Bu sefer kesin kaçtımmm.İyi gecelerrrr.
inşallah canımmm..bak mesela ben 2.ayımda kontrol için dokora gitmiştim...hatta yalan söylemiştim..çünkü doktorlar 12 ay dolmadan çok fazla ilgilenmiyorlar..5-6 aydır korunmuyorz demiştim..adetleriz düzensiz falan demiştim ve doktor beni baştan ayağa muayene etti..bende prolaktin hormonu yüksekliği çıktı ama çok fazla değil ilaçla hemen düşecek seviyedeydi.ve ilaç yazdı bana..bende ilacı kullandıktan sonraki ay hamile kaldım...çocuğumuz olmadığı için değilde genel bir muayene için doktora gitmeliyiz..doktorunuz muayene etmiorsa sizde şikayetler üretin :)))eğer ben böyle yamasaydım belkide hala bekliyor olacaktımmmm....
hadi yaaa üzüldüm bakk neyse yapcak bişi yok bende nisanı bekliyorum inş. nisandan beraber güler yüzümüz olmadı gitti bi bebişimiz mavibebek yaaa baksana bebeğimiz yok diee bekleyenler listesine bile almıyo beni screamaway küsüorum vallaa
canlarım geçmişi okumadan yazıyorum birazdan okuyacağım eşim bilgisayarı zapdetti bakamadım öğlenden beri ben adet oldum yeni tarih 20 nisan eklerseniz sevinirim.
iyi geceler cicişler epey topik kalabalık nasılsınız ben aslında mart listesinde değilim ama ihtimal taşıyorum 25 inde adet olucam ama biz 18 ve 19 da bir çalışmalar yaptık bebiş için tutarmı tutar diye dün çok halsizdim karnım ve başım agrıdı bugünde karnımın sol tarafında batmalar oldu adetimden önce olduğum gibi değil ya stresten ya da birşeyler dokunuyor bana ne dersiniz .sizce adetten 8 gün önce hamile kalabilir miyim ki o gün baktım akıntımda vardı sanki :26:
adetten önceki gibi şişkinliğim var ama hala.
mrb kızlar bişi sorcam bilen varsa cevaplasın
1 subatta kürtaj oldum 8 martta ilk adetimi oldum ve bu aksam kahverengi lekelenmem var sizce ne olabilir ilişkilerimde hep korundum birtek 21 mart yani dün korunmadım bununla ilgili bişey değildir herhalde acil cvp cok merek ediyorum
dun neden korunmadin? cocuk istediginiz icin mi? cunku eger dongun 28 gun suruyorsa, ovulasyona cok yakinsin, ve hamile kalmis olabilirsin..
canım ne bilim eşim istemedi aslında doktor 3 ay korunma verdi ovülasyona yakın olsam bile bu kahverengiler ne peki adetime var çünkü kürtaj dengemimi bozdu acaba?
canim doktor 3 ay korun dediyse, keske hep korunsaydiniz... en riskli zamanda birakmissiniz korunmayi... kahverengi lekeleri bilemiyorum malesef... hani adetine yakin olsa idi, yerlesme kanamasidir belkide derdim.. ama senin var baya daha adetine..
evet haklısın bende korunma taraftarıyım ama eşim oan boş bulundu galiba hemen yıkadım ama bilmiyorum inşallah olmaz bu ay
hamileliğimdede yerleşme kanaması olmuştu ama adetime yakındı bu yakında değil nese olmazsa yarın doktora giderim...
cünkü ben iki defa düşük yaptım ve nedenini öğrenmek için testler yaptırıorum suan kan pıhtılaşması cıktı ama hala sonucunu alacagım testler var hayırlısı olsun tatlım allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
Canim burda o kadar cabuk kabul etmiyor doktorlar... Biraz zor yani...Ama kendi kendime karar aldim.. Hazirana kadar bisi olmazsa, haziranda tr'ye geldigimde doktora gitcem insallah... Tabi insallah gerek kalmaz buna..:97::97:
Sednacimmmmmmmm, ben senin bat'ini gormemistimmmm kiii.... Ama sonradan 23 Nisan diye yazdigini gordum.. O sekilde ekledim seni...
Canimmm benimmm, ben gelene kadar cikmissin... Uzulmek yok sakin... Beraber Nisana devam ediyoruz... Hayirlisi boyleymis canim... Sen kür filan denemismiydin? Bak ben esimi keci boynuzu pekmezine baslattim...
Öyle canım tabi.Hayırlısı olsun.
Hamilelik çok iyi gidiyor.Benim kuzu çok akıllı teyzesi şimdilik.Hiç zora sokmuyor annesini.
benimde adetim 20 gün gecikti az önce hafif bi pembelik gördümm sanırım adet olucamm benimde tarih 23 nisan olduu önümüzde ay beraber hamile oluruz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?