sağol canım inşallah.senin hamilelik nasıl gidiyor tatlım, karşılaşamadık bir türlü.
ay canım çok heyecanlı, hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz
çok sevidnim
sağol canım ah inşallah.
eklemişsin beni tatlım çok sağol
İyi akşamlar kızlarrr keyıfler nasıl ? Bgn ara ara telden girip takıp ettım topıgı yenı hamılemız henuz yok sanırım ama gun daha bıtmedı ıns olur :)
Ben regl olmadım daha ama kan testı yaptırdıgım ve negatıf sonucunu aldıgım ıcın umutlarım önümüzdeki aya kaldı ama bu seferde yerını korku aldı( Hala adet olmadımm ovulasyonda olan şeffaf sümüksü akıntım var (Dünden beri yoğun ) korkuyorum acaba bır sorunmu var dıyeee Benım bıldıgım adet öncesi kuru günler oluyorrr sızce yumurtam falan catlıyo olabılırmı hala yaa batım 1 gün geçti :2::2::2:
keciboynuzunu her yerde duyuyorum kizlar.. ama burda bulabilirmiyim pek bilemiyorum.. tr'de nerden aliyorsunuz? aktarlardan mi?
sağol canım inşallah.senin hamilelik nasıl gidiyor tatlım, karşılaşamadık bir türlü.
Günaydın kıslarrrr
Bu sabah evde test yaptım ama ne gatif çıktı.:85::85::85: Erken mi yaptım bilemedim. Kan vermeye gideyim dedim gidemedim, çünkü hazırlıklıda olsam yinede canım sıkılmadıda değil:85::85:
canim sikma canini herseyin hayirlisi bu arada kac gun gecti adetin yada kac gun var olmana insallah da olmasin adet canim guzel haber verirsin
kızlar ben ölüyom bu şişkinlikten ne yapsam gitmiyo,miğdemi de bulandırıyo,başım dönüyo,gögüslerim sır sır sızlıyo,sıcak bişeyler çiyom,olmazsa doktora gidecem,öldürecek bu şişkinlik beni
Canım bat 20 siydi. Adette olmadım. Bİraz önce doktorumu aradım erkenmi kan testi için dedim yok hayır dedi gidicem bi yarım saate kadar
ben 29 eşim 37 yasında oyuzden cok istıyorum zaten bır an once olsun dıye nasıp dıyorum dua edıyorum allaha ınsallah gonlume gore verır dıye isteyene aratma yaran mevlem dıyorum hep
kızlar ben ölüyom bu şişkinlikten ne yapsam gitmiyo,miğdemi de bulandırıyo,başım dönüyo,gögüslerim sır sır sızlıyo,sıcak bişeyler çiyom,olmazsa doktora gidecem,öldürecek bu şişkinlik beni
Günaydın kıslarrrr
Bu sabah evde test yaptım ama ne gatif çıktı.:85::85::85: Erken mi yaptım bilemedim. Kan vermeye gideyim dedim gidemedim, çünkü hazırlıklıda olsam yinede canım sıkılmadıda değil:85::85:
slm kizlar gunaydinlar nasilsiniz insallah guzel haber verenler olur bende bugun kan tahlili yaptrcaktim saglik ocaginda doktorum olmayinca yarina kaldi adetime 2 veya 3 gun var ama oyle bir his varki icimde bu sefer tutundu gibi inede hayirlisi insallah belirti olarak gogus uclarim sizliyor deydigimde veya sutyen giydigimde birde istahsizlik birde halsizlik insallah guizel haber veririm insallah bol dua edin canlarim cunku ben cok ediyorum cumle icinn saolun simdiden
Canım bat 20 siydi. Adette olmadım. Bİraz önce doktorumu aradım erkenmi kan testi için dedim yok hayır dedi gidicem bi yarım saate kadar
2 gun gecmis canim benim insallah hayirli guzel bi haberle sonuclanir meraklandirma biraan once bizlerle paylas olurmu canimù hersey olucagina varir her en olursa olsun sikma canini tammami
kızlar çük şükür 30 marta kalmadım şükür
HAMİLEYİM
RABBİM HEPİNİZE VERSİN İNŞ.
canım idrarda kolay kolay çıkmıyor bence kan testi en kesini öyle gülüm hepimiz tedirginiz valla idrarda çıkmaz kanda çıkmaz yinede bir ümit işte allahımın takdiri ben 9 gündür bir hamileyim bir deilim halada 4 gün daha bekleyeceğim neredeyse geçeli 13 gün olacak o zamana kadar ve kesin sonuç hala yok.rabbimden hayırlısını istiyorum hepimiz için inşaallah çok üzüyor çok yıpratıyor kendini çaresiz hissediyorsun ama yapmadanda bilemiyorsun işte canım.kendini fazla yıpratmadan yaptır bence.
Saol canım şişlediler yaa hemde 2 kolumu birdenbi alamadı kanı şimdiden morardı ve acayip acıyo canım yaa sonuclarıda yarın alıcakmışım heralde.Koluuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?