Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım seni terketmedim de ilgi olmadı.. bende başka topiğe devrettim.. Bu topikte çok zaman geçirdim bu ay bırakamadım, geri geldim.. Kusura bakma olurmu..

Şaka yapıorum canım:) Nisan ayına gelmedik ya sanırım ondan orda çok hareket yok:)Ben ikisine de bakıorum arada.

hadiii yaaa üzüldüm....inş nisanda güzle haberi alıırsın..... kötü düşünme güzel düşün güzel şeyler olsun.....belki üşütmüşündür ondan ağrımıştır..........

hadiii yaaa üzüldüm....inş nisanda güzle haberi alıırsın..... kötü düşünme güzel düşün güzel şeyler olsun.....belki üşütmüşündür ondan ağrımıştır..........

SULİSİM az önce başka topikte yazını gördüm.. Çok sevindim canım yaaa.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

gaz ourmuş ilk aylarda,inş. öyledir canım ya

canikom sen sık acıkıyomusun? Ya aslınd aher insanda farklı olur biliyorumda belki ortak bişeyler yakalrım diye soruyorum
Ben deli gibi yiyorum mesela tıka basa, arkadaş 2 saat anca dayanıyorum hemen mideme ağrılar giriyo acıkıyorum

SULİSİM az önce başka topikte yazını gördüm.. Çok sevindim canım yaaa.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

aminnnn canım ok teşekkür edrrim..... ço şükürrr güzel bir başlangıç yaptık inş böyle devam ederiz......darsı daha güzelleri inş sizin olsun.....

evet acıkıyom ama yemiyom,troit az çalıştığı için epey kilo adım,onun için dikkat ediyorum,öğlenleri meyveyle geçiştiriyom,benim acayip uykum var,karnım davul gibi,miğdem de acayip bulanıyo,belim,göğsüm ağrıyo,bugün hepsi şiddetlendi canım

canlarım geldimmm alttan baktı ultrasonla allaha çok şükür kistim yokmuş yumurtalar çatlamış ama rahimde sadece 1 yumurta gördü.aynen yazıyorum 1 yumurta görünüyor ve çatlamış yumurtalar çatlama sıvısıda var cumartesi yaptırmışsın testi bugün yine yapmayalım cumartesi sabahtan gel yapalım bu süre içinde hamile gibi düşünüp ilaç falan alma dedi.böyle canlarım şaşkınım ve cumartesiye kadarda bilemeyeceğim yani.

Kalbimin Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..

saol gülüm valla çok güzel haberle geldim kistim yok ve hamile olasılığım var yazarken inanamıyorum ama bakalım cumartesi kesinleşecek.inşaallah bebişim benimledir.sanırım döllendiyse geç döllenmiştir.allahım hayırlısını nasip etsin rabbim yüzümü güldürsün inşaallah.hepimizin kucaklarını bebişle doldursun rabbim.başım çatlıyo ama çok mutluyum.şüphesi bile muhteşem yaaa inşaallah üzülmem.

valla gülüm yaaa bir hürrem kadar olamadık gerçi herşey kurban olduğum rabbimden ol desin yeter.öyle oldu canım yaaa doktor kist yok dedi yumurta çatlamış.cumartesi gel birdaha test yapalım dedi sen yinede hamile gibi düşünüp ilaç falan alma dedi.aldır gülüm ama ben onada inanamayacağım valla 6 gün geçti 1.20 çıktı ama doktor hamilelik şüphesi var dedi.nasıl oldu anlamadım buarada adet olmayalı 33 gün oldu bugün.hayırlısı gülüm.inşaallah güzel haberlerle gelirsinnnnn.

sen ferah tut içiniiii çookk sevineceksin . Senin erkek bebiğin olcak sanki

sen ferah tut içiniiii çookk sevineceksin . Senin erkek bebiğin olcak sanki

canım arkadaşımmmmm allah razı olsun valla ne güzel bir dilek bu böyle içinemi doğdu kız.ay inşaallah allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…