Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Hatunicecim, sen daha test yapmadin degil mi? Bakalim ne cikacak yarin?

yok canım daha yapmadım işte en son bata 5 gün varken yapmıştım ikinci testi.. 3 gün geçsin diyorum ( ki geçerse tabii ) kırmızılar gelecek gibi ama kasık ağrım çok yoğun eğilirken filan batma şeklinde :44: bu hiç olmazdı daha önce.. üşüttüm mü acaba :44: aman neyse bekleyelim görelim ( ama kırmızıları değil )

Son düzenleme:

anladim test erken olmus ama sonra tekrarlamiisin zaten canim testi yaptiktan sonra 5 dkka sonraki degisikligin onemi yok yaziyo benim testlerde ilk 5-10 dklik sure sonucu belirleyen...
bence de battan once teste hayir kampanyasi baslatalim...

kızlar moralim çok bozuk.bat ım bugün ve 1 saat kadar önce koyu sarı bi akıntı gördüm kırmızılar mı geliyo yani şimdi

Dur canim hemen endiselenme... Daha kirmiziyi gormemissin... insallah baslamaz...

Iyi yapiyorsun canim.. Bekle bence de... Nisana gecmeden birkac hamile daha cikaririrz insallah...

ayy kizlar ne tuhafiz yaa... simdide kirmizilari bekliyoz .. anladik ya bebis yok gelsin gitsinde biran once calisalim diye... bu ay ovulasyan tetsti kullanmayi dusunuyrum.. ama sole bi soruda takiliyo gorev gibi yapmakta biraz korkutuyo beni.. anacim bizleri doguranlar nasil yakaliyordu yimirtlama gununu acep???!!!:26::26::90:

heralde onlar canım ya allah ya bismillah deyip başlıyolardı

bide kızlar dün dr bana adetin 9 gününden itibaren çok fazla ilşkiye girilmesi gerekiyomuş.hani diyolarya 1 gün yapın 1 gün yapmayın öyle değilmiş ne kadar çok yapılırsa o kadar gebe kalma şansı artarmış çünkü sperm vücutta çok fazla saat yaaşyabiliyomuş eeee o zaman ne yapmak gerek nisanda çok çalışmak gerek

herkeseee selammm

nasilsiniz nasil gidiyor bakalim ?

Nisan topigi acilmadi demi kizlar yoksaa actiniz mi ????

hhiii yani canim adetin basladigi ilk gunden sayiyoruz dogru muyum? evet calisalim bol bol ve dualarimizla insallahh

bende bu ay ovulasyon mikroskobu alıcam kızlar.inşallah işe yarar.buarada incir kürüde uyguluyorum zaten.u ay olmadı gibi inşallah nisanda

ovulasyon mikroskobu nedir canım.inşallah işe yarar

canım izmirde mi oturuyosun sen.bendeee

tükürük ile çalışıo canım bu mikroskop.oluşan görüntüye göre yumurtalyıp yumurtlamadığını anlıyosun.en güzel tarafıda sınırsız kullanım imkanı var.evet canım izmirde oturuyorum bende.sürekli gittiğin bi doktor varmı?

herkeseee selammm

nasilsiniz nasil gidiyor bakalim ?

Nisan topigi acilmadi demi kizlar yoksaa actiniz mi ????

selam canım hoşgeldin

daha nisan topiği açılmadı canım ama bu ay hepimiz ordayız

Listeyi Nisana uzattik... Nisanda burda devam ediyoruz insallah kizlar... Nisan bat'ini guncellememi isteyen varsa guncelleyeyim...

bi yer de okudum.bi cami hocası öylemiş.bi kadının 12 yıl bebeği olmamış veeee o formülü yapmış işte formüll 1 tane aelmayı kabuklarını sapını çöpünü yemizliyoruz.abdest aldıktan sonra elmayı 7 kez meryem suresi okunuyo elmayı eşiniz elinle ikiye bölüp yiyosunuz ve sonra ilişkiye giriliyo gerisi allahtan

Listeyi Nisana uzattik... Nisanda burda devam ediyoruz insallah kizlar... Nisan bat'ini guncellememi isteyen varsa guncelleyeyim...

evet canım ne güzel hepimiz nisan topiğindeyizzz canım benim daha adetim gelmedi bekliyorum dr zamanın da olursun dedi sana haber veririm canım güncellersin tatlım

evet canım ne güzel hepimiz nisan topiğindeyizzz canım benim daha adetim gelmedi bekliyorum dr zamanın da olursun dedi sana haber veririm canım güncellersin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…