Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Doğru söylüyorsun screamaway'cim..aynen ben de senin gibi bi dünya araştırdım şu test olaylarını vs...sonuç:kişiden kişiye değişiyor kimisi 1 hafta öncesinden yapıyor ve pozitifi buluyor kimininse bat'tan 10 gün sonra ancak pozitif cıkıyor.:96: bu arada sen de ovülasyonunu bekliyorsun galiba az kalmış umarım hepimize uğurlu gelir bu topic,çok pozitif çok güzel bir forum oldu burası...

evet canim... ovulasyonu bekliyorum...
ugurlu gelsin bu topic.. martta 13-14 hamile cikardik bile... nisanda da boyle olur insallah...

kizlaarrrrrr, esimi markete keci boynuzu pekmezi almaya gondermistim... burda zor bulunur diye dusunuyordum ama bulabilmis markette... ayy cok sevindimmmm.....
boylece kürlerden birini uygulamaya baslamisss olcaz...

İyi geceler kızlar.Nasılsınız bakalım.Dünden beri pek yazamadım.Ama aklım hep sizlerde.Bakıyorumki topicimiz durulmuş.Hamiş haberlerimiz kesildi birden.Ama ben inanıyorum ki yine canlanacak buralar.Bizler yine her gün güzel haberler alıp sevineceğiz.

Screamaway canım benim de kansızlık sorunum olduğu için 2 aydır düzenli olarak keçi boynuzu pekmezi içiyordum.Tabi benimki bebişle alakalı değildi ama belki de ona da etki etmiştir.Tabi bir de eşim değil de ben içtim ama ne bileyim belki yaramıştır işe.İnşallah size de iyi gelir canım.
Kalbimincim canım kist falan çıkmadığı için çoook çook sevindim.Bir de demek hamile olabilirmişsin öyle mi?Tatlım inan çok sevindim.Umarım hakkında hayırlısı olur ama sonuç da güzel olur.
Sonucunu heyecanla bekliyorum.

arkadaşlarrr benim günümdeeee 13 nisannnn!!!

Evet bu aralar durulduk canim... Ama hamilelerimiz dua ederse belki acilir bu durgunluk...
Erkeklere iyi geliyormus keci boynuzu.. Ben esime baslattim hemen.. Insallah sonucunu goruruz..

arkadaşlarrr benim günümdeeee 13 nisannnn!!!

Tamam kayyummmcummm.. alayim seni nisana...

arkadaşlar merhaba nasılsınız..artık çok fazla giremiyorum..sonn günlerde bebek haberi yok sanırım..umarım enkısa zamanda arkaarkayaa gelir güzel haberleriniz...

ben 4+2 günlükken vajinal ultrason ile hem keseyi hemde miniminicik bebeğimi gördüm..daha oluşmamıştı bile nokta gibi küçücük bişeydi...yarın 5 haftalık olucam ve pazartesi günü inşallahh miniğimi kalp atışlarını duymaya gidicez..5+5 günlük olmuş olucak umarım duyarız pıtpıt diye atışları kese ve bebek erken gözüktü diye ümidim var ama bakalım umarım duyulur.

o keseyi görmek çok güzel bir duygu arkadaşlar...inanamadım görünce şok oldum hamile olduğumu bilmeme rağmen çok değişik geldi..inşallahh hepiniz en kısa zamanda yaşarsınız bu güzel duyguyuuu..

senin su yazdigini okurken bile heyecanlaniyorummmmmm canim yaa.. bana dua et lutfen.. Allah en yakin zamanda nasip etsin banada bu duyguyu...

Canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.Benim bebişim de şu anda 5+5 günlük.Ben de cumartesi
gittim doktora ve keseyi gördük .Gerçekten çoooook güzelll.Kalp atışını biz de daha duymadık.Doktor çok merak edersen haftaya gel dedi ama gitmem büyük ihtimal.Biraz zaman geçsin istiyorum.Umarım isteyen herkese nasip eder Allah en kısa zamanda.

senin su yazdigini okurken bile heyecanlaniyorummmmmm canim yaa.. bana dua et lutfen.. Allah en yakin zamanda nasip etsin banada bu duyguyu...

etmemmii..hepiniz için dua ediyorum.ümitsizliğe kapılmayın...benimde 3. ayımda oldu..gün aşırı ilişki ile denedik busefer..ilişkiden sonra hiç kalkmadım ve 20 dakka falan alta yastık koydum..denemediyseniz bunlarıda deneyin arkadaşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…