Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

iyi geceler kızlar,bende yatayım yarın doktora gideceğim Allahtan birşey olmazsa. umarım geldiğimde hamile haberlerinizi alırım. hep birlikte seviniriz...

umarım bendede birşey çıkmaz. yani kötü manada. yoksa bakarız bende birşeyler vardırda haberim yoktum.. :26: ahh keşke keşkeee

Son düzenleme:

Canim burda o kadar cabuk kabul etmiyor doktorlar... Biraz zor yani...Ama kendi kendime karar aldim.. Hazirana kadar bisi olmazsa, haziranda tr'ye geldigimde doktora gitcem insallah... Tabi insallah gerek kalmaz buna..:97::97:

Sednacimmmmmmmm, ben senin bat'ini gormemistimmmm kiii.... Ama sonradan 23 Nisan diye yazdigini gordum.. O sekilde ekledim seni...

canlarım geçmişi okumadan yazıyorum birazdan okuyacağım eşim bilgisayarı zapdetti bakamadım öğlenden beri ben adet oldum yeni tarih 20 nisan eklerseniz sevinirim.

Canimmm benimmm, ben gelene kadar cikmissin... Uzulmek yok sakin... Beraber Nisana devam ediyoruz... Hayirlisi boyleymis canim... Sen kür filan denemismiydin? Bak ben esimi keci boynuzu pekmezine baslattim...

Gec dollenme olmussa kalabilirsin herhalde tatlim... Istersen ekleyelim seni mart listesine?

mrb kızlar bişi sorcam bilen varsa cevaplasın
1 subatta kürtaj oldum 8 martta ilk adetimi oldum ve bu aksam kahverengi lekelenmem var sizce ne olabilir ilişkilerimde hep korundum birtek 21 mart yani dün korunmadım bununla ilgili bişey değildir herhalde acil cvp cok merek ediyorum

dun neden korunmadin? cocuk istediginiz icin mi? cunku eger dongun 28 gun suruyorsa, ovulasyona cok yakinsin, ve hamile kalmis olabilirsin..

dun neden korunmadin? cocuk istediginiz icin mi? cunku eger dongun 28 gun suruyorsa, ovulasyona cok yakinsin, ve hamile kalmis olabilirsin..

canım ne bilim eşim istemedi aslında doktor 3 ay korunma verdi ovülasyona yakın olsam bile bu kahverengiler ne peki adetime var çünkü kürtaj dengemimi bozdu acaba?

canım ne bilim eşim istemedi aslında doktor 3 ay korunma verdi ovülasyona yakın olsam bile bu kahverengiler ne peki adetime var çünkü kürtaj dengemimi bozdu acaba?

canim doktor 3 ay korun dediyse, keske hep korunsaydiniz... en riskli zamanda birakmissiniz korunmayi... kahverengi lekeleri bilemiyorum malesef... hani adetine yakin olsa idi, yerlesme kanamasidir belkide derdim.. ama senin var baya daha adetine..

canim doktor 3 ay korun dediyse, keske hep korunsaydiniz... en riskli zamanda birakmissiniz korunmayi... kahverengi lekeleri bilemiyorum malesef... hani adetine yakin olsa idi, yerlesme kanamasidir belkide derdim.. ama senin var baya daha adetine..

evet haklısın bende korunma taraftarıyım ama eşim oan boş bulundu galiba hemen yıkadım ama bilmiyorum inşallah olmaz bu ay
hamileliğimdede yerleşme kanaması olmuştu ama adetime yakındı bu yakında değil nese olmazsa yarın doktora giderim...
cünkü ben iki defa düşük yaptım ve nedenini öğrenmek için testler yaptırıorum suan kan pıhtılaşması cıktı ama hala sonucunu alacagım testler var hayırlısı olsun tatlım allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

kan pihtilasmasi onemli bir durum canim... hamileysen surekli ilac filan kullanman gerekiyor sanirim bunun icin... Allah yardimcin olsun.... Insallah zamani geldiginde bebegini kucagina alirsin sen de...

Iyi geceler kizlarrr, yatmadan once listeyi gondereyim....

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz aygunes | 25 | 17 Mart | Nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah
aylic | 27 | 20 Mart | bekliyoruz xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan'a insallah
sila38 | 23 | 20 Mart | bekliyoruz xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
Brownim | 22 | 22 Mart | bekliyoruz
feryal_efe | 26 | 23 Mart | bekliyoruz
azra3434| 30 | 23 Mart | bekliyoruz
hatunice | ?? | 24 Mart | bekliyoruz
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz
_arzum_| 26 | 25 Mart | bekliyoruz
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz
9papatya| 31 | 25 Mart | bekliyoruz
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz
parrhisia | 25 | 25 Mart | bekliyoruz
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
nihanca| ?? | 28 Mart
deryam160510| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
bitanem16 | 26 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
atlanta | 26 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
tatlicadi1 | ?? | 2 Nisan
dunedain | 27 | 2 Nisan
pembiq | 28 | 2 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
missvikvik | 25 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
kayyum | ?? | 13 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
pollyannaa | 26 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
renewal | ?? | 24 Nisan
|||

kızlar yarın şu konuyu da tartışalım..yumurtlama zamanında gün aşırı ilişki mi yoksa her gün mü?hangisi daha iyi olur..şimdilerde o kafama takılmış durumda..????bunu tartışalım birlikte olur mu?

canım soğan kürünü denedim ama iltihap hala var gitmedi bir türlü bakalım şimdi ovülasyon testi almak istiyorum adetime yuh diyorum 9 gün geçti öyle geldi o yüzden ne zaman ovülasyon oluyor bilmiyorum bakalım gülüm birde böyle deneyeim diyorum.yok üzülmüyorum herşey rabbimden yeni ay yeni umut değilmi hem sizlerleyim liste için teşekkürler birtanem.yıkılmadım ayaktayım.

Öyle canım tabi.Hayırlısı olsun.
Hamilelik çok iyi gidiyor.Benim kuzu çok akıllı teyzesi şimdilik.Hiç zora sokmuyor annesini.

oh oh oh maaşallah maaşallah inşaallah doğduğundada uslu olur annesini hiç üzmez.canım tm aldım eliime yazıyorum akşam net gitti deli oldum valla okuyamadımda sizede iyi geceler diyemedim.ama ilk işim sabah okumak oldu.eşim web sitesi hazırlıyor akşamları giremeyeceğim o yüzden ama 20:00 e kadar sizleyim yinede.öpüyorum ikinizi kocamannn.

benimde adetim 20 gün gecikti az önce hafif bi pembelik gördümm sanırım adet olucamm benimde tarih 23 nisan olduu önümüzde ay beraber hamile oluruz inş.

ahhh canım hiç sorma valla bu sefer bende ilk önce kahverengi bir akıntı geldi sonra pembe ama sabah söküldü iyice bide alttan baktı hemşire arkadaşımda alttan baktırmasaydın keşke dedi yeniyse düşüyormuş belkide öyle oldu bilmiyorum ama kısmet bundada vardır bir hayır ama iyice şaştı adetlerim.

Günaydın kızlar sabahın köründe morel bozukluğuyla uyandım

evet kırmızıları gördüm,ne rüyam,ne hislerim off hepsi boşunaymış

Bugün hastalandım,Nisan'a kaldım bende

Burdan mı devam edicez kızlar?yoksa nisan topiginden mi?

bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…