Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar aranızda bu saraçoğlunun soğan-incir-havuç kürlerini yapan varmı?

ben bu ayda olmazsa soğandan başlim diyorum:26:

tabiki aldim canim seni de... olur mu hic almamazlik...

liste yukarda...

Allah razı olsun..ben çok mutlu oldum gerçekten..belki hamile kalırım ve bu mesaja hep bakarım..hepiniz hamilesinizdir inşallah..en başta sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek diliyorum..hepimize inşallah.

Allah razı olsun..ben çok mutlu oldum gerçekten..belki hamile kalırım ve bu mesaja hep bakarım..hepiniz hamilesinizdir inşallah..en başta sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek diliyorum..hepimize inşallah.

ne güzel dua etmişsin.. Amin canım Aminnn...

İnşallah bebişine tez zamanda kavuşursun.. hepimiz kavuşuruz

kızlar spermi artırmak ve kalitesi için ben şubat ayında eşime keçiboynuzu suyu içirdim. faydasını gördük .tavsiye ederim. bayanlarda böğürtlen çayı içebilir.

------------ALINTIDIR------------------------
14.11.2008 tarihinde seda sayanın sabahların sultanı adlı progama konuk olan ibrahim saraçoğlu bu haftada yine her hafta olduğu gibi sağlığa faydalı kür tarifleri verdi.bu tarifler şunlardır:
İbrahim saraçoğlu daha öncede defalarca soğan küründen ve faydalarından bahsetti. bugünde bu konuya tekrar değindi ve şunları söyledi.
*yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağalar .
*bildiğimiz, anadolu topraklarında yetişen dış kabukları kahverengi, içi beyaz kuru soğan adeta hanımların rahim sağlığına yönelik yaratılmış bir bitkidir.
* erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.
*polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.
*küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.
*adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.
KÜRÜN UYGULANIŞI:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.
-5 dakaika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.
-gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
-EĞER BU KÜRÜ HAMİLE KALABİLMEK İÇİN VE YUMURTANIN ÇATLAMASI UYGULUYORSANIZ :
*Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardıdan ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.
---------------ALINTIDIR-----------------------------------------

soğa kürünü 15 gün uyguladım ben iki gündürde incir kürü uyguluyorum ama içine havuç koymadım.bakalım işe yarayacakmı görücez.

kızlar spermi artırmak ve kalitesi için ben şubat ayında eşime keçiboynuzu suyu içirdim. faydasını gördük .tavsiye ederim. bayanlarda böğürtlen çayı içebilir.

keciboynuzunu her yerde duyuyorum kizlar.. ama burda bulabilirmiyim pek bilemiyorum.. tr'de nerden aliyorsunuz? aktarlardan mi?

hadiii yaaa üzüldüm....inş nisanda güzle haberi alıırsın..... kötü düşünme güzel düşün güzel şeyler olsun.....belki üşütmüşündür ondan ağrımıştır..........

sağol canım inşallah. senin hamilelik nasıl gidiyor tatlım, karşılaşamadık bir türlü.

ay canım çok heyecanlı, hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz

çok sevidnim

guzelim insallah bu nisanda hamile kalirsin inaniyorum....

sağol canım ah inşallah.

Lachesis, canim... sakin uzulme.. kismet degilmis demekkk... sen nisan tarihini ver bana, nisana ekleyeyim seni... birlikte devam ediyoruz...

eklemişsin beni tatlım çok sağol

İyi akşamlar kızlarrr keyıfler nasıl ? Bgn ara ara telden girip takıp ettım topıgı yenı hamılemız henuz yok sanırım ama gun daha bıtmedı ıns olur :)
Ben regl olmadım daha ama kan testı yaptırdıgım ve negatıf sonucunu aldıgım ıcın umutlarım önümüzdeki aya kaldı ama bu seferde yerını korku aldı ( Hala adet olmadımm ovulasyonda olan şeffaf sümüksü akıntım var (Dünden beri yoğun ) korkuyorum acaba bır sorunmu var dıyeee Benım bıldıgım adet öncesi kuru günler oluyorrr sızce yumurtam falan catlıyo olabılırmı hala yaa batım 1 gün geçti :2::2::2:

keciboynuzunu her yerde duyuyorum kizlar.. ama burda bulabilirmiyim pek bilemiyorum.. tr'de nerden aliyorsunuz? aktarlardan mi?

canım belki pekmez şeklinde bulabilirsin orda, eşine içirirsen çok faydası oluyor, benim eşim içiyor.

burda keçiboynuzu aktarlarda satılıyor ama pekmezi heryerde var.

bu kadar gec yumurtan catlamaz ki? belki usutmussundur... ama bilemiyorum tabi....

canım belki pekmez şeklinde bulabilirsin orda, eşine içirirsen çok faydası oluyor, benim eşim içiyor.

burda keçiboynuzu aktarlarda satılıyor ama pekmezi heryerde var.

Pekmez de ayni isi goruyor mu canim? Bilmiyordum. Tesekkur ederim. Hemen pekmeze baslayalim biz o zaman.. Ovulasyona 10 gunum filan kaldi...

Son düzenleme:
Pekmez de ayni isi goruyor mu canim? Bilmiyordum... Tesekkur ederim.. Hemen pekmeze baslayalim biz.. Ovulasyona 10 gunum filan kaldi...

önceden testi yaptırmadığımdan tam miktarını bilmiyorum ama eşim 2 hafta falan düzenli keçi boynuzu pekmezi içti, sonra işte sperm testi yaptırdı baya iyi çıktı rakamı. mutlaka etkisi olmuştur diye düşünüyorum. bir de kuru incir de iyi oluyormuş, hem kadın için hem erkek için.

bu kadar gec yumurtan catlamaz ki? belki usutmussundur... ama bilemiyorum tabi....

Pekmez de ayni isi goruyor mu canim? Bilmiyordum. Tesekkur ederim. Hemen pekmeze baslayalim biz o zaman.. Ovulasyona 10 gunum filan kaldi...

Regl olmayı bu kdar beklememiştim yaa :)Beklıyoruz Hamilelik haberi alalım snra olmayıncada kırmızıları bekleki gelsin :):97:

kızlar selam ya bişii sorucam benim 2.kutu klomen bitti yarın doktora gidicemde yumurtlama olduğunu nerden anlıyosunuz.benim bugün kasıklarım ve belim ağrıdı çok.olabilirmi acaba yaa(

kızlar selam ya bişii sorucam benim 2.kutu klomen bitti yarın doktora gidicemde yumurtlama olduğunu nerden anlıyosunuz.benim bugün kasıklarım ve belim ağrıdı çok.olabilirmi acaba yaa(

olabılır cnm yumurtlama dönemıde bel ve kasık agrısı cok oluyorrr... Birde sümüksü bir akıntı oluyor ondan anlıyabılırsın ... Adet tarıhınin 1.gününden ıtıbaren 11 ile 20 gun arası yumurtlama dönemı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…