Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Neden hamileysen gunlerin bosa geciyor diye dusunuyorsun ki? Anlamadim canim:26:... Aksine bence hamileysen ne guzel.. Bosa bir ay daha kaybetmemis olursun bizim gibi....:97::97:

Neden hamileysen gunlerin bosa geciyor diye dusunuyorsun ki? Anlamadim canim:26:... Aksine bence hamileysen ne guzel.. Bosa bir ay daha kaybetmemis olursun bizim gibi....:97::97:

yani hamileysem hemen bebegimle kontaga gecmek istiyorum bosu bosuna günler gecmesin diye, yani zaman kaybetmek istemiyorum, her saniyemi bebegimle gecirmek isiyorum, yalnis ifade ettim galiba bastan kendimi

yani hamileysem hemen bebegimle kontaga gecmek istiyorum bosu bosuna günler gecmesin diye, yani zaman kaybetmek istemiyorum, her saniyemi bebegimle gecirmek isiyorum, yalnis ifade ettim galiba bastan kendimi

Anladim canim benim... Ama bunu hiccc dusunme simdiden... Daha hamile olup olmadigindan bile habersizsin.. Bu zamanlar zor... Biran once ogrenmek istiyorsundur eminim...
Ama eger hamileysen, bence hamileliginin de keyfini olabildigince cikar... Aman biran once olsun diye dusunme.. Hamilelik tam naz yapip, esini etrafinda pervane etme zamanlari...

yok canim aman bir an önce olsun bitsin diye düsünmüyorum zaten, ilk hamileligim yarim kaldigi icin bunun iyice tadini cikarmak istiyorum. ama su üniversite bitse tam tadini cikaracam am, bitmiyor bir türlü tezimi hazirliyorum, inan ite kaka gidiyorum okula.

ayy yokben yine yanlis ifade ettim kendimi galiba, bu saatten sonra iletisim kurmasi zor oluyor galiba, benim demek istedugum bebegimle karnimda hemen kontak kurmak, dogmasini hemen istiyorum demek istememistim

:26:inşallah bu ay bişeyler olurda hayırlı habere bende nail olurum ama çok umutluyummm:26:

hosgeldin aramiza canim...

bitanem, insallah hamilesindir canim, ve insallah hamileligini istedigin gibi yasarsin... ama cok acele etme, simdiden cok bunun uzerine dusunme... su 8 gun gecmek bilmez yoksa...:97:

Kizlar iyi geceler... Ben ölüyorum uykusuzluktan... Artik kacayim...

Insallah yarin guzel haberler aliriz zamanani gelen kizlardan.... (En son liste 666. sayfada...)

Allah butun topigimize nasip etsin minik minik bebekler.... Burda bissuru yegenimiz olur insallah....

Son düzenleme:
ya canım çok sıkkıneşimle problem yasıyorum artık ayın 6sında oldum 11de bıttı arkadasların tavsıyelerını okudum ona gore hareket edıyomusum zaten nasıp bakalım normalde 29 yada 30da oluyorum ama subat sonu saaırdı martın 6sında oldum bılmıyorum bu ay içimde bı hız var inşallah olur 5 aylık evlıyım ama istıyorummmm hemde cok

hmmm slkma bence evliligin baslarinda olur böyle sorunlar, ister istemez evliligin oturmasi icin biraz süre lazim. sence erken degilmi cocuk icin biraz, esinle bir yaz birde kis gecirseydin önce, yasin fazlami yoksa???

ayy yok canim eskilikle ne alakasi canim.

senin kac günün kaldi??

biraz anlat kendinden istersen bi 20 dak daha burdayim

yanı bole işte oyuzden esım uyuyo bende uyku yok takılıyom burada

ben 29 eşim 37 yasında oyuzden cok istıyorum zaten bır an once olsun dıye nasıp dıyorum dua edıyorum allaha ınsallah gonlume gore verır dıye isteyene aratma yaran mevlem dıyorum hep

ben 29 eşim 37 yasında oyuzden cok istıyorum zaten bır an once olsun dıye nasıp dıyorum dua edıyorum allaha ınsallah gonlume gore verır dıye isteyene aratma yaran mevlem dıyorum hep

allah gönlüne göre versin canim. benim de esimle aramizda 8 yas var, ben 26 o 34 yasinda. ama biz evleneli 10 sene oldu.

ilgin için çok tşkler bukadarı bıle içimi rahatlattı bıraz bırılerıyle konusmak çok ii gelıyo bana burayı buldugum ii oldu hayırlı geceler yaradan mevlam herkezın gönlüne gore versın ben kacıyorum nasıpse yarın gorusuruzzz byybyby:80::80::80::80::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

pekı ya bebek varmı?

yok canim benim okulumdan dolayi erteledik hep, ben evliyken liseyi okudum simdi üniversiteyi bitirmek üzereyeim tezimi hazirliyorum, almanyada okuyorum burda tr deki gibi okullar hemen bitmiyor, gecen sene bebek yapmaya karar verdik ama malesef yarim kaldi, erken dogumla ikiz bebeklerimi kaybettim, simdi anca toparladim kendimi. simdi tekrar istiyoruz bakalim hayirlisi,

oldu canim bende yaticam yarin okul var, hadi sanada hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…