olacak bu ay???Şu an için hiç bir belirti yok,olmaması da normal herhalde
canim cok sagol... insallah rabbim heimize mujdeer vermeyi nasip ederCanım eline sağlık liste yine süper.Hııı bu arada aborjinosu çok merak ediyorum.iyileşmedimi daha acaba.
Dua etmez miyim canım.Ben yola sizlerle çıktım sizlerin de müjdeli haberlerini alana kadar hiçbir yere gitmiyorum.
hadi bakalim derya cim insallah.... hayirlisi....kızlar benim bat 28 mart,hamile olduğumu düşünüyorum,çünkü troit kontrolüne gittim,kanımdaki glikoz,ast,ürik asit falan epey azalmış,içimde beni yiyen bişey var biliyorum,dün gözümün önü karardı,ellerim titredi,hemen oturdum,pekmez içtim,cuma kan testi yaptırmak istemedim,zaten 2 tüp kan almışlardı,şu 3 ay da çok kan verdim,sürpriz olsun istiyom,karnım kocaman şiş,hiçbiyere sığmıyo,çok akıntım var,çok susuyorum,ara ara kasıklarım ağrıyo,inş. bebişim benledir:79::79::79::79:
canım hiç belirtiye takılma ben 11 aydır belirti yaşıyorum ama bebiş yok o yüzden artık belirti aramayacağım vücudumda hemşire arkadaşım bile şüphelendi bu hamile olabilirsin diye ama gelen sonuç negatif.o yüzden sakın belirti düşünüp kendini yıpratma.
Haklısın canım,yok bu ay fazla takılmıycam zaten öyle belirtilere,geçen ay çok takmıştım,mesela tansiyonum düşüyodu ben seviniyordum,midem bulanıyodu hemen mutlu oluyodum ama noldu sonuç negatif,o yüzden bu ay daha sakinim,çünkü artık daha tecrübeliyim
arkadaşlar bugün reglimin 24.günü.sizce kan testi yaptırayım mı?çıkar mı ?regl siklusum 28-29 gibi.yani gelmesine 4-5 gün var ama gecen ay stresten 1 hafta geç gelmişti.bir tek o döngümü saptırır mı diyorum ama....napim kızlar,kan testine gideyim mi.......yoksa fortel mi???gerci fortelden nefret ediyoruuum!!!!
canım bat ne zaman,benimde karnım davul gibi,gaz bitmiyo bir türlü,bat a 1 hafta var,4-5 gündür böyle karnım
bat tarihi nisanin 2 falan yani daha 10 gun var baslarmiki yani baya var ondan inmiyor karnim simdi biraz daha iiiyim ama sis hala duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?