Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım arkadaşımmmmm allah razı olsun valla ne güzel bir dilek bu böyle içinemi doğdu kız.ay inşaallah allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda.

Eveet evet bazen hislerim çok kuvvetli oluyo, 3-4 seferdir hamilelerdeki tahminlerim doğru tuttu:93::93: Ay olsunda en hayırlısından hangisi olursa olsun hepmiz için

Canım sen de mi tiroit hastasısın.. Ben de öyleyim de ilaç kullanıyorum dediğin gibi ben de acayip çok kilo aldım.Sen ilaç kullanıyor musun merak ettim.

Hey maşallahh,
Helal olsun sabrına. Git bi kan testi yaptır ya ne bekliyosun çatlatma kendini.Nasılsa günün geçmiş iştee.

Hey maşallahh,
Helal olsun sabrına. Git bi kan testi yaptır ya ne bekliyosun çatlatma kendini.Nasılsa günün geçmiş iştee.

Ya bende acayip bi ruh hali oldu yaa bian geliyor aklımdan çıkmıyo gün gelsede öğrensem diyorum. Sonra bi bakıyorum hamilemiyim diye merak eden ben değilmişim gibi gayet rahat sakin bekliyorum valla tuhaflaştım kıslar

Eveet evet bazen hislerim çok kuvvetli oluyo, 3-4 seferdir hamilelerdeki tahminlerim doğru tuttu:93::93: Ay olsunda en hayırlısından hangisi olursa olsun hepmiz için

oy canım benim içini güzelliğini sözlerin yansıtıyor.rabbim versinde ikisinede muhtacız valla.inşaallah gülüm inşaallah güzel haberleri ikimiz birden alırız bu ay bellimi olur.allahım hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.

canım sende ben gibisin garanticisin sanırım ben güya garanti olsun dedim 6 gün geçince gittim hala beklemedeyim.neyse güzel haberler olsunda beklemek güzel.inşaallah güzel haberler gelir.merakla bekliyorum seni gülüm.

aynen canım yaaa herşeyde böyleyimdir garantiye almalıyım yapacağım şeyi hayırlısı valla hemen gelicem haber vermeye sencede çıkarmı kanda

merhaba kızlar benimde bat 22 ama meraktan çatlıycam resmen

biran unutuyorum bıran aklıma gelıyor offf.

sizce kan testını nezaman yaptırayım hayal kırıklıgındanda korkuyorum

2. denemem olmasına ragmen hemde:26:

bende dr. gittim geldim kizlar

2 yumurtami gördük :)) bugün reglm 3. günü dr. dedi 2 tane yumurtan cikmis bile hazir bekliyor :) kafana takma düsünme dedi cogu kadin kafasina takiyor üzülüyor ondan olmuyor coguda artik istemiyorum diyor bir bakmis hamile beyine uyari gidiyor stres oluyor dedi dr. sen dedi baska seylerle mesgul ol. bu sefer böyle yapicam buraya da fazla takilmayacam aklimda hep gebelik oluyor.

Haklısın galiba canım kafamıza taktığımız için olmuyor.Burda da sürekli bunu konuştuğumuz için aklımızdan hiç çıkmıyor.Ben de yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek bugün bitti reglim.Senin için sevindim umarım nisana bebişle dolar göbüşün..

Kızlar bugün eşimle acaip korktuk. Karnım kaç gündür çatlıcak gibi. En son ilişkide de accaip yanmam oldu ve kahverengi bişiler geldi. Acaba yine kistim mi oldu diye öğleden sonra hemen doktora gittim. Çok şükür bişi yokmuş..İltihabım için kullandığım ilaçtan dolayı yanma ve lekelenme olmuş. Yani işe yarıyomuş demekmiş. Şişkinlik de iltihaptan olurmuş...Tekrar kistim oldu diye çok korkmuştuk. Dedim benim yımırta çatlayamıyo da habire kist yapıyo herhalde
Şu iltihaptan da bi kurtulaydım yarebbim...

maalesef bu ayı da es geçtik. ben mi abartıyorum yoksa 1 senedir hamile kalamamak normal mi

artık doktora gözükme zamanı geldi değil mi kızlar???

hadi bakalim aylic cim..hayirrlisi.. bende 20 batliyim varmi canim suphelerin... test konusunda ise arin falan idrar testi yapabilirsin..
iste canim benim savundugum bu.. demistim hatta birbirimize destek olalim battan once testi kaldiralim die... sonra daha zor oluyo bu defa adet geciykiyo acaba test doru deilmiydi, sorun mu var falan falan....; benim gun gecti bir gun hafta sonuna kadar neklicem insalla gelen giden olmaza...
MErhaba arkadaşlar, benim bat 14 nisan.. burdan yine devam edeyim bari... Martta hiç günü sektirmeden geldi kırmızılar.. İnşallah Nisanda görmem..
insallah canim guze haberini aliriz iyi calismalar

benim de 19 nisan. ilk seferde hamile kalsaydım nisanda doğururdum herhalde
guzelim insallah bu nisanda hamile kalirsin inaniyorum....

iyi oldu bak rahatladin bisi yok sukur.. sabir guzelim beynini baska tarafa yonlendirmeye calis.. en azindan bi sorununun olmadigini biliyorsun buda iyi bi haber...

sıla cım senin bat kaçıydı?
battasiz canim seninle. 20 Si bekliyom bakem kirmizi misafirim yok henz ancak hafta sonuna denk bekleyecegim gelmezlerse oyle test yapcam dayanabilirsem tabiiiii

maalesef bu ayı da es geçtik. ben mi abartıyorum yoksa 1 senedir hamile kalamamak normal mi

guzelim uzuluyorsun anliyorum hakli sebeblerinde var ama.. inancimizi koyalim once Allah'a.. adetlerin duzenli mi canim? bi doktora gidip masumca bir muane olabirisin!! insallah gebeligi geciktirecek herhangi olumsuzluk yoktur.. sadece rabbimin senin icin hayirli olan zamani beklemesindendir!!

Son düzenleme:

evet gülüm çok şükür iyi oldu gerçekten dediğin gibi sağlıklıyım çok şükür.inşaallah sendende çok güzel haberler alırız hafta sonu bende sende güzel haberler veririz hayırlısıyla.ve bütün isteyen arkadaşlarımda kavuşsun inşaallah bebişlerine en yakın en hayırlı zamanda.

gülüm bende öyle diyordum 11 ay oldu bizede klomen kullandım eşimdede bendede bişey çıkmadı rabbim ne zaman nasip ederse ama görünmektede fayda var tabi biz önlemimizi alalım sonrasını rabbime bırakalımm.inşaallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine gülüm hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…