Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar şişkinlikten dolayı doktora gittim,troit ilacını da sorayım diye,doktor çeyrek al,10 gün sonra kontrole gel dedi,karnım şiş,hcg ye bakabilir miyiz dedim,tamam dedi,baktık 0,100, gebelik yok dedi,gaz giderici ilaç yazdı,bebek yoksa bu kadar gaz,miğde bulantısı,baş dönmesi nerden çıktı,bat a 6 gün kala yaptırdım,çıkmama ihtimali var mı,moralim çok bozuk,bi de geçen ay eşimin ağzına göğüs ucundan bir sıvı geldi diye,onu araştırdım prolaktin hormonunun fazla olduğunu,bunun da gebe kalmayı engellediğini,tsh yüksekse,prolaktinin de yüksek olduğunu,troit ilacıyla düzeleceğini okudum netten,benim tsh düştü ama belki de prolaktin birden düşmedi ve hamile kalmamı engelliyo,belki de bu ay hamile değilim ama çok uykum var,kabızlık var,başım ağrıyo,karnım şiş offfffffff offfffffff,var da gizleniyo mu ki

selam canım öncelikle geçmi olsun.bence sen bi prolaktin homonun baktır hamile kalmayı zorlaştırıyomuş..normalı 0.19 olmalıymış.bence çokta fazla belirtilere takılma canım psikolojikte olabiliyo.zaten hamilelikle adet belirtileri aynı

Canikom dr değiştir bi bakalım başka dr ne diyecek.Türkiyedeyiz herşey olabilir.Nette araştırıp hiç kafanı bulandırma kendini sıkıntıya sokma bence. En sağlıklısı şüphelerini bi doktorla paylaşman. Belgi çıkmamıştır belli olmaz ben bile ay sonuna tekrar yaptırıcam kan testini

dün bende dr gittim progestoron ölçümü yapıldı .bu ay malesef sağ taraftan yumurtalımışım yani gebelik oluşmamış.bende nisana kaldıminşallah nisan ayı hepimize hayırlı gelir bol bollll haberleri alırız

selam hatunlar.. gecmise soyle bi goz attim detaya inmedim ama sanirim yok guzel haberimiz.. hayirlisi yaaa bende kirmizilari bekliyorum karnim feciiiiiiiiiiiiiii:44::44:

selam kızlarrr listede kendimi gördüm pek bi sevindirik oldum bu arada yaşım 24 listede ? oluşmasın
benim bat yarın ama ben iki gündür sabahları hastalandım sanarak uyanıyorum adet sancıları başladı bende.. gerçi gebelik belirtileri de benim adet sancılarıma benziyo.. bu ay farklı olarak yaşadığım ağır uyku hali, çabuk acıkma, ara ara hafif baş dönmesi (psikolojik te olabilir) ve bi kaç güdür ara ara sağ ve sol kasığıma giren ağrı oluyor :44:

her an hastalandım sanarak lavaboya koşturuyorum ama akıntım var bugün :97: off bilmiyorum ki zaman da geçmiyor ne kadar ümitsiz olsam da kırmızıları görmeden rahat rahat neyyyyyseeeee diyemiyorum :26:

gecmis olsun guzelim bir an once ilgilen istersen bu hormonla az once okudum cunku birinin yuksekmis ilaca baslar baslamaz dusurmek icin gebe kalmis hemen... hayirlisi..

canim bekliyodum senden ama nisana cogaldik beraber insallah gobuslenecez......

selm canim yeni mi katildin sen hosgeldin... yasadiklarinin inan cok iyi anliyorz gercekten bu beklemek olayi fena.... sende de durum yari yariya.. bakalim insallah hayirlisi kacinci deneme canim?

selam canım valla bende bekliyodum ama...napalım sağlık olsun inşallah bidaha ay daha çok şansım olcaka.çünkü benim sağ tüpüm yok canım ondan tutmamış bu ay.dr klomen verdi 3 ay kadar gelme dedi .evet canım nisan topiği çok fazlalaştı allah hepimizin göbüşlerini doldurur

10 gün sonra kontrole gittiğimde onu da ölçtürecem,şişkinlik için ilaç kulanıyom,başka bir doktor hamile olabilirsin ama bekle günün geçsin,kansızlık varsa,ya da önceden kan hapları kullandıysan,kan da geç çıkabilir,durduğun yerde, bu kadar şişkinlik gaz olmaz,sakin ol,sabret,günün geçsin dedi,prolaktin yüksek olsaydı,adet düzensizliğin olurdu dedi,ama benim adetlerim evlendiğimden beri hiç şaşmadı,bekleyip göreceğiz bakalım,hayırlısı

selam canım sana katılıyorum her ay aynı belirtiler yaşanıyo en önemlisi de acabaaa sorusu:18:ama inşallah tahminlerin doğru çıkar da olursun.tabi herşeyin önce hayırlısı

Canim, bu kadar anlayabildi mi doktor hamilelik olmadigini? Emin misin yani... LIsteye baktim, senin daha var bat'a...? Bir yanlislik olmasin?:26:

Hatunicecim, sen daha test yapmadin degil mi? Bakalim ne cikacak yarin?

selm canim yeni mi katildin sen hosgeldin... yasadiklarinin inan cok iyi anliyorz gercekten bu beklemek olayi fena.... sende de durum yari yariya.. bakalim insallah hayirlisi kacinci deneme canim?

evet yeniyim ben :80: 7 aylık evliyim.. sözde en az 1 yıl çocuk fikrini erteleyecektik ilk 3 ay korunduk ama sonra eşim baba olmak için çok hevesli olunca 4 aydır saldım çayıra herşeyi

bu ay erken olduğunu biliyordum ama hani evde test var ya öylesine amaaan bi yapıvereyim diyerek bat a daha 7 gün varken test yaptım baktım bişey çıkmamış testi bıraktım işe gittim akşam geldiğimde ikinci çizgi silik olarak vardı.. ama ne zaman çıktığı ile ilgili fikrim yok çnk evde değildim, fazla beklemekten de silik çizgi oluşur mu bilmiyorum. 2 gün sonra tekrarladım testi negatifti.. eşime bak hamiş dilmişim kısmet sornaki aylara dedim heveslenmesin diye :78: ama gel bide beni gör kafamda yine de bi acaba var.. beklemedeyim artık bat en az 3 gün geçeden test filan yapmama kararı aldım..

aa bak canim hayirlisi insalla hadiiii.. ama olacak gibi sende yaaa.. yinede cok umutlanmada canim sonra cok uzulmeyesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…