bugün gece kuslari yok tek basimayim, uykum kacti düsünmekten, bir an önce ögrenmek istiyorum sonucu, daha 8 gün var, allahim günler gecmek bilmiyor. hamile oldugumu ögrenip bebegimle konusmak onu oksamak istiyorum, onun benim icimde oldugunu bilmek istiyorum, eger simdi gercekten hamileysem günlerim bosu bosuna geciyor gibi görüyorum, üfff ya nebilim böyle tuhaf düsünceler icindeyim iste, gece gece kafayi falan yedim herhalde düsünmekten.
Neden hamileysen gunlerin bosa geciyor diye dusunuyorsun ki? Anlamadim canim:26:... Aksine bence hamileysen ne guzel.. Bosa bir ay daha kaybetmemis olursun bizim gibi....:97::97:
yani hamileysem hemen bebegimle kontaga gecmek istiyorum bosu bosuna günler gecmesin diye, yani zaman kaybetmek istemiyorum, her saniyemi bebegimle gecirmek isiyorum, yalnis ifade ettim galiba bastan kendimi
Anladim canim benim... Ama bunu hiccc dusunme simdiden... Daha hamile olup olmadigindan bile habersizsin.. Bu zamanlar zor... Biran once ogrenmek istiyorsundur eminim...
Ama eger hamileysen, bence hamileliginin de keyfini olabildigince cikar... Aman biran once olsun diye dusunme.. Hamilelik tam naz yapip, esini etrafinda pervane etme zamanlari...
Anladim canim benim... Ama bunu hiccc dusunme simdiden... Daha hamile olup olmadigindan bile habersizsin.. Bu zamanlar zor... Biran once ogrenmek istiyorsundur eminim...
Ama eger hamileysen, bence hamileliginin de keyfini olabildigince cikar... Aman biran once olsun diye dusunme.. Hamilelik tam naz yapip, esini etrafinda pervane etme zamanlari...
:26:inşallah bu ay bişeyler olurda hayırlı habere bende nail olurum ama çok umutluyummm:26:
yok canim aman bir an önce olsun bitsin diye düsünmüyorum zaten, ilk hamileligim yarim kaldigi icin bunun iyice tadini cikarmak istiyorum. ama su üniversite bitse tam tadini cikaracam am, bitmiyor bir türlü tezimi hazirliyorum, inan ite kaka gidiyorum okula.
nıye kımse neımlemle konusmuyo ila eskı üyemı olmam gerekıyo
ya canım çok sıkkın eşimle problem yasıyorum artık ayın 6sında oldum 11de bıttı arkadasların tavsıyelerını okudum ona gore hareket edıyomusum zaten nasıp bakalım normalde 29 yada 30da oluyorum ama subat sonu saaırdı martın 6sında oldum bılmıyorum bu ay içimde bı hız var inşallah olur 5 aylık evlıyım ama istıyorummmm hemde cok
ayy yok canim eskilikle ne alakasi canim.
senin kac günün kaldi??
biraz anlat kendinden istersen bi 20 dak daha burdayim
ya canım çok sıkkın eşimle problem yasıyorum artık ayın 6sında oldum 11de bıttı arkadasların tavsıyelerını okudum ona gore hareket edıyomusum zaten nasıp bakalım normalde 29 yada 30da oluyorum ama subat sonu saaırdı martın 6sında oldum bılmıyorum bu ay içimde bı hız var inşallah olur 5 aylık evlıyım ama istıyorummmm hemde cok
ben 29 eşim 37 yasında oyuzden cok istıyorum zaten bır an once olsun dıye nasıp dıyorum dua edıyorum allaha ınsallah gonlume gore verır dıye isteyene aratma yaran mevlem dıyorum hep
pekı ya bebek varmı?
ilgin için çok tşkler bukadarı bıle içimi rahatlattı bıraz bırılerıyle konusmak çok ii gelıyo bana burayı buldugum ii oldu hayırlı geceler yaradan mevlam herkezın gönlüne gore versın ben kacıyorum nasıpse yarın gorusuruzzz byybyby:80::80::80::80::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?