Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

doktora geçen sene gittim. 33 yaşındayım ve daha önce evlilğimde 6 ay korundum ilaçla. ilacın etkisi sürer demişti ama bu kadar mı sürer. Rabbim hayırlı zamanı verecek inanıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. her ay eziyet gibi bunu beklemek. çok teşekkürler ilgine.

oy ne güzel maaşallah 2 yumurta bencede canım kafana takma hiç rabbime bol bol dua et allahım inşaallah bebişine kavuşursun.hepimiz inşaallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

ablacim(abla diorum buyugumsun) biz bunun icin burdayiz zaten birbirimize destek olmak icin... ama inaniyorumki ersey duzelecek... anliyorum o zaman tahminince belli bi sorun yok ? onerebilecegim kabuklu sogan kurunu yapabilirsin bu ay belki denemisindir regl olduun zaten simdiden baslayabilirsin yumurtlama gunune kadar icersin.. ve bol bol dualarla insallah... ama ilk kural demoralize olmuyoruz...

screamaway ,hosgeldin tatlim nasilsin... yogundu gunun sanirim ole soylemissin dun geceden... bugunde hamisimiz yok ama listemize eklenmeyi bekleyen arkadaslarimiz var ellirinden oper canim..:78:
bendende iyilik haftasonu gozatamaidim kirmizilar almis basini gitmis... benimde dundu bat.. bakalim bekliyoz iste...:80:

bende bebek istiyorum bat:4nisan yaş 25 benide listeye ekleyin

Tamam canim.. hosgeldin aramiza...

Cok umitlendirmek istemem ama, senin belirtilerin hamilelige cok benziyor sankiii...

Lizziecimmmm, cok erken daha... Beklemelisin bence... Negatif alman da birseyi ispatlamiyor... Kirmizilara kadar bekle... Gelmezse yaparsin testini... insallah hamilesindir canim...

Lachesis, canim... sakin uzulme.. kismet degilmis demekkk... sen nisan tarihini ver bana, nisana ekleyeyim seni... birlikte devam ediyoruz...

selam kızlar..iyi sohbetler:79:
benim batım 2 nisan ama benim adetlerim 2 gün erken ya da geç olabiliyor yani 4 gün oynayabiliyor pko dan dolayı.. yani şuan 9-10 günüm var ama son birkaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimin ağrısı dayanılmaz oluyor ara sıra.. akıntım hiç durmadı adetim bittikten sonra ve dün geceden beri göğüslerimde çok farklı bir ağrı var karıncalanma gibi dokunamıyorum göğüsucuna ve çevresine.. çok mu erken yoksa olabilir mi?? yumurtlama günlerim de pko dan dolayı düzensiz.. yaa olabilir mi sizce?

kızlar nasılsınız bugunnn ??ben daha kırmızıları gormedım 19 da olmam lazımdıı sadece dun aksam kahve rengi bişey geldi heehh tamam kırmızılar geliyor dedim ama bidaha birsey yokk ve bugün gögüslerimm çokk agrıyooo hemde cokkk sızlıyolar resmennn

selam canim, yani pek umutlan ama oabilir mi die sormussuun cevap veriyorum olabilir!!! bazen yumurlama gunlerinin zamani tutmuyor degisken olabiliyor... insallah hamilesindir ama bekleyebilirsin nisanin basina kadar..
gogus deki tarif ettigin durum bende de var aynini.. batim dundu kirmizi yok bekliyorum...

MErhaba arkadaşlar, benim bat 14 nisan.. burdan yine devam edeyim bari... Martta hiç günü sektirmeden geldi kırmızılar.. İnşallah Nisanda görmem..

Canım seni terketmedim de ilgi olmadı.. bende başka topiğe devrettim.. Bu topikte çok zaman geçirdim bu ay bırakamadım, geri geldim.. Kusura bakma olurmu..

Canin sen nickini mi degistirdin? Aklim karisti..:26:

Kalbiminnnnnnnnn cok sevindimmm... insallah canim yaaa.. insallah hamilesindir canim...

busracim daa once erhangi bi test denedin mmi?? ayy insalla yaa bi hareketlensi topigimizzz

inşallah canımm.. ne güzel batın da geçmiş inşallah hiç gelmez..
benim en büyük şüphem bel ağrımdan oldu çünkü normalde reglimin ilk 2 günü olur ama son 2-3 gündür acaip ağrıyor ilk defa böyle oldu..
gögüs ağrısı da dediğim gibi çok farklı gece üstüne yatınca acaip sancı oldu dedim heralde sivilce falan var kalkıp baktım hiçbişey yok ve her iki göğsümün alt kısmından uca doğru sızlıyo çok fena

Kan testini bat'in gelene kadar bekleyip ondan sorna yaptir canim.. Erken yaptirma...

Silacimmm, dayanamadim geldim, soyle hizli hizli dun geceden beri yazilanlari okuyorum....
Hala isyerindeyim daha cikmadim.. Biraz aradayim simdi... Hemen bir bakim dedim guzel haberler var mi? Sen nasilsin tatlim? Kirmizilar baslamadi insallah?

Busracim, batin gecmis.. test yaptin mi sen?

hadi bakalim insallah insallah... gelecek senden guzel haberler... kacinci denemeniz canim bu? insallah son olur hamille olursunda... ama ama test konusunda beklemeni oneririm.. olmadi 5-6gun daha bekleyip kan testi yaptirirsin eger cok cok merak edersen.. ama ferah tut icini...

cnm 2,5 yıllık evliyim ilk 3 ay korundum sonra bıraktım ama pko olduğu için yumurtlama günlerimi takip ederek birliktelik olmadı bu ay doğru düzgün 2. çalışmamız oldu ama 2 senedir her ay "acaba" dedim.. inşallah hepimiz için son olur bu ay

merhaba arkadaşlar..

bende bugün 3. aşılamamı yaptırdım..

mart ayı inşallah uğurlu gelir hepimize.. ben 3-4 nisan gibi öğreneceğim..

inşallah en kısa sürede hepimiz kavuşuruz bebeişlerimize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…