Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar yenı katıldım bende aranıza
pcos var bende
4 yıllık evlıyım
klomen kullandım 2 kere bebeğimı kaybettım suan puregon pen ıgne kullanıyorum sızce ıse yararmı pcos olupta hamıle kalan varmı acaba ?????????????

hoşgeldin aramıza bitanem geçmiş olsun allah birdaha göstermesin bebişinin acısını.sitede pcos hastası olup çok hamile kaln var bizim topikte varmı bilmiyorum ama allahım nasip ettikten sonra olur gülüm hem iki kere hamiş kalmışsın.inşaallah sende biran önce bişine kavuşursun.

tesekkur ederim listeye aldiginiz icin...

ya bisey sorucam 3 gundur karnim davul gibi sis..inanilmaz acilar cekiyorum...midem sanki gaz uretiyor 3 gundur cikan hava midemden omrumde cikmadi...surekli zamanli zamansiz kusuyorum...ozellikle yemeklerden sonra bisey kalmiyor...simdi cok midem agriyor sadece yogurt yiyebiliyorum...

yani umutlanmak istemem ama hamile olabilirmiyim acaba hamile kaldigim ilk gunden cikarmi bu belirtiler yasayan varsa boyle bir durumu bilgilendirirse sevinirim...:89::89::89::89::89::89::89:

canım bat ne zaman,benimde karnım davul gibi,gaz bitmiyo bir türlü,bat a 1 hafta var,4-5 gündür böyle karnım

Merhaba kızlar,haftasonu diye pek giremedim,benim bata 9-10 gün kaldı,epey azaldı günler
Bakalım ne olacak bu ay???Şu an için hiç bir belirti yok,olmaması da normal herhalde

selam kıslar

Kalbimincim nasılsın ne yaptın? Merak ettim seni

bitanem dersimin bitmesini bekliyorum bitsin eşim alacak gideceğiz inşaallah.allahım inşaallah bişey yoktur bakalım gülüm eve geçince hemen haber vereceğim hala adet gelmedi ben iyice korkmaya başladım.kist inşaallah yoktur bakalım gülüm doktor ne diyecek.

Merhaba kızlar,haftasonu diye pek giremedim,benim bata 9-10 gün kaldı,epey azaldı günler
Bakalım ne olacak bu ay???Şu an için hiç bir belirti yok,olmaması da normal herhalde

canım hiç belirtiye takılma ben 11 aydır belirti yaşıyorum ama bebiş yok o yüzden artık belirti aramayacağım vücudumda hemşire arkadaşım bile şüphelendi bu hamile olabilirsin diye ama gelen sonuç negatif.o yüzden sakın belirti düşünüp kendini yıpratma.

canim cok sagol... insallah rabbim heimize mujdeer vermeyi nasip eder
hadi bakalim derya cim insallah.... hayirlisi....

kizlar haftasonu ek ugurlu gelmedi anlasilan bol bol kirmizi gorulmus nisana insallah...

eee 20 batli kizlar nabersiniz durumlar nedir... bende 20 idi bakalilm kirmizi yok bana kizmizi pek yakismaz zaten istemem... beklemedeyiz bakalim belirilerede kapilmak istemiyorum....

Haklısın canım,yok bu ay fazla takılmıycam zaten öyle belirtilere,geçen ay çok takmıştım,mesela tansiyonum düşüyodu ben seviniyordum,midem bulanıyodu hemen mutlu oluyodum ama noldu sonuç negatif,o yüzden bu ay daha sakinim,çünkü artık daha tecrübeliyim

öyle bitanem zaman geçtikçe daha tecrübe kazanıyoruz valla kendimizi rahat bırakmazsak geleceğide yok bebişlerin.ben ateş ölçüyordum kan sonucunu sinirlenip bütün ateş ölçtüğüm tabloyu yırttım attım yüksekti bide ilk defa bu kadar yüksekti ateşim.bu ay bitti artık kendimi dinlemiyorum.allahım ne zaman nasip ederse o zaman gelsin bebişim sağlıklı olayımda.

arkadaşlar bugün reglimin 24.günü.sizce kan testi yaptırayım mı?çıkar mı ?regl siklusum 28-29 gibi.yani gelmesine 4-5 gün var ama gecen ay stresten 1 hafta geç gelmişti.bir tek o döngümü saptırır mı diyorum ama....napim kızlar,kan testine gideyim mi.......yoksa fortel mi???gerci fortelden nefret ediyoruuum!!!!

Bence bekle canim birkac gün daha

dinlemedim ne yazıkki sizi,az önce fortel test yaptım negatif çıktı !:85::85: adetime 4-5 gün var ama bu test ne de olsa erken gebelik testi..silebilirsiniz beni de.bu kadar moralim bozulmaz zannediyordum ama deli gibi üzüldüm hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…