battasiz canim seninle. 20 Sibekliyom bakem kirmizi misafirim yok henz ancak hafta sonuna denk bekleyecegim gelmezlerse oyle test yapcam dayanabilirsem tabiiiii
guzelim uzuluyorsun anliyorum hakli sebeblerinde var ama.. inancimizi koyalim once Allah'a.. adetlerin duzenli mi canim? bi doktora gidip masumca bir muane olabirisin!! insallah gebeligi geciktirecek herhangi olumsuzluk yoktur.. sadece rabbimin senin icin hayirli olan zamani beklemesindendir!!
evet sekerim aynini bende yasiyorum.. 2haftadir gogus uclarimda ignelenir gibi batmalar vardi simdi seyreldi...iki gundurde bulanti var fakat cok ucmuyorum ucmamaya calisiyorum...hadi bakalim aylic cim..hayirrlisi.. bende 20 batliyimvarmi canim suphelerin... test konusunda ise arin falan idrar testi yapabilirsin..
Valla canikom varda çok fazla değil.Aşırı yemeye başladım ful karnımı doyursamda 1,5-2 saat anca dayanıyorum hemen acıkıyorum, karnım şiş ve gaz problemim var arda belime ve kalçalarıma ufak bıçak saplanmaalrı gibi oluyo ama başka henüz bişey yok:26:
Sende varmı bişiler
evet gülüm çok şükür iyi oldu gerçekten dediğin gibi sağlıklıyım çok şükür.inşaallah sendende çok güzel haberler alırız hafta sonu bende sende güzel haberler veririz hayırlısıyla.ve bütün isteyen arkadaşlarımda kavuşsun inşaallah bebişlerine en yakın en hayırlı zamanda.
demi canim.. insallah bende oyle dusundum bu hafta sonu pek durgundu topigimizinsallah haftaya cekeriz senle basi....
bende dr. gittim geldim kizlar
2 yumurtami gördük :)) bugün reglm 3. günü dr. dedi 2 tane yumurtan cikmis bile hazir bekliyor :) kafana takma düsünme dedi cogu kadin kafasina takiyor üzülüyor ondan olmuyor coguda artik istemiyorum diyor bir bakmis hamile beyine uyari gidiyor stres oluyor dedi dr. sen dedi baska seylerle mesgul ol. bu sefer böyle yapicam buraya da fazla takilmayacam aklimda hep gebelik oluyor.
evet sekerim aynini bende yasiyorum.. 2haftadir gogus uclarimda ignelenir gibi batmalar vardi simdi seyreldi...iki gundurde bulanti var fakat cok ucmuyorum ucmamaya calisiyorum...
demi canim.. insallah bende oyle dusundum bu hafta sonu pek durgundu topigimizinsallah haftaya cekeriz senle basi....
inşaallah birtanem inşaallah allahım inşaallah hepimize nasip etsin annelik duygusunu.
doktora geçen sene gittim. 33 yaşındayım ve daha önce evlilğimde 6 ay korundum ilaçla. ilacın etkisi sürer demişti ama bu kadar mı sürer. Rabbim hayırlı zamanı verecek inanıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. her ay eziyet gibi bunu beklemek. çok teşekkürler ilgine.
bende bebek istiyorum bat:4nisan yaş 25 benide listeye ekleyin
tesekkur ederim listeye aldiginiz icin...
ya bisey sorucam 3 gundur karnim davul gibi sis..inanilmaz acilar cekiyorum...midem sanki gaz uretiyor 3 gundur cikan hava midemden omrumde cikmadi...surekli zamanli zamansiz kusuyorum...ozellikle yemeklerden sonra bisey kalmiyor...simdi cok midem agriyor sadece yogurt yiyebiliyorum...
yani umutlanmak istemem ama hamile olabilirmiyim acaba hamile kaldigim ilk gunden cikarmi bu belirtiler yasayan varsa boyle bir durumu bilgilendirirse sevinirim...:89::89::89::89::89::89::89:
arkadaşlar bugün reglimin 24.günü.sizce kan testi yaptırayım mı?çıkar mı ?regl siklusum 28-29 gibi.yani gelmesine 4-5 gün var ama gecen ay stresten 1 hafta geç gelmişti.bir tek o döngümü saptırır mı diyorum ama....napim kızlar,kan testine gideyim mi.......yoksa fortel mi???gerci fortelden nefret ediyoruuum!!!!
dinlemedim ne yazıkki sizi,az önce fortel test yaptım negatif çıktı !:85::85: adetime 4-5 gün var ama bu test ne de olsa erken gebelik testi..silebilirsiniz beni de.bu kadar moralim bozulmaz zannediyordum ama deli gibi üzüldüm hayırlısı artık..
beni listeden çıkarabilirsiniz kızlar, ya da nisana ekleyin, malesef regl oldum yine
bu ay sol yumurtalığım aşırı derecede ağrımıştı, onun için doktora gidicem reglim bitince, umarım kist falan yoktur
selam kızlar..iyi sohbetler:79:
benim batım 2 nisan ama benim adetlerim 2 gün erken ya da geç olabiliyor yani 4 gün oynayabiliyor pko dan dolayı.. yani şuan 9-10 günüm var ama son birkaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimin ağrısı dayanılmaz oluyor ara sıra.. akıntım hiç durmadı adetim bittikten sonra ve dün geceden beri göğüslerimde çok farklı bir ağrı var karıncalanma gibi dokunamıyorum göğüsucuna ve çevresine.. çok mu erken yoksa olabilir mi?? yumurtlama günlerim de pko dan dolayı düzensiz.. yaa olabilir mi sizce?
MErhaba arkadaşlar, benim bat 14 nisan.. burdan yine devam edeyim bari... Martta hiç günü sektirmeden geldi kırmızılar.. İnşallah Nisanda görmem..
Canım seni terketmedim de ilgi olmadı.. bende başka topiğe devrettim.. Bu topikte çok zaman geçirdim bu ay bırakamadım, geri geldim.. Kusura bakma olurmu..
canlarım geldimmm alttan baktı ultrasonla allaha çok şükür kistim yokmuş yumurtalar çatlamış ama rahimde sadece 1 yumurta gördü.aynen yazıyorum 1 yumurta görünüyor ve çatlamış yumurtalar çatlama sıvısıda var cumartesi yaptırmışsın testi bugün yine yapmayalım cumartesi sabahtan gel yapalım bu süre içinde hamile gibi düşünüp ilaç falan alma dedi.böyle canlarım şaşkınım ve cumartesiye kadarda bilemeyeceğim yani.
kızlar nasılsınız bugunnn ??ben daha kırmızıları gormedım 19 da olmam lazımdıı sadece dun aksam kahve rengi bişey geldi heehh tamam kırmızılar geliyor dedim ama bidaha birsey yokk ve bugün gögüslerimm çokk agrıyooo hemde cokkk sızlıyolar resmennn
selam canim, yani pek umutlan ama oabilir mi die sormussuun cevap veriyorum olabilir!!!bazen yumurlama gunlerinin zamani tutmuyor degisken olabiliyor... insallah hamilesindir ama bekleyebilirsin nisanin basina kadar..
gogus deki tarif ettigin durum bende de var aynini.. batim dundu kirmizi yok bekliyorum...
merhaba kızlar benimde bat 22 ama meraktan çatlıycam resmen
biran unutuyorum bıran aklıma gelıyor offf.
sizce kan testını nezaman yaptırayım hayal kırıklıgındanda korkuyorum
2. denemem olmasına ragmen hemde:26:
screamaway ,hosgeldin tatlim nasilsin... yogundu gunun sanirim ole soylemissin dun geceden... bugunde hamisimiz yok ama listemize eklenmeyi bekleyen arkadaslarimiz var ellirinden oper canim..:78:
bendende iyilik haftasonu gozatamaidim kirmizilar almis basini gitmis... benimde dundu bat.. bakalim bekliyoz iste...:80:
kızlar nasılsınız bugunnn ??ben daha kırmızıları gormedım 19 da olmam lazımdıı sadece dun aksam kahve rengi bişey geldi heehh tamam kırmızılar geliyor dedim ama bidaha birsey yokk ve bugün gögüslerimm çokk agrıyooo hemde cokkk sızlıyolar resmennn
Canin sen nickini mi degistirdin? Aklim karisti..:26:
busracim daa once erhangi bi test denedin mmi?? ayy insalla yaa bi hareketlensi topigimizzz
hadi bakalim insallah insallah... gelecek senden guzel haberler... kacinci denemeniz canim bu? insallah son olur hamille olursunda... ama ama test konusunda beklemeni oneririm.. olmadi 5-6gun daha bekleyip kan testi yaptirirsin eger cok cok merak edersen.. ama ferah tut icini...inşallah canımm.. ne güzel batın da geçmiş inşallah hiç gelmez..
benim en büyük şüphem bel ağrımdan oldu çünkü normalde reglimin ilk 2 günü olur ama son 2-3 gündür acaip ağrıyor ilk defa böyle oldu..
gögüs ağrısı da dediğim gibi çok farklı gece üstüne yatınca acaip sancı oldu dedim heralde sivilce falan var kalkıp baktım hiçbişey yok ve her iki göğsümün alt kısmından uca doğru sızlıyo çok fena
Evet canım bugün değiştirdim.. Zaten ilk nickimde buydu geri döndüm:))
Karışmasın kafan güzelim, ilerde bebişler karıştırsın kafalarımızı inşallah:)))
hadi bakalim insallah insallah... gelecek senden guzel haberler... kacinci denemeniz canim bu? insallah son olur hamille olursunda... ama ama test konusunda beklemeni oneririm.. olmadi 5-6gun daha bekleyip kan testi yaptirirsin eger cok cok merak edersen.. ama ferah tut icini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?