Canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.Benim bebişim de şu anda 5+5 günlük.Ben de cumartesi
gittim doktora ve keseyi gördük .Gerçekten çoooook güzelll.Kalp atışını biz de daha duymadık.Doktor çok merak edersen haftaya gel dedi ama gitmem büyük ihtimal.Biraz zaman geçsin istiyorum.Umarım isteyen herkese nasip eder Allah en kısa zamanda.
etmemmii..hepiniz için dua ediyorum.ümitsizliğe kapılmayın...benimde 3. ayımda oldu..gün aşırı ilişki ile denedik busefer..ilişkiden sonra hiç kalkmadım ve 20 dakka falan alta yastık koydum..denemediyseniz bunlarıda deneyin arkadaşlarr
Yok tatlım üsten baktı ve gördük keseyi.Doktorum sağolsun ayrıntılarla bana da göstermeye çalıştı bebişimi.Siyah bir noktaydı ama çooook güzeldi.teşekkür ederim canımm inşallah sende sağlıkla getirirsin bebeğini dünyaya..sende vajinal ultrason ile mi muayene oldun?
Yok tatlım üsten baktı ve gördük keseyi.Doktorum sağolsun ayrıntılarla bana da göstermeye çalıştı bebişimi.Siyah bir noktaydı ama çooook güzeldi.
anladımm canımm..alttan bi hafta falan önce gözüküyormuş herşey.benim doktorum o şekilde muayene ediyor yoksa bende beklerdim..doktorumdan çok memnunumm..umarım hiçbi sorunla karşılaşmayız sonuna kadar:))
Canım çook sağol.Geçen pazar yapacağı testi diyorsun değil mi?Negatif çıktı canım.Malesef bu ay olmadı nisana inşallah.mavibebek hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünn bu arada kuppeden haber varmı kızlarr test yapcaktı pazar günü merak ediyorum
bende 2 saat filan yatmistim, kalkmamistim..
cok tesekkur ederim canim... benim de bu ay, yani 3. denememde olur insallahhh...
Canım çook sağol.Geçen pazar yapacağı testi diyorsun değil mi?Negatif çıktı canım.Malesef bu ay olmadı nisana inşallah.
Tatlım olur mu öyle şey.Görmemiştiiirrrrrr.hadi yaaa üzüldüm bakk neyse yapcak bişi yok bende nisanı bekliyorum inş. nisandan beraber güler yüzümüz olmadı gitti bi bebişimiz mavibebek yaaa baksana bebeğimiz yok diee bekleyenler listesine bile almıyo beni screamaway küsüorum vallaa
Ama ben bu yazını görmeden yazdım.Öyle mi canımmmmm.Olsun olsuuuuuunnnnnn üzülmek yok.canlarım geçmişi okumadan yazıyorum birazdan okuyacağım eşim bilgisayarı zapdetti bakamadım öğlenden beri ben adet oldum yeni tarih 20 nisan eklerseniz sevinirim.
Kalbimin tatlım tam çıkacaktım baktım sen gelmişsin.Nasılsın canım?Haberini aldım.İnşallah hamilesindir canım.
Tatlım olur mu öyle şey.Görmemiştiiirrrrrr.Küsmeeeeee
teşekkür ederim canımm inşallah sende sağlıkla getirirsin bebeğini dünyaya..sende vajinal ultrason ile mi muayene oldun?
Öyle canım tabi.Hayırlısı olsun.canım benim iyiyim şükür valla bu ay vücüdüm benimle resmen oyun oynuyor doktor cumartesi gel dedi ben bugün adet oldum neyse rabbimden en hayırlısı diyelim.ama işte batı uzattı maalesef sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
canlarım geçmişi okumadan yazıyorum birazdan okuyacağım eşim bilgisayarı zapdetti bakamadım öğlenden beri ben adet oldum yeni tarih 20 nisan eklerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?