Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

teşekkür ederim canımm inşallah sende sağlıkla getirirsin bebeğini dünyaya..sende vajinal ultrason ile mi muayene oldun?

bende 2 saat filan yatmistim, kalkmamistim..
cok tesekkur ederim canim... benim de bu ay, yani 3. denememde olur insallahhh...

teşekkür ederim canımm inşallah sende sağlıkla getirirsin bebeğini dünyaya..sende vajinal ultrason ile mi muayene oldun?
Yok tatlım üsten baktı ve gördük keseyi.Doktorum sağolsun ayrıntılarla bana da göstermeye çalıştı bebişimi.Siyah bir noktaydı ama çooook güzeldi.

Yok tatlım üsten baktı ve gördük keseyi.Doktorum sağolsun ayrıntılarla bana da göstermeye çalıştı bebişimi.Siyah bir noktaydı ama çooook güzeldi.

anladımm canımm..alttan bi hafta falan önce gözüküyormuş herşey.benim doktorum o şekilde muayene ediyor yoksa bende beklerdim..doktorumdan çok memnunumm..umarım hiçbi sorunla karşılaşmayız sonuna kadar:))

mavibebek hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünn bu arada kuppeden haber varmı kızlarr test yapcaktı pazar günü merak ediyorum

mavibebek hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünn bu arada kuppeden haber varmı kızlarr test yapcaktı pazar günü merak ediyorum
Canım çook sağol.Geçen pazar yapacağı testi diyorsun değil mi?Negatif çıktı canım.Malesef bu ay olmadı nisana inşallah.

bende 2 saat filan yatmistim, kalkmamistim..
cok tesekkur ederim canim... benim de bu ay, yani 3. denememde olur insallahhh...

inşallah canımmm..bak mesela ben 2.ayımda kontrol için dokora gitmiştim...hatta yalan söylemiştim..çünkü doktorlar 12 ay dolmadan çok fazla ilgilenmiyorlar..5-6 aydır korunmuyorz demiştim..adetleriz düzensiz falan demiştim ve doktor beni baştan ayağa muayene etti..bende prolaktin hormonu yüksekliği çıktı ama çok fazla değil ilaçla hemen düşecek seviyedeydi.ve ilaç yazdı bana..bende ilacı kullandıktan sonraki ay hamile kaldım...çocuğumuz olmadığı için değilde genel bir muayene için doktora gitmeliyiz..doktorunuz muayene etmiorsa sizde şikayetler üretin :)))eğer ben böyle yamasaydım belkide hala bekliyor olacaktımmmm....

Canım çook sağol.Geçen pazar yapacağı testi diyorsun değil mi?Negatif çıktı canım.Malesef bu ay olmadı nisana inşallah.

hadi yaaa üzüldüm bakk neyse yapcak bişi yok bende nisanı bekliyorum inş. nisandan beraber güler yüzümüz olmadı gitti bi bebişimiz mavibebek yaaa baksana bebeğimiz yok diee bekleyenler listesine bile almıyo beni screamaway küsüorum vallaa

Yarın yine iş var ve yine erken kalkacağım ama yaaaaa ben uyumak istiyorum. Yaniiiii yarın sabah kalkarken mızmızlanmamak için yatmalıyım artık kızlar.İyi geceler.Öpüyoruuuuuuum

Tatlım olur mu öyle şey.Görmemiştiiirrrrrr.Küsmeeeeee

canlarım geçmişi okumadan yazıyorum birazdan okuyacağım eşim bilgisayarı zapdetti bakamadım öğlenden beri ben adet oldum yeni tarih 20 nisan eklerseniz sevinirim.

canlarım geçmişi okumadan yazıyorum birazdan okuyacağım eşim bilgisayarı zapdetti bakamadım öğlenden beri ben adet oldum yeni tarih 20 nisan eklerseniz sevinirim.
Ama ben bu yazını görmeden yazdım.Öyle mi canımmmmm.Olsun olsuuuuuunnnnnn üzülmek yok. Nisana bir çok arkadaşımız var.Hep beraber mutlu haberler vereceksiniz bize inşallah.

Kalbimin tatlım tam çıkacaktım baktım sen gelmişsin.Nasılsın canım?Haberini aldım.İnşallah hamilesindir canım.

canım benim iyiyim şükür valla bu ay vücüdüm benimle resmen oyun oynuyor doktor cumartesi gel dedi ben bugün adet oldum neyse rabbimden en hayırlısı diyelim.ama işte batı uzattı maalesef sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?

Öyle canım tabi.Hayırlısı olsun.
Hamilelik çok iyi gidiyor.Benim kuzu çok akıllı teyzesi şimdilik.Hiç zora sokmuyor annesini.

benimde adetim 20 gün gecikti az önce hafif bi pembelik gördümm sanırım adet olucamm benimde tarih 23 nisan olduu önümüzde ay beraber hamile oluruz inş.

iyi geceler cicişler epey topik kalabalık nasılsınız ben aslında mart listesinde değilim ama ihtimal taşıyorum 25 inde adet olucam ama biz 18 ve 19 da bir çalışmalar yaptık bebiş için tutarmı tutar diye dün çok halsizdim karnım ve başım agrıdı bugünde karnımın sol tarafında batmalar oldu adetimden önce olduğum gibi değil ya stresten ya da birşeyler dokunuyor bana ne dersiniz .sizce adetten 8 gün önce hamile kalabilir miyim ki o gün baktım akıntımda vardı sanki :26:
adetten önceki gibi şişkinliğim var ama hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…