Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

tahmin ettim hala annenlerde oldugunu tatlim... insallah mr'in sonucu iyi cikar... benimde ara ara bel agrim var... fitigin hamilelige bir engeli yok.. ama hamilelikte zaten bel agrisi oluyor, zaten belimizde sIkInti oldugu icin, daha siddetli bel agrisi yasayabiliriz hamile kalirsak... ama kismet, hamile kalalim da, o kadarina katlaniriz herhalde canim..

ben keci boynuzu meselesini denicem esimde insallah... ovulasyon da geliyor, biran once bulup, baslamam gerek aslinda... sogan kurune hicccccc girismeyecegim... sanki bir yerde onun adet duzensizligine yol acabildigini okumustum... simdi adet tarihlerim birbirine karismasin yani onu uygulayip..

incirleri aldim ama, incir kurune de baslamadim daha...

evet keçi boynuzu kürü hamileliği kolaylaştırıyor. Benim eşim kullandı. Ben o ay hamile kaldım... Bu sefer de içti. Bende incir kürü değil de incir yedim bol bol... Bakalım kısmet...

Ama keçiboynuzu kürü erkek için.. İncir de bayan için iyi geliyor...

Son düzenleme:

ayyyy arzumcummmm, gaza getirdin beni.. esime tutturdum git keci boynuzu pekmezi al diye... gidip marketten bakcak birazdan...

canım ya haklısın ağrıya dayanırımmm tabii yeter ki olsunda katlanırım yani..
canım ama soğan kürünü yapanlar kürü yaptığı ay hamile kalıyormuş zaten :) düzeninin bozulmasına fırsat vermeyebilir yani bebiş onu da belirteyim :) bi de şu yazıyı buldum, bu forumda bir arkadaş yazmış..

okuyun kızlar, "merhaba kızlar,
bende de 2 yıldır polikistik over sendromu vardı düzenli olarak tek bir dr.gittim hamile kalmak için birçok ilaç ve iğne kullandım ilk başlarda adet düzensizliği yoktu son 4 ayda adet düzensizliği sorunu yaşadım.herkesin bildiği gibi her ilacın yan etkisi olduğu için adet düzensizliğine birde hap kullanmamak için soğan kürüne başladım.kürün 3.ayında hamile kaldım. fakat birde stres hamile kalmayı gerçekten olumsuz etkiliyor. 2 yıldır her ay hüsrana uğradığım için artık içimden bu kezde hamile kalmazsam tedavi olmuyacağım dr. filan gitmeyeceğim demiştim ve herşeyi oluruna bırakmıştım.hamile kalmayı beyinde şartlamak gerçekten hamile kalma şansını azaltıyor dr.um da böyle demişti zaten. birde az kalsın unutuyordum pcos olanlarda en büyük sorun fazla kilo dr.tavsiyesiyle şeker hapı kullandım ilk başta ben şeker hastası değilim ki diyerekten düzenli kullanmadım dr.um kan sonuçlarından düzenli kullanmadığımı anladı ve bana güven diyerek şeker ilacını düzenli kullanmamı önerdi ve bende öyle yaptım 76 kilodan 67 kiloya düştüm. (ideal kilom 58-60 kg.) normal kiloma yaklaştığım için hamile kalmam kolaylaştı.sabır kızlar tedavinizi aksatmadan bilindik soğan ve incir kürlerinide deniyerek yolunuza devam edin.
Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebekler versin inşallah..."..

LÜTFEN HAMİLELİK BELİRTİLERİNE KULAK ASMAYINNNNN..ÇOK STRESE SOKUYOR..BELKİ DE BEBEK O YÜZDEN TUTANAMIYOR..KENDİNİZDE BELİRTİ ARAMAYIN..OLACAKSA ZATEN OLACAK DEĞİL Mİ..ENİNDE SONUNDA ÖĞRENMEYECEK MİYİZ?GEÇEN AY BENDE O KADAR ÇOK BELİRTİ VARDI Kİ, BUNA RAĞMEN HAMİLE DEĞİLİM İŞTE..TESTİ YAPTIĞIM GÜNÜN SABAHINDA NEGATİF ÇIKTI :)..

Son düzenleme:
ayyyy arzumcummmm, gaza getirdin beni.. esime tutturdum git keci boynuzu pekmezi al diye... gidip marketten bakcak birazdan...

:)))) ama kürü daha iyimiş..

6 adet keçi boynuzu kırıp, kaynayan suda 20 dk bekletiyorsun... Soğuduktan sonra 1 hafta boyunda sabah akşam eşin içiyor. 1 Haftadan sonra günde bir kere içiliyomuş...

Valla ben hiç kaynatmadımmm. Her akşam eşim kaynatıp kendi içiyodu.. O yüzden biraz eksik yazmış olabilirim...

Kuppecimmmm, evet bu ay ben cok umursamiyorum... sen de cok takma... olursa olur.. kismet...

2 ay daha denicem... bakalim oluryormu diye.. kismet.. olmasi belkide benim programimi bozcak.. tr'ye filan gidemicem.. belkide onun icin olmamasi daha iyi.. bilemiyorum.. o yuzden cok umursamiyorum...

bu ay keci boynuzu pekmezini denicez... ve belki incir kuru.. ama sogan kuru icime sinmedi benim...

sen de mutlaka keci boynuzu pekmezi al Kuppecim, esin icmeye baslasin... senin de ovulasyona cok kalmadi sonucta...

Son düzenleme:

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun..ama biz bu topikte hamileyiz haberi vereceğiz bi gün inanıyorum buna Allahın izniyle..keçi boynuzu pekmezini eşime biz daha hamilelik düşünmeden önce bi arkadaşı önermiş ama bu bebiş için değil yani sağlık açısından, eşimde bi kavanoz almıştı hemde özel bi yerden yaptırıp getirtmiş arkadaşı, başlarda her sabah içiyodu hatta işe giderken bana da zorla içiriyodu, bende kızıyodum yaw ne gerek var böyle şeylere diye..ay bi pişmanım şimdiii adamın da hevesini kırdım içmeyi bırakmıştı, şimdi tembihliyorum içmeyi sakın unutma diye :) bu ay düzenli olarak içsin bakalım sabah akşam..çokta sevmişti o tadını :) bende iltihaptan şüpheleniyorum çünkü ayaklarım hiç ısınmıyo, ısınmayınca da iltihap oluyormuş galiba..o yüzden soğan kürünü denemek istemiştim canım ama sen şimdi böyle diyince bende vazgeçiyorum :)

pekmezi burda bulmak daha kolay olur diye dusunduydum... bakalim kendisini bulabilirsem onu da yapariz insallah...

ayaklarini sicak tut Kuppecimmm, cok onemli... ben usutmeyeyim diye her daim botlarla dolasiyordum burda...

kızlar iyi akşamlar..:) benim de 2-3 gün kaldı muhtemel bat'a ama ben yarın kan testi yaptırayım diyorum.napiim öle de böyle de içim içimi yiyor.bugün de eczaneye gittim tam yine fortel alcaktım ki eczacı hanım dün fortel testi yaptığımı öğrenince ''o kesin doğrudur,siz hamile deilsinizdir.o test 10 gün önceden bile haber veriyor.''dedi...ii madem dedim ben de alamadan çıktım!ama içime oturdu,öyle çok istiyorum ki şu forteli yanlış çıkarmayı!!! :))) adından bile hazzetmiyorum!! bakalım yarın nasıl olucak ben yine ölür ölür dirilirim artık... :)

benıde ekleyın lısteyeeeeeeeeeee

Canim kusura bakma ama eczacinin dedigi bana cok sacma geldi... hcg'nin hamilelerde 10'un ustunde olmasi gerekiyor.. Ve normal zamanda, yani hamilelik disinda 0-5 arasinda bulunuyor...
simdi diyelim fortel 10dan yukari olursa bunu farkediyor.. (benim internette arastirdigim uzere, burdaki erken gebelik testleri genelde 20-25ten yukari olursa cift gosteriyorlar.. boyle de olmali, daha da hassas olursa, yanlis olarak pozitif gosterebilir sonucta..)

neyse simdi diyelim fortel 10nun yukarisi gosteriyor... eee, hcg bebek rahme yerlesince artmaya basliyor.. yani rahme yerlesmeden once 10un altinda olacak.. ve bebek son hafta yerlesiyor rahme.. nasil 10 gun oncesinden olcuyor fortel?? cok anlamsiz bence yaa.. hadi 6-7 gun deseler anlicam...

bir de bu testler %100 gostermiyor kiii.. kisiden kisiye degisiyor.. ben clearblueninkine bakmistim, ki o da baya iyi markadir.. %50 ihtimalle 6 gun onceden dogru belirti verebilir yaziyordu...

ayyy amma yazdim.. hamilelik testi profu cikcam yakinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…