Hatunicecim, sen daha test yapmadin degil mi? Bakalim ne cikacak yarin?
Canim, bu kadar anlayabildi mi doktor hamilelik olmadigini? Emin misin yani... LIsteye baktim, senin daha var bat'a...? Bir yanlislik olmasin?:26:
hoşgeldin canımevet canım dün progestoron tahlili yapıldı yumurta oluşmuş mu olmamış mı diye ama malesef olmamış çünkü bu ay sağdan yumurtlamışım.şimdi canım adetimin gelmesini bekliyorum bide klomen verdi nisan için hayırlısı canım
yaşaşııııııın nisaaaaan topiğiiiiiiii
10 gün sonra kontrole gittiğimde onu da ölçtürecem,şişkinlik için ilaç kulanıyom,başka bir doktor hamile olabilirsin ama bekle günün geçsin,kansızlık varsa,ya da önceden kan hapları kullandıysan,kan da geç çıkabilir,durduğun yerde, bu kadar şişkinlik gaz olmaz,sakin ol,sabret,günün geçsin dedi,prolaktin yüksek olsaydı,adet düzensizliğin olurdu dedi,ama benim adetlerim evlendiğimden beri hiç şaşmadı,bekleyip göreceğiz bakalım,hayırlısı
evet yeniyim ben :80: 7 aylık evliyim.. sözde en az 1 yıl çocuk fikrini erteleyecektik ilk 3 ay korunduk ama sonra eşim baba olmak için çok hevesli olunca 4 aydır saldım çayıra herşeyi
bu ay erken olduğunu biliyordum ama hani evde test var ya öylesine amaaan bi yapıvereyim diyerek bat a daha 7 gün varken test yaptım baktım bişey çıkmamış testi bıraktım işe gittim akşam geldiğimde ikinci çizgi silik olarak vardı.. ama ne zaman çıktığı ile ilgili fikrim yok çnk evde değildim, fazla beklemekten de silik çizgi oluşur mu bilmiyorum. 2 gün sonra tekrarladım testi negatifti.. eşime bak hamiş dilmişim kısmet sornaki aylara dedim heveslenmesin diye :78: ama gel bide beni gör kafamda yine de bi acaba var.. beklemedeyim artık bat en az 3 gün geçeden test filan yapmama kararı aldım..
kızlar moralim çok bozuk.bat ım bugün ve 1 saat kadar önce koyu sarı bi akıntı gördümkırmızılar mı geliyo yani şimdi
yok canım daha yapmadım işte en son bata 5 gün varken yapmıştım ikinci testi.. 3 gün geçsin diyorum ( ki geçerse tabii) kırmızılar gelecek gibi ama kasık ağrım çok yoğun eğilirken filan batma şeklinde :44: bu hiç olmazdı daha önce.. üşüttüm mü acaba :44: aman neyse bekleyelim görelim ( ama kırmızıları değil )
kızlar moralim çok bozuk.bat ım bugün ve 1 saat kadar önce koyu sarı bi akıntı gördümkırmızılar mı geliyo yani şimdi
Dur canim hemen endiselenme... Daha kirmiziyi gormemissin... insallah baslamaz...
ayy kizlar ne tuhafiz yaa... simdide kirmizilari bekliyoz .. anladik ya bebis yok gelsin gitsinde biran once calisalim diye... bu ay ovulasyan tetsti kullanmayi dusunuyrum.. ama sole bi soruda takiliyo gorev gibi yapmakta biraz korkutuyo beni.. anacim bizleri doguranlar nasil yakaliyordu yimirtlama gununu acep???!!!:26::26::90:
herkeseee selammm
nasilsiniz nasil gidiyor bakalim ?
Nisan topigi acilmadi demi kizlar yoksaa actiniz mi ????
heralde onlar canım ya allah ya bismillah deyip başlıyolardı
bide kızlar dün dr bana adetin 9 gününden itibaren çok fazla ilşkiye girilmesi gerekiyomuş.hani diyolarya 1 gün yapın 1 gün yapmayın öyle değilmiş ne kadar çok yapılırsa o kadar gebe kalma şansı artarmış çünkü sperm vücutta çok fazla saat yaaşyabiliyomuşeeee o zaman ne yapmak gerek nisanda çok çalışmak gerek
hhiii yani canim adetin basladigi ilk gunden sayiyoruz dogru muyum? evet calisalim bol bol ve dualarimizla insallahh
bende bu ay ovulasyon mikroskobu alıcam kızlar.inşallah işe yarar.buarada incir kürüde uyguluyorum zaten.u ay olmadı gibi inşallah nisanda
ovulasyon mikroskobu nedir canım.inşallah işe yarar
canım izmirde mi oturuyosun sen.bendeee
herkeseee selammm
nasilsiniz nasil gidiyor bakalim ?
Nisan topigi acilmadi demi kizlar yoksaa actiniz mi ????
selam canım hoşgeldin
daha nisan topiği açılmadı canım ama bu ay hepimiz ordayız
Listeyi Nisana uzattik... Nisanda burda devam ediyoruz insallah kizlar... Nisan bat'ini guncellememi isteyen varsa guncelleyeyim...
tükürük ile çalışıo canım bu mikroskop.oluşan görüntüye göre yumurtalyıp yumurtlamadığını anlıyosun.en güzel tarafıda sınırsız kullanım imkanı var.evet canım izmirde oturuyorum bende.sürekli gittiğin bi doktor varmı?
Listeyi Nisana uzattik... Nisanda burda devam ediyoruz insallah kizlar... Nisan bat'ini guncellememi isteyen varsa guncelleyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?