benıde ekleyın lısteyeeeeeeeeeee
Canim kusura bakma ama eczacinin dedigi bana cok sacma geldi... hcg'nin hamilelerde 10'un ustunde olmasi gerekiyor.. Ve normal zamanda, yani hamilelik disinda 0-5 arasinda bulunuyor...
simdi diyelim fortel 10dan yukari olursa bunu farkediyor.. (benim internette arastirdigim uzere, burdaki erken gebelik testleri genelde 20-25ten yukari olursa cift gosteriyorlar.. boyle de olmali, daha da hassas olursa, yanlis olarak pozitif gosterebilir sonucta..)
neyse simdi diyelim fortel 10nun yukarisi gosteriyor... eee, hcg bebek rahme yerlesince artmaya basliyor.. yani rahme yerlesmeden once 10un altinda olacak.. ve bebek son hafta yerlesiyor rahme.. nasil 10 gun oncesinden olcuyor fortel?? cok anlamsiz bence yaa.. hadi 6-7 gun deseler anlicam...
bir de bu testler %100 gostermiyor kiii.. kisiden kisiye degisiyor.. ben clearblueninkine bakmistim, ki o da baya iyi markadir.. %50 ihtimalle 6 gun onceden dogru belirti verebilir yaziyordu...
ayyy amma yazdim.. hamilelik testi profu cikcam yakinda...
Doğru söylüyorsun screamaway'cim..aynen ben de senin gibi bi dünya araştırdım şu test olaylarını vs...sonuç:kişiden kişiye değişiyor kimisi 1 hafta öncesinden yapıyor ve pozitifi buluyor kimininse bat'tan 10 gün sonra ancak pozitif cıkıyor.:96: bu arada sen de ovülasyonunu bekliyorsun galiba az kalmışumarım hepimize uğurlu gelir bu topic,çok pozitif çok güzel bir forum oldu burası...
bat dedıgın reng gunummu anlamadımkı ben sımdıo zaman bat'ini ve yasini soylemen gerek tatlimmmmm
bat dedıgın reng gunummu anlamadımkı ben sımdı
kizlaarrrrrr, esimi markete keci boynuzu pekmezi almaya gondermistim... burda zor bulunur diye dusunuyordum ama bulabilmis markette... ayy cok sevindimmmm.....
boylece kürlerden birini uygulamaya baslamisss olcaz...
kizlaarrrrrr, esimi markete keci boynuzu pekmezi almaya gondermistim... burda zor bulunur diye dusunuyordum ama bulabilmis markette... ayy cok sevindimmmm.....
boylece kürlerden birini uygulamaya baslamisss olcaz...
hadi bakalım hayırlısı canım....
hayırlısı olsun canım inşallah işe yarar,faydasını görürsün
Kızlar sayfalar çok hızlı ilerliyor ya,takip edemiyorum ama ya
Bu arada kızlar listemiz nerde?
arkadaşlarrr benim günümdeeee 13 nisannnn!!!
| | |
ısım|yas|bat|sonuc kurabiyemm tebrıkler!! | | |
bitanemveben tebrıkler!! | ?? | 1 mart |
umutdeniz | 24 | 2 mart | nisan'a insallah seme | 26 | 3 mart | nisan'a insallah sulisim tebrıkler!! | 29 | 5 mart |
nefsim | 25 | 5 mart | nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 mart | nisan'a insallah ilkim_aras tebrıkler!! | 25 | 7 mart |
dryyvz tebrıkler!! | 26 | 8 mart |
psijoyi | 32 | 8 mart | nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 mart | nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 mart | nisan'a insallah mavibebek tebrıkler!! | 28 | 10 mart |
elfinya tebrıkler!! | 24 | 10 mart |
pnr30 tebrıkler!! | 31 | 10 mart |
derya78_40 tebrıkler!! | 29 | 12 mart |
ceza83 | 27 | 12 mart | nisan'a insallah
minikyaramaz | 24 | 12 mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 mart | bekliyoruz sirli tebrıkler!! | 22 | 12 mart |
alisya01 | 28 | 13 mart | nisan'a insallah
elaezel | 24 | 13 mart | bekliyoruz dlkgns | 26 | 13 mart | nisan'a insallah
gulden79| ?? | 14 mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 mart | bekliyoruz
mrv091010(merve) | 24 | 14 mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 mart | bekliyoruz melek_84 tebrıkler!! | 26 | 15 mart |
fbmy8785 tebrıkler!! | 24 | 15 mart |
tuubaaoz tebrıkler!! | 25 | 15 mart |
kalbimin(zerrin) | 28 | 15 mart | nisan'a insallah han0144 | 28 | 15 mart | nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 mart | bekliyoruz kayyum | ?? | 17 mart | nisan'a insallah aygunes | 25 | 17 mart | nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 mart | nisan'a insallah
aylic | 27 | 20 mart | bekliyoruz xtuqcex | 24 | 20 mart | nisan'a insallah
sila38 | 23 | 20 mart | bekliyoruz xelifxx tebrıkler!! | 26 | 20 mart |
Wifeofdemon(nihal) | 29 | 21 mart | bekliyoruz kokohantes | 25 | 22 mart | nisan'a insallah
brownim | 22 | 22 mart | bekliyoruz
feryal_efe | 26 | 23 mart | bekliyoruz
azra3434| 30 | 23 mart | bekliyoruz
hatunice | ?? | 24 mart | bekliyoruz
aysegul21072008 | 23 | 25 mart | bekliyoruz
_arzum_| 26 | 25 mart | bekliyoruz
kad_er| ?? | 25 mart | bekliyoruz
9papatya| 31 | 25 mart | bekliyoruz
tugcemavi| 24 | 25 mart | bekliyoruz
parrhisia | 25 | 25 mart | bekliyoruz
tirilaylom | 28 | 26 mart
lizzie | 25 | 26 mart
ysmglr | 28 | 26 mart
nazooooo| 25 | 28 mart
sezen75| 27 | 28 mart
nihanca| ?? | 28 mart
deryam160510| 25 | 28 mart
pocapoca| 27 | 29 mart
neselikiz| 25 | 30 mart
tubaerkan | 26 | 30 mart
fmk | 30 | 30 mart
bitanem16 | 26 | 30 mart
gida_pinar | 25 | 31 mart
atlanta | 26 | 31 mart
mayaaaa | ?? | 1 nisan
tatlicadi1 | ?? | 2 nisan
dunedain | 27 | 2 nisan
pembiq | 28 | 2 nisan
sentez | 27 | 4 nisan
missvikvik | 25 | 4 nisan
hasretimsana(canan) | 23 | 5 nisan
alisaa | 29 | 6 nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 nisan
happylife | 27 | 11 nisan
sema84 | 26 | 14 nisan
elektra01 | 31 | 14 nisan
pollyannaa | 26 | 14 nisan
esiiin | 32 | 14 nisan
screamaway | 28 | 15 nisan
62sinem | 23 | 15 nisan
kuppe | ?? | 16 nisan
damlalar | 28 | 16 nisan
happylive | 32 | 18 nisan
sefst | 29 | 18 nisan
maviyaz| 30 | 19 nisan
lachesis | 27 | 19 nisan
mpb | 27 | 20 nisan
sincap08 | 27 | 20 nisan
karyaa48 | 27 | 21 nisan
renewal | ?? | 24 nisan
| | |
İyi geceler kızlar.Nasılsınız bakalım.Dünden beri pek yazamadım.Ama aklım hep sizlerde.Bakıyorumki topicimiz durulmuş.Hamiş haberlerimiz kesildi birden.Ama ben inanıyorum ki yine canlanacak buralar.Bizler yine her gün güzel haberler alıp sevineceğiz.
Screamaway canım benim de kansızlık sorunum olduğu için 2 aydır düzenli olarak keçi boynuzu pekmezi içiyordum.Tabi benimki bebişle alakalı değildi ama belki de ona da etki etmiştir.Tabi bir de eşim değil de ben içtim ama ne bileyim belki yaramıştır işe.İnşallah size de iyi gelir canım.
Kalbimincim canım kist falan çıkmadığı için çoook çook sevindim.Bir de demek hamile olabilirmişsin öyle mi?Tatlım inan çok sevindim.Umarım hakkında hayırlısı olur ama sonuç da güzel olur.
Sonucunu heyecanla bekliyorum.
arkadaşlarrr benim günümdeeee 13 nisannnn!!!
arkadaşlar merhaba nasılsınız..artık çok fazla giremiyorum..sonn günlerde bebek haberi yok sanırım..umarım enkısa zamanda arkaarkayaa gelir güzel haberleriniz...
ben 4+2 günlükken vajinal ultrason ile hem keseyi hemde miniminicik bebeğimi gördüm..daha oluşmamıştı bile nokta gibi küçücük bişeydi...yarın 5 haftalık olucam ve pazartesi günü inşallahh miniğimi kalp atışlarını duymaya gidicez..5+5 günlük olmuş olucak umarım duyarız pıtpıt diye atışlarıkese ve bebek erken gözüktü diye ümidim var ama bakalım umarım duyulur.
o keseyi görmek çok güzel bir duygu arkadaşlar...inanamadım görünce şok oldum hamile olduğumu bilmeme rağmen çok değişik geldi..inşallahh hepiniz en kısa zamanda yaşarsınız bu güzel duyguyuuu..
Canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.Benim bebişim de şu anda 5+5 günlük.Ben de cumartesiarkadaşlar merhaba nasılsınız..artık çok fazla giremiyorum..sonn günlerde bebek haberi yok sanırım..umarım enkısa zamanda arkaarkayaa gelir güzel haberleriniz...
ben 4+2 günlükken vajinal ultrason ile hem keseyi hemde miniminicik bebeğimi gördüm..daha oluşmamıştı bile nokta gibi küçücük bişeydi...yarın 5 haftalık olucam ve pazartesi günü inşallahh miniğimi kalp atışlarını duymaya gidicez..5+5 günlük olmuş olucak umarım duyarız pıtpıt diye atışlarıkese ve bebek erken gözüktü diye ümidim var ama bakalım umarım duyulur.
o keseyi görmek çok güzel bir duygu arkadaşlar...inanamadım görünce şok oldum hamile olduğumu bilmeme rağmen çok değişik geldi..inşallahh hepiniz en kısa zamanda yaşarsınız bu güzel duyguyuuu..
senin su yazdigini okurken bile heyecanlaniyorummmmmm canim yaa.. bana dua et lutfen.. Allah en yakin zamanda nasip etsin banada bu duyguyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?