kızlar böğürtlen çayı hamileliği kolaylaştırıyormuş diye birşey duydum siz de duydunuz mu hiç??
hoşbuldummm kuzuuuumm :)))))))) iyi geçtiiii..ama sonucu haftaya alcam, benim belim çok ağrıyo, fıtık varacaba o da engel mi ki hamile kalmaya şimdi kafama bu takıldııı fıstığım ya..sen neler yapıosunn canımm..uyguladığın birşey var mı?
bi de kızlar yaptığım araştırmalara göre folik asitte bebeğin tutunmasına faydalı oluyormuş, soğan kürü vücudun iltihaplarından arınmasına büyük bir katkı sağlıyormuş ayrıca eşiniz için de keçi boynuzu pekmezi yada keçi boynuzu kürü uygulayın sperm sayıları için..çok araştırdım, bunlar birebir faydalı şeyler..incir kürünü de soğan küründen hemen sonra uygulamak gerekiyormuş, açıkçası ben soğan kürünü kafama koydum :) gerçi cuma günü gitcem idrar tahlili yaptırcam bakalim iltihap var mı?ona göre bu karışımlardan uygularım artıkkk..hala annemdeyim..çok fazla giremiyorum o yüzden..arada takip ediyorum sizi :)
bende duymadım.birsürü kür var ama bende incir kürünü uyguluyorum şuan mesela
kızlar merrhaba, bende bal tarçın ve çörek otunu uyguluyorum ama benim herşeyim normal ,ona ragmen yapıyorum, sizce bir zararı olurmu
tahmin ettim hala annenlerde oldugunu tatlim... insallah mr'in sonucu iyi cikar... benimde ara ara bel agrim var... fitigin hamilelige bir engeli yok.. ama hamilelikte zaten bel agrisi oluyor, zaten belimizde sIkInti oldugu icin, daha siddetli bel agrisi yasayabiliriz hamile kalirsak... ama kismet, hamile kalalim da, o kadarina katlaniriz herhalde canim..
ben keci boynuzu meselesini denicem esimde insallah... ovulasyon da geliyor, biran once bulup, baslamam gerek aslinda... sogan kurune hicccccc girismeyecegim... sanki bir yerde onun adet duzensizligine yol acabildigini okumustum... simdi adet tarihlerim birbirine karismasin yani onu uygulayip..
incirleri aldim ama, incir kurune de baslamadim daha...
kızlar merrhaba, bende bal tarçın ve çörek otunu uyguluyorum ama benim herşeyim normal ,ona ragmen yapıyorum, sizce bir zararı olurmu
bence bunlarin yan etkilerini de arastirip ona gore uygulamak gerek canim..
evet keçi boynuzu kürü hamileliği kolaylaştırıyor. Benim eşim kullandı. Ben o ay hamile kaldım... Bu sefer de içti. Bende incir kürü değil de incir yedim bol bol... Bakalım kısmet...
Ama keçiboynuzu kürü erkek için.. İncir de bayan için iyi geliyor...
tahmin ettim hala annenlerde oldugunu tatlim... insallah mr'in sonucu iyi cikar... benimde ara ara bel agrim var... fitigin hamilelige bir engeli yok.. ama hamilelikte zaten bel agrisi oluyor, zaten belimizde sIkInti oldugu icin, daha siddetli bel agrisi yasayabiliriz hamile kalirsak... ama kismet, hamile kalalim da, o kadarina katlaniriz herhalde canim..
ben keci boynuzu meselesini denicem esimde insallah... ovulasyon da geliyor, biran once bulup, baslamam gerek aslinda... sogan kurune hicccccc girismeyecegim... sanki bir yerde onun adet duzensizligine yol acabildigini okumustum... simdi adet tarihlerim birbirine karismasin yani onu uygulayip..
incirleri aldim ama, incir kurune de baslamadim daha...
ben tarçın bal ve çörekotunu adet söktürmek için kullanıyodum bekarken ve adet sökülmesine iyi geliyordu...
semacimmm o zaman kullanma bence bunu...:26:
ayyyy arzumcummmm, gaza getirdin beni.. esime tutturdum git keci boynuzu pekmezi al diye... gidip marketten bakcak birazdan...
LÜTFEN HAMİLELİK BELİRTİLERİNE KULAK ASMAYINNNNN..ÇOK STRESE SOKUYOR..BELKİ DE BEBEK O YÜZDEN TUTANAMIYOR..KENDİNİZDE BELİRTİ ARAMAYIN..OLACAKSA ZATEN OLACAK DEĞİL Mİ..ENİNDE SONUNDA ÖĞRENMEYECEK MİYİZ?GEÇEN AY BENDE O KADAR ÇOK BELİRTİ VARDI Kİ, BUNA RAĞMEN HAMİLE DEĞİLİM İŞTE..TESTİ YAPTIĞIM GÜNÜN SABAHINDA NEGATİF ÇIKTI :)..
Kuppecimmmm, evet bu ay ben cok umursamiyorum... sen de cok takma... olursa olur.. kismet...
2 ay daha denicem... bakalim oluryormu diye.. kismet.. olmasi belkide benim programimi bozcak.. tr'ye filan gidemicem.. belkide onun icin olmamasi daha iyi.. bilemiyorum.. o yuzden cok umursamiyorum...
bu ay keci boynuzu pekmezini denicez... ve belki incir kuru.. ama sogan kuru icime sinmedi benim...
sen de mutlaka keci boynuzu pekmezi al Kuppecim, esin icmeye baslasin... senin de ovulasyona cok kalmadi sonucta...
:)))) ama kürü daha iyimiş..
6 adet keçi boynuzu kırıp, kaynayan suda 20 dk bekletiyorsun... Soğuduktan sonra 1 hafta boyunda sabah akşam eşin içiyor. 1 Haftadan sonra günde bir kere içiliyomuş...
Valla ben hiç kaynatmadımmm. Her akşam eşim kaynatıp kendi içiyodu.. O yüzden biraz eksik yazmış olabilirim...
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun..ama biz bu topikte hamileyiz haberi vereceğiz bi gün inanıyorum buna Allahın izniyle..keçi boynuzu pekmezini eşime biz daha hamilelik düşünmeden önce bi arkadaşı önermiş ama bu bebiş için değil yani sağlık açısından, eşimde bi kavanoz almıştı hemde özel bi yerden yaptırıp getirtmiş arkadaşı, başlarda her sabah içiyodu hatta işe giderken bana da zorla içiriyodu, bende kızıyodum yaw ne gerek var böyle şeylere diye..ay bi pişmanım şimdiii adamın da hevesini kırdım içmeyi bırakmıştı, şimdi tembihliyorum içmeyi sakın unutma diye :) bu ay düzenli olarak içsin bakalım sabah akşam..çokta sevmişti o tadını :) bende iltihaptan şüpheleniyorum çünkü ayaklarım hiç ısınmıyo, ısınmayınca da iltihap oluyormuş galiba..o yüzden soğan kürünü denemek istemiştim canım ama sen şimdi böyle diyince bende vazgeçiyorum :)
Ben cikiyorum, birkac saate yine ugrarim insallah...
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz kayyum | ?? | 17 Mart | Nisan'a insallah aygunes | 25 | 17 Mart | Nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah
aylic | 27 | 20 Mart | bekliyoruz xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan'a insallah
sila38 | 23 | 20 Mart | bekliyoruz xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
Brownim | 22 | 22 Mart | bekliyoruz
feryal_efe | 26 | 23 Mart | bekliyoruz
azra3434| 30 | 23 Mart | bekliyoruz
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| 26 | 25 Mart
kad_er| ?? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tugcemavi| 24 | 25 Mart
parrhisia | 25 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
nihanca| ?? | 28 Mart
deryam160510| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
bitanem16 | 26 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
atlanta | 26 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
tatlicadi1 | ?? | 2 Nisan
dunedain | 27 | 2 Nisan
pembiq | 28 | 2 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
missvikvik | 25 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
pollyannaa | 26 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
| | |
kızlar iyi akşamlar..:) benim de 2-3 gün kaldı muhtemel bat'a ama ben yarın kan testi yaptırayım diyorum.napiim öle de böyle de içim içimi yiyor.bugün de eczaneye gittim tam yine fortel alcaktım ki eczacı hanım dün fortel testi yaptığımı öğrenince ''o kesin doğrudur,siz hamile deilsinizdir.o test 10 gün önceden bile haber veriyor.''dedi...ii madem dedim ben de alamadan çıktım!ama içime oturdu,öyle çok istiyorum ki şu forteli yanlış çıkarmayı!!! :))) adından bile hazzetmiyorum!!bakalım yarın nasıl olucak ben yine ölür ölür dirilirim artık... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?