canım arkadaşımmmmm allah razı olsun valla ne güzel bir dilek bu böyle içinemi doğdu kız.ay inşaallah allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda.
sendende güzel haberler bekliyorum canım hadi rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün bu ayyyyyyy.
evet acıkıyom ama yemiyom,troit az çalıştığı için epey kilo adım,onun için dikkat ediyorum,öğlenleri meyveyle geçiştiriyom,benim acayip uykum var,karnım davul gibi,miğdem de acayip bulanıyo,belim,göğsüm ağrıyo,bugün hepsi şiddetlendi canım
Hey maşallahh,
Helal olsun sabrına. Git bi kan testi yaptır ya ne bekliyosun çatlatma kendini.Nasılsa günün geçmiş iştee.
Eveet evet bazen hislerim çok kuvvetli oluyo, 3-4 seferdir hamilelerdeki tahminlerim doğru tuttu:93::93: Ay olsunda en hayırlısından hangisi olursa olsun hepmiz için
Ya bende acayip bi ruh hali oldu yaa bian geliyor aklımdan çıkmıyo gün gelsede öğrensem diyorum. Sonra bi bakıyorum hamilemiyim diye merak eden ben değilmişim gibi gayet rahat sakin bekliyorum valla tuhaflaştım kıslar
canım sende ben gibisin garanticisin sanırım ben güya garanti olsun dedim 6 gün geçince gittim hala beklemedeyim.neyse güzel haberler olsunda beklemek güzel.inşaallah güzel haberler gelir.merakla bekliyorum seni gülüm.
Canım nisana hayırlısıyla olur inşallah bebişin.
bende dr. gittim geldim kizlar
2 yumurtami gördük :)) bugün reglm 3. günü dr. dedi 2 tane yumurtan cikmis bile hazir bekliyor :) kafana takma düsünme dedi cogu kadin kafasina takiyor üzülüyor ondan olmuyor coguda artik istemiyorum diyor bir bakmis hamile beyine uyari gidiyor stres oluyor dedi dr. sen dedi baska seylerle mesgul ol. bu sefer böyle yapicam buraya da fazla takilmayacam aklimda hep gebelik oluyor.
hadi bakalim aylic cim..hayirrlisi.. bende 20 batliyimYoktur yoktur canım hiç aklına getirme. Bak hürreme gebe kalıcam diyo kalıyoerkek doğurcam diyo doğuruyo Sende yinede güzel haberler alıcam diye bekle.Şahsen ben çatlıyorum senin yerine
Benim bat da 20 siydi olmadıbugünde olacak gibi değil Yarın bi kan aldırsammı diyorum acep:26:
iste canim benim savundugum bu.. demistim hatta birbirimize destek olalim battan once testi kaldiralim die... sonra daha zor oluyo bu defa adet geciykiyo acaba test doru deilmiydi, sorun mu var falan falan....; benim gun gecti bir gun hafta sonuna kadar neklicem insalla gelen giden olmaza...kızlar sakın gününüz gelmeden test yapmayın, ayrıca kesinlikleee ve kesinlikleeee kendinizde belirti aramayın, tecrübe konuşuyo, sonra çok üzülürsünüz, hem çok stres olursunuz..bu önerilerimi dikkate alın kızlar..sabırla bekleyin gününüzü, hatta düşünmeyin bile, normal sıradan bir aymış gibi..aklınıza bile getirmeyin bence..olcaksa zaten olacak kızlar, stres hamileliğin birinci engeliii..kendi kendinizi tuzağa düşürmeyinnn diyorummm :)
insallah canim guze haberini aliriz iyi calismalarMErhaba arkadaşlar, benim bat 14 nisan.. burdan yine devam edeyim bari... Martta hiç günü sektirmeden geldi kırmızılar.. İnşallah Nisanda görmem..
guzelim insallah bu nisanda hamile kalirsin inaniyorum....benim de 19 nisan. ilk seferde hamile kalsaydım nisanda doğururdum herhalde
iyi oldu bak rahatladin bisi yok sukur.. sabir guzelim beynini baska tarafa yonlendirmeye calis.. en azindan bi sorununun olmadigini biliyorsun buda iyi bi haber...canlarım geldimmm alttan baktı ultrasonla allaha çok şükür kistim yokmuş yumurtalar çatlamış ama rahimde sadece 1 yumurta gördü.aynen yazıyorum 1 yumurta görünüyor ve çatlamış yumurtalar çatlama sıvısıda var cumartesi yaptırmışsın testi bugün yine yapmayalım cumartesi sabahtan gel yapalım bu süre içinde hamile gibi düşünüp ilaç falan alma dedi.böyle canlarım şaşkınım ve cumartesiye kadarda bilemeyeceğim yani.
battasiz canim seninle. 20 Sisıla cım senin bat kaçıydı?
guzelim uzuluyorsun anliyorum hakli sebeblerinde var ama.. inancimizi koyalim once Allah'a.. adetlerin duzenli mi canim? bi doktora gidip masumca bir muane olabirisin!! insallah gebeligi geciktirecek herhangi olumsuzluk yoktur.. sadece rabbimin senin icin hayirli olan zamani beklemesindendir!!maalesef bu ayı da es geçtik. ben mi abartıyorum yoksa 1 senedir hamile kalamamak normal mi
artık doktora gözükme zamanı geldi değil mi kızlar???
hadi bakalim aylic cim..hayirrlisi.. bende 20 batliyimvarmi canim suphelerin... test konusunda ise arin falan idrar testi yapabilirsin..
Valla canikom varda çok fazla değil.Aşırı yemeye başladım ful karnımı doyursamda 1,5-2 saat anca dayanıyorum hemen acıkıyorum, karnım şiş ve gaz problemim var arda belime ve kalçalarıma ufak bıçak saplanmaalrı gibi oluyo ama başka henüz bişey yok:26:
Sende varmı bişiler
hadi bakalim aylic cim..hayirrlisi.. bende 20 batliyimvarmi canim suphelerin... test konusunda ise arin falan idrar testi yapabilirsin..
iste canim benim savundugum bu.. demistim hatta birbirimize destek olalim battan once testi kaldiralim die... sonra daha zor oluyo bu defa adet geciykiyo acaba test doru deilmiydi, sorun mu var falan falan....; benim gun gecti bir gun hafta sonuna kadar neklicem insalla gelen giden olmaza...
insallah canim guze haberini aliriz iyi calismalar
guzelim insallah bu nisanda hamile kalirsin inaniyorum....
iyi oldu bak rahatladin bisi yok sukur.. sabir guzelim beynini baska tarafa yonlendirmeye calis.. en azindan bi sorununun olmadigini biliyorsun buda iyi bi haber...
maalesef bu ayı da es geçtik. ben mi abartıyorum yoksa 1 senedir hamile kalamamak normal mi
artık doktora gözükme zamanı geldi değil mi kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?