Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

screamaway ; yok canim kirmizilar gelmediler gozlerimde yollarda degil yani.. ama beliycem ins. 1 afta gelmeselerde.. cunku kuppe gibi tecrubelerimiz var ... uzulmeyelim...
batıma 1 haftadan fazla vardı kan testi yaptırmıstım ve negatif cıkmıştıı bidahada yaptırmadım canımmm
erken yaptirmissin canim.. bekleyeilirsin bi kac gun daha idrar testini yineleyebilirsin....

Son düzenleme:
Evet canım bugün değiştirdim.. Zaten ilk nickimde buydu geri döndüm:))
Karışmasın kafan güzelim, ilerde bebişler karıştırsın kafalarımızı inşallah:)))

Eski nickin neydi tatlim..? Seni listede ona gore guncelleyeyim.. Birtanem miydi? Dogru mu hatirliyorum?

canım nasıl degiştiriyon nickini tarif edermisinn

Kizlarrr, nickinizi degistirince bana soyleyin guncelleyeyim.. Ya da bir sure nickinizin altindaki yazida tutun degistirdiginiz nickleri ki bizde alisalim...

kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim tam 4 haftalık olmuş değerim 89 küsür....rabbim hepinizi sevindirsin inş..dilimde duamdasınız

anladim canim... insallah burdan hepbirlikte hamile ayrilcaz.. bu liste de hepimiz hamile olana kadar urdayiz hep birlikte destegiz birbirimize.. guzelim sen moralini yuksek tut insallah gelecek o gun ve bu ay insallah kapida gibi...:26:

Canim cokkk iyi yapiyorsun... sabredebiliyorsan, bekle bekleyebildigin kadar.. Sonucta ne kadar gec ogrenirsen sonuc o kadar kesin olur... insallah hamilesindir canim.. Cok merak ediyorum senin sonucunu...

anladim canim... insallah burdan hepbirlikte hamile ayrilcaz.. bu liste de hepimiz hamile olana kadar urdayiz hep birlikte destegiz birbirimize.. guzelim sen moralini yuksek tut insallah gelecek o gun ve bu ay insallah kapida gibi...:26:

yaa işin kötüsü ben dişim yüzünden dün antibiyotik içmeye başladım

Evet canım BİRTANEM di.. ama bu nick değiştirme işi bizim yapabilceğimiz bişey değil, yönetimin elinde olan bişey. uygun görürse değişikliği kendileri yapıyor ve tüm eski nick yazan yerler komple değişiyor malesef..

kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim tam 4 haftalık olmuş değerim 89 küsür....rabbim hepinizi sevindirsin inş..dilimde duamdasınız

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım... Dualarında bizede yer verdiğin için çooookk sağol

masallah canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin inallah kucagina alldigin haberlerinide duyariz insallah...
bulantilarin falan var mi canim?? ozet gecmis olabilirsin ama hairlayalim mi??

Canım bende yumurtlamadan 3 gün sonra diş apsesi yüzünden antibiyotik kullanmıştım... KUPPE sağolsun beni rahatlatmıştı:) Şuan ona bi zararı yok yani.. Durumunu bilmiyorum ama hamilemisin?

canım ben de öyle yapıorum bazen aklıma bile gelmio bebek mevzusu ,ama hergün gelip bakıorum buraya ne var ne yok diye,Böyle olunca günler de çok çabuk geçio :)ÜStüne çok düşmemek lazım demek ki

Canım bende yumurtlamadan 3 gün sonra diş apsesi yüzünden antibiyotik kullanmıştım... KUPPE sağolsun beni rahatlatmıştı:) Şuan ona bi zararı yok yani.. Durumunu bilmiyorum ama hamilemisin?

inşallah öyleyimdir canım :) henüz batıma var 9-10 gün ama ben şüpheleniyorum o yüzden antibiyotik korkutuyor beni.. gerçi içmek zorundayım ama dediğiniz gibiyse ben de içim rahat içerim artık

Ictigin antibiyotik hafifse problem olmuyor.. Ama yine de doktoruna bir danis istersen...

yaa aslında belki de korkmama bile değmez ne de olsa antibiyotik bittiğinde daha batıma 3-4 gün kalıyor o kadar da etkili olmaz heralde zaten bebek var mı yok mu o da belli deil yaa

Canim cokkk iyi yapiyorsun... sabredebiliyorsan, bekle bekleyebildigin kadar.. Sonucta ne kadar gec ogrenirsen sonuc o kadar kesin olur... insallah hamilesindir canim.. Cok merak ediyorum senin sonucunu...
demi guzelim bekliyorum... aahh aahh bende meraktayim ama kafama akilan detay var su vajina kontroluu hani kuppe paylasmisti burda... eger bossa vaina yani herhangi biseye degmiyorsa var hamilelik , eger degiyorsa biseylere yani rahim agzina yok demektir diye.. denemeye calistim hernekadar anlayamasamda sanirim hissettigim biseyler vardi (60:buna istinaden elbbette umidimi kaybetmiyorum sonucta o bolgeyi falan tanimiyoruz ama heycanim bi parcacik kirildi
ooh be guzelim zorunlu mu icmek beklesen keske...

canım ben de öyle yapıorum bazen aklıma bile gelmio bebek mevzusu ,ama hergün gelip bakıorum buraya ne var ne yok diye,Böyle olunca günler de çok çabuk geçio :)ÜStüne çok düşmemek lazım demek ki

Kizlarrr, evet cok uzerine dusmemek gerek.. Ama bence burayi da birakmayin... Ben oyle yapcam insallah bu ay.. Bu ay zaten cok yogunum.. Tutmazsa tutmaz napimmm diye dusunuyorum...
Ama burayi takip etcem insallah.. sizlerden haberler duymak beni sevindiriyor...

yaa aslında belki de korkmama bile değmez ne de olsa antibiyotik bittiğinde daha batıma 3-4 gün kalıyor o kadar da etkili olmaz heralde zaten bebek var mı yok mu o da belli deil yaa

canım dişimi çektirdim iltihaplandı ben de kullanmak istemedim ama ağrısı dayanılmaz iltihabı kurutmamız lazım daha büyük sorun çıkar sonra

Canim sen doktoruna haber ver, be antibiyotigine devam et... Bende bebek icin denerken hastalanmistim subatta.. Bana da antibiyotik yazdi doktor.. Ama cokkk hafif bir tane.. Bebek icin denedigimizi bildiginden....
Sen sakin birakma antibiyotigi.. Sonucta disteki iltihap butun vucudu etkileyebiliyor.. Bebegin icin tehlikeli olur..
Ama doktoruna danis mutlaka.. Belki daha hafif birsey verir...

masallah canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin inallah kucagina alldigin haberlerinide duyariz insallah...
bulantilarin falan var mi canim?? ozet gecmis olabilirsin ama hairlayalim mi??

amin cnm darısı hepinize inş.

bulantılarım var bence erken başladı .bugün daha kötüyüm ama şükür bu duygları isteyen herkes yaşasın.
ben fazla giremiorum bu topiğide martın başında gördüm o zaman tüp bebek tedavisine yeni başladık 10 martta transferim oldu şükür şimdi 1 aylıkmış.

haklısın cnm ben bu gecekini de alayım da yrn sabahtan doktoruma bir dorup ona göre devam edeyim içim rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…