Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hadi bakalım inşallah tek tüpüm var ama bakalım hayırlısı.bende olabilir diye boşgeçmedim bugünü :)))) şuan 1 saat oldu belimde yastık kucağımda bilgisayar öylece yatıyorum:))

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım..9 aydr cocuk istiyorz ama olmuo..bu ay bütün belirtiler war adetten 5 gün önce kan testi 0.33 negatif cıktı.adetm smd 3 gün gecti..acaba gec döllenme olmuş olablrmi..cok bunaldım..

screamaway :
Lizziecimmmm, cok erken daha... Beklemelisin bence... Negatif alman da birseyi ispatlamiyor... Kirmizilara kadar bekle... Gelmezse yaparsin testini... insallah hamilesindir canim...

ah,umarım canımmm ağla ağla bir hal oldum bugün gözler davul oldu :)) valla bu fortel bana hiç iyi gelmiyor! umarım canım hepimize uğurlu mucize dolu gelir bu mart!

iyi geceler kızlar..bat ım 23 mart sabahtan beri başımda bi dengesizlik tansiyon düşüklüğü gibi,midemde kötü,çok bulanmıyo ama normalde değil,az önce yemek yapmaya kalktım zor dayandım:26:

HOSgeldin canim.. Aallah en kisa zamanda bebegine kavustursun insallah. aslinda erken sayilabilecek bir gun 5gun once.. eger hala adetin olmazsa bi idrar tesyi yapabilirsin..;
iyi geceler kızlar..bat ım 23 mart sabahtan beri başımda bi dengesizlik tansiyon düşüklüğü gibi,midemde kötü,çok bulanmıyo ama normalde değil,az önce yemek yapmaya kalktım zor dayandım:26:
canimmmmm bu sikayetler hayra alamet insallaahhh... batta 23 demissin gelecek senden haber su gunler insallah.. mendil geliyorrr acalim artik su onu hadi takildik kaldikkk:44::44:

inşallah canım ya 2 gün kaldı işte öğrenmeye. Bu ayı güzel değerlendirdik ama kısmet tabi çok ümitlenmek istemiyorum ama şimdi heyecanlandım nedense

kızlar çok enteresandır ben 3-4 ay(bu ayda böyle oldu) test yaptıktan 5-10 dakika sonra regl oldum.
bu sefer test yapmıycam diye karar vermiştim ama folbiol için eczaneye gitmiştim, gitmişken alıyım dedim, sonuç hüsran tabi. bir daha test yapmıyım diyorum ama bir iş oluyor öğreniyim de ona göre plan yapıyım diyorum falan.
anlayacağınız testler bana uğursuz geliyor galiba

ayyy kizlar yemegimi yaptim geldim..

ah,umarım canımmm ağla ağla bir hal oldum bugün gözler davul oldu :)) valla bu fortel bana hiç iyi gelmiyor! umarım canım hepimize uğurlu mucize dolu gelir bu mart!

Lizziecimmm, hic uzulmene gerek yok.. Listeden baktim sen 26 martsin... Cok acele ediyorsun.. Bekle bence 26 marta kadar... Kirmizilari insallah gormezsin canim...

Canim, valla bende ayniyim.. Cok sasirdim buna..
Bu ay test yaptim, ardindan leke oldu hemen.. Sonra bekledim artsin diye.. Bir turlu artmadi.. 4 gun bekledim.. Sonra bir test daha yaptim.. Ardindan hemen artti... Cok ilginc oldu yani.. :26:

Canim, valla bende ayniyim.. Cok sasirdim buna..
Bu ay test yaptim, ardindan leke oldu hemen.. Sonra bekledim artsin diye.. Bir turlu artmadi.. 4 gun bekledim.. Sonra bir test daha yaptim.. Ardindan hemen artti... Cok ilginc oldu yani.. :26:

hadi ya testler bize iyi gelmiyor çok ilginç. umudumuzu kaybettiğimizden, ya da stresimiz azaldığından mı oluyor acaba:S

tesekkurler canim... pekmez icin bakcam.. bulurum insallah... kuru inciri aldim bile.. hemen baslicaz..

hakkaten ha bu test olayi acaip... bendene sucu beyne atiyorm burda.. bende beyine hamilesin kirmizi yok emri gidince vucut onu aliyor, test yapip negatif gorunce aksi oluyor... die dusunuyorum tabi erbab deilim ama naacizhane bildiklerimizin toplayinca buna variyorum..:97:

aynen oyle silacimmm.. Ben burda kizlarin hep hamileyim diye dusundukten sonra hamile kaldiklarini okumustum.. Sonra kac gun ben hamileyim, hamileyim diye dolastim... Hani 40 defa soylersem etkisi olur hamile kalirim diye..
Beynim cok etkilendi demek.. Adetimi baslatamadi bir turlu..
Tabi negatifi gorene kadar....

ayy canim yaa sen cok yasa.... artik hangi yola basvurcamizi sasirdik.... biz hayirlisini dilemekten vazgecmeyelim en iyisi....

kızlar çok güldüm valla :90::90:

ama bendede öle ne zaman test yapsam ertesi hasta oluyorum.. kesin psikolojik,dellendik iyice

adet ten 5 gün öncesinde büyük bir ihtimal cikmaz zaten, ama simdi kan testi yaptirirsan kesin sonuc cikmasi lazim canim, hadi hayirlisi insallah. test yapinca bizi habersiz birakma.

inşallah canım ya 2 gün kaldı işte öğrenmeye. Bu ayı güzel değerlendirdik ama kısmet tabi çok ümitlenmek istemiyorum ama şimdi heyecanlandım nedense

ayy ne güzel senin iki gün sonra belli olacak, hadi canim hakkinda hayirlisi insallah

bugün gece kuslari yok tek basimayim, uykum kacti düsünmekten, bir an önce ögrenmek istiyorum sonucu, daha 8 gün var, allahim günler gecmek bilmiyor. hamile oldugumu ögrenip bebegimle konusmak onu oksamak istiyorum, onun benim icimde oldugunu bilmek istiyorum, eger simdi gercekten hamileysem günlerim bosu bosuna geciyor gibi görüyorum, üfff ya nebilim böyle tuhaf düsünceler icindeyim iste, gece gece kafayi falan yedim herhalde düsünmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…