tabiki aldim canim seni de... olur mu hic almamazlik...
liste yukarda...
Allah razı olsun..ben çok mutlu oldum gerçekten..belki hamile kalırım ve bu mesaja hep bakarım..hepiniz hamilesinizdir inşallah..en başta sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek diliyorum..hepimize inşallah.
hosgeldin canim elbete aramizdasin.. insallah ugurlu gelir..
teşekkür ederim canım..inşallah uğur getirir.
evet bugün yok sanırım..dünde 1 kişi vardı galiba..
tebrik ediyorum xelifxxdün yazamadım eşim evdeyken bilgisayarla çok ilgilenemiyorum.
kızlar spermi artırmak ve kalitesi için ben şubat ayında eşime keçiboynuzu suyu içirdim. faydasını gördük .tavsiye ederim. bayanlarda böğürtlen çayı içebilir.
hadiii yaaa üzüldüm....inş nisanda güzle haberi alıırsın..... kötü düşünme güzel düşün güzel şeyler olsun.....belki üşütmüşündür ondan ağrımıştır..........
canlarım geldimmm alttan baktı ultrasonla allaha çok şükür kistim yokmuş yumurtalar çatlamış ama rahimde sadece 1 yumurta gördü.aynen yazıyorum 1 yumurta görünüyor ve çatlamış yumurtalar çatlama sıvısıda var cumartesi yaptırmışsın testi bugün yine yapmayalım cumartesi sabahtan gel yapalım bu süre içinde hamile gibi düşünüp ilaç falan alma dedi.böyle canlarım şaşkınım ve cumartesiye kadarda bilemeyeceğim yani.
guzelim insallah bu nisanda hamile kalirsin inaniyorum....
Lachesis, canim... sakin uzulme.. kismet degilmis demekkk... sen nisan tarihini ver bana, nisana ekleyeyim seni... birlikte devam ediyoruz...
eklemişsin beni tatlım çok sağol
keciboynuzunu her yerde duyuyorum kizlar.. ama burda bulabilirmiyim pek bilemiyorum.. tr'de nerden aliyorsunuz? aktarlardan mi?
keciboynuzunu her yerde duyuyorum kizlar.. ama burda bulabilirmiyim pek bilemiyorum.. tr'de nerden aliyorsunuz? aktarlardan mi?
İyi akşamlar kızlarrr keyıfler nasıl ? Bgn ara ara telden girip takıp ettım topıgı yenı hamılemız henuz yok sanırım ama gun daha bıtmedı ıns olur :)
Ben regl olmadım daha ama kan testı yaptırdıgım ve negatıf sonucunu aldıgım ıcın umutlarım önümüzdeki aya kaldı ama bu seferde yerını korku aldı( Hala adet olmadımm ovulasyonda olan şeffaf sümüksü akıntım var (Dünden beri yoğun ) korkuyorum acaba bır sorunmu var dıyeee Benım bıldıgım adet öncesi kuru günler oluyorrr sızce yumurtam falan catlıyo olabılırmı hala yaa batım 1 gün geçti :2::2::2:
canım belki pekmez şeklinde bulabilirsin orda, eşine içirirsen çok faydası oluyor, benim eşim içiyor.
burda keçiboynuzu aktarlarda satılıyor ama pekmezi heryerde var.
Pekmez de ayni isi goruyor mu canim? Bilmiyordum... Tesekkur ederim.. Hemen pekmeze baslayalim biz..Ovulasyona 10 gunum filan kaldi...
bu kadar gec yumurtan catlamaz ki? belki usutmussundur... ama bilemiyorum tabi....
Pekmez de ayni isi goruyor mu canim? Bilmiyordum. Tesekkur ederim. Hemen pekmeze baslayalim biz o zaman..Ovulasyona 10 gunum filan kaldi...
kızlar selam ya bişii sorucam benim 2.kutu klomen bitti yarın doktora gidicemde yumurtlama olduğunu nerden anlıyosunuz.benim bugün kasıklarım ve belim ağrıdı çok.olabilirmi acaba yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?