erken yaptirmissin canim.. bekleyeilirsin bi kac gun daha idrar testini yineleyebilirsin....batıma 1 haftadan fazla vardı kan testi yaptırmıstım ve negatif cıkmıştıı bidahada yaptırmadım canımmm
Evet canım bugün değiştirdim.. Zaten ilk nickimde buydu geri döndüm:))
Karışmasın kafan güzelim, ilerde bebişler karıştırsın kafalarımızı inşallah:)))
canım nasıl degiştiriyon nickini tarif edermisinn
anladim canim... insallah burdan hepbirlikte hamile ayrilcaz.. bu liste de hepimiz hamile olana kadar urdayiz hep birlikte destegiz birbirimize.. guzelim sen moralini yuksek tut insallah gelecek o gun ve bu ay insallah kapida gibi...cnm 2,5 yıllık evliyim ilk 3 ay korundum sonra bıraktım ama pko olduğu için yumurtlama günlerimi takip ederek birliktelik olmadı bu ay doğru düzgün 2. çalışmamız oldu ama 2 senedir her ay "acaba" dedim.. inşallah hepimiz için son olur bu ay
screamaway ; yok canim kirmizilar gelmediler gozlerimde yollarda degil yani.. ama beliycem ins. 1 afta gelmeselerde.. cunku kuppe gibi tecrubelerimiz var ... uzulmeyelim...
erken yaptirmissin canim.. bekleyeilirsin bi kac gun daha idrar testini yineleyebilirsin....
anladim canim... insallah burdan hepbirlikte hamile ayrilcaz.. bu liste de hepimiz hamile olana kadar urdayiz hep birlikte destegiz birbirimize.. guzelim sen moralini yuksek tut insallah gelecek o gun ve bu ay insallah kapida gibi...:26:
Eski nickin neydi tatlim..? Seni listede ona gore guncelleyeyim.. Birtanem miydi? Dogru mu hatirliyorum?
Kizlarrr, nickinizi degistirince bana soyleyin guncelleyeyim.. Ya da bir sure nickinizin altindaki yazida tutun degistirdiginiz nickleri ki bizde alisalim...
kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim tam 4 haftalık olmuş değerim 89 küsür....rabbim hepinizi sevindirsin inş..dilimde duamdasınız
masallah canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin inallah kucagina alldigin haberlerinide duyariz insallah...kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim tam 4 haftalık olmuş değerim 89 küsür....rabbim hepinizi sevindirsin inş..dilimde duamdasınız
yaa işin kötüsü ben dişim yüzünden dün antibiyotik içmeye başladım
bende dr. gittim geldim kizlar
2 yumurtami gördük :)) bugün reglm 3. günü dr. dedi 2 tane yumurtan cikmis bile hazir bekliyor :) kafana takma düsünme dedi cogu kadin kafasina takiyor üzülüyor ondan olmuyor coguda artik istemiyorum diyor bir bakmis hamile beyine uyari gidiyor stres oluyor dedi dr. sen dedi baska seylerle mesgul ol. bu sefer böyle yapicam buraya da fazla takilmayacam aklimda hep gebelik oluyor.
yaa işin kötüsü ben dişim yüzünden dün antibiyotik içmeye başladım
Canım bende yumurtlamadan 3 gün sonra diş apsesi yüzünden antibiyotik kullanmıştım... KUPPE sağolsun beni rahatlatmıştı:) Şuan ona bi zararı yok yani.. Durumunu bilmiyorum ama hamilemisin?
Ictigin antibiyotik hafifse problem olmuyor.. Ama yine de doktoruna bir danis istersen...
demi guzelim bekliyorum... aahh aahh bende meraktayim ama kafama akilan detay var su vajina kontroluu hani kuppe paylasmisti burda... eger bossa vaina yani herhangi biseye degmiyorsa var hamilelik , eger degiyorsa biseylere yani rahim agzina yok demektir diye.. denemeye calistim hernekadar anlayamasamda sanirim hissettigim biseyler vardiCanim cokkk iyi yapiyorsun... sabredebiliyorsan, bekle bekleyebildigin kadar.. Sonucta ne kadar gec ogrenirsen sonuc o kadar kesin olur... insallah hamilesindir canim.. Cok merak ediyorum senin sonucunu...
ooh be guzelim zorunlu mu icmek beklesen keske...yaa işin kötüsü ben dişim yüzünden dün antibiyotik içmeye başladım
ooh be guzelim zorunlu mu icmek beklesen keske...
bende dr. gittim geldim kizlar
2 yumurtami gördük :)) bugün reglm 3. günü dr. dedi 2 tane yumurtan cikmis bile hazir bekliyor :) kafana takma düsünme dedi cogu kadin kafasina takiyor üzülüyor ondan olmuyor coguda artik istemiyorum diyor bir bakmis hamile beyine uyari gidiyor stres oluyor dedi dr. sen dedi baska seylerle mesgul ol. bu sefer böyle yapicam buraya da fazla takilmayacam aklimda hep gebelik oluyor.
canım ben de öyle yapıorum bazen aklıma bile gelmio bebek mevzusu ,ama hergün gelip bakıorum buraya ne var ne yok diye,Böyle olunca günler de çok çabuk geçio :)ÜStüne çok düşmemek lazım demek ki
yaa aslında belki de korkmama bile değmez ne de olsa antibiyotik bittiğinde daha batıma 3-4 gün kalıyor o kadar da etkili olmaz heralde zaten bebek var mı yok mu o da belli deil yaa
canım dişimi çektirdim iltihaplandı ben de kullanmak istemedim ama ağrısı dayanılmaz iltihabı kurutmamız lazım daha büyük sorun çıkar sonra
masallah canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin inallah kucagina alldigin haberlerinide duyariz insallah...
bulantilarin falan var mi canim?? ozet gecmis olabilirsin ama hairlayalim mi??
Canim sen doktoruna haber ver, be antibiyotigine devam et... Bende bebek icin denerken hastalanmistim subatta.. Bana da antibiyotik yazdi doktor.. Ama cokkk hafif bir tane.. Bebek icin denedigimizi bildiginden....
Sen sakin birakma antibiyotigi.. Sonucta disteki iltihap butun vucudu etkileyebiliyor.. Bebegin icin tehlikeli olur..
Ama doktoruna danis mutlaka.. Belki daha hafif birsey verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?