olabılır cnm yumurtlama dönemıde bel ve kasık agrısı cok oluyorrr... Birde sümüksü bir akıntı oluyor ondan anlıyabılırsın ... Adet tarıhınin 1.gününden ıtıbaren 11 ile 20 gun arası yumurtlama dönemı oluyormuş
Lizziecimmmm, cok erken daha... Beklemelisin bence... Negatif alman da birseyi ispatlamiyor... Kirmizilara kadar bekle... Gelmezse yaparsin testini... insallah hamilesindir canim...
HOSgeldin canim.. Aallah en kisa zamanda bebegine kavustursun insallah. aslinda erken sayilabilecek bir gun 5gun once.. eger hala adetin olmazsa bi idrar tesyi yapabilirsin..;mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım..9 aydr cocuk istiyorz ama olmuo..bu ay bütün belirtiler war adetten 5 gün önce kan testi 0.33 negatif cıktı.adetm smd 3 gün gecti..acaba gec döllenme olmuş olablrmi..cok bunaldım..
canimmmmm bu sikayetler hayra alamet insallaahhh... batta 23 demissin gelecek senden haber su gunler insallah.. mendil geliyorrr acalim artik su onu hadi takildik kaldikkkiyi geceler kızlar..bat ım 23 mart sabahtan beri başımda bi dengesizlik tansiyon düşüklüğü gibi,midemde kötü,çok bulanmıyo ama normalde değil,az önce yemek yapmaya kalktım zor dayandım:26:
ah,umarım canımmm ağla ağla bir hal oldum bugüngözler davul oldu :)) valla bu fortel bana hiç iyi gelmiyor! umarım canım hepimize uğurlu mucize dolu gelir bu mart!
kızlar çok enteresandır ben 3-4 ay(bu ayda böyle oldu) test yaptıktan 5-10 dakika sonra regl oldum.
bu sefer test yapmıycam diye karar vermiştim ama folbiol için eczaneye gitmiştim, gitmişken alıyım dedim, sonuç hüsran tabi. bir daha test yapmıyım diyorum ama bir iş oluyor öğreniyim de ona göre plan yapıyım diyorum falan.
anlayacağınız testler bana uğursuz geliyor galiba
Canim, valla bende ayniyim.. Cok sasirdim buna..
Bu ay test yaptim, ardindan leke oldu hemen.. Sonra bekledim artsin diye.. Bir turlu artmadi.. 4 gun bekledim.. Sonra bir test daha yaptim.. Ardindan hemen artti... Cok ilginc oldu yani.. :26:
önceden testi yaptırmadığımdan tam miktarını bilmiyorum ama eşim 2 hafta falan düzenli keçi boynuzu pekmezi içti, sonra işte sperm testi yaptırdı baya iyi çıktı rakamı. mutlaka etkisi olmuştur diye düşünüyorum. bir de kuru incir de iyi oluyormuş, hem kadın için hem erkek için.
hadi ya testler bize iyi gelmiyor çok ilginç. umudumuzu kaybettiğimizden, ya da stresimiz azaldığından mı oluyor acaba:S
mendil geliyorrr acalim artik su onu hadi takildik kaldikkk:44::44:
tesekkurler canim...pekmez icin bakcam.. bulurum insallah... kuru inciri aldim bile.. hemen baslicaz..
hakkaten ha bu test olayi acaip... bendene sucu beyne atiyorm burda.. bende beyine hamilesin kirmizi yok emri gidince vucut onu aliyor, test yapip negatif gorunce aksi oluyor... die dusunuyorum tabi erbab deilim ama naacizhane bildiklerimizin toplayinca buna variyorum..:97:
aynen oyle silacimmm.. Ben burda kizlarin hep hamileyim diye dusundukten sonra hamile kaldiklarini okumustum.. Sonra kac gun ben hamileyim, hamileyim diye dolastim... Hani 40 defa soylersem etkisi olur hamile kalirim diye..
Beynim cok etkilendi demek.. Adetimi baslatamadi bir turlu..
Tabi negatifi gorene kadar....
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım..9 aydr cocuk istiyorz ama olmuo..bu ay bütün belirtiler war adetten 5 gün önce kan testi 0.33 negatif cıktı.adetm smd 3 gün gecti..acaba gec döllenme olmuş olablrmi..cok bunaldım..
inşallah canım ya 2 gün kaldı işte öğrenmeye. Bu ayı güzel değerlendirdik ama kısmet tabi çok ümitlenmek istemiyorum ama şimdi heyecanlandım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?