tükürük ile çalışıo canım bu mikroskop.oluşan görüntüye göre yumurtalyıp yumurtlamadığını anlıyosun.en güzel tarafıda sınırsız kullanım imkanı var.evet canım izmirde oturuyorum bende.sürekli gittiğin bi doktor varmı?
evet canım ne güzel hepimiz nisan topiğindeyizzzcanım benim daha adetim gelmedi bekliyorum dr zamanın da olursun dedi sana haber veririm canım güncellersin tatlım
Hangi marka canim? Merak ettim...
Evet Mart bittikce burasi biraz Nisan topigine donmeye basladi canimmmm..Aborjinos gelsede basligi duzeltseee... Mart, Nisan, Mayista hamile kalmaya calisanlar filan olsun basligimiz.... Veya Martta baslayip devam edenler...
bi internet sitesinden sipariş vericem canım ama markası yazmıyo.ama yorumlara baktım iyi görünüyo.ovulasyon testini alıp kullanıp atmaktan mantıklı geldi bana
çok güzel olur canım.burda başlandı burdan devam edilsinbakalım yümüze hangi ay gülecek rabbim bizi nasibimizle hemen karşılaştırsın canımm ama bunun içişn de çok çalışmak gerek canım .eşim bana bazen diyo duş almaktan yakında yosun tutacağım diye
Canim linkini buraya yazabilirmisin merak ettim.. Ben clearbluenun ovulasyon testlerini kullaniyorum ve oldukca pahali... Belki bu daha iyidir.
Nihancacimmm, esin dogru konusmus...
Sizin cok az kaldi canim, insallah hamilesindir sen.. Kirmizilari filan gormedin bildigim kadariyla.. hala umut var...
Canim linkini buraya yazabilirmisin merak ettim.. Ben clearbluenun ovulasyon testlerini kullaniyorum ve oldukca pahali... Belki bu daha iyidir.
EVET CANIM oyle olsun burdayiz bakalim kismet nezamana??? hatta beraber bututecez ha?Evet Mart bittikce burasi biraz Nisan topigine donmeye basladi canimmmm..Aborjinos gelsede basligi duzeltseee... Mart, Nisan, Mayista hamile kalmaya calisanlar filan olsun basligimiz.... Veya Martta baslayip devam edenler...
bende aynini soyledim yaa dus almakta paslancaz diye ama yosun tutmak daa mantikli:))):94::94::94:çok güzel olur canım.burda başlandı burdan devam edilsinbakalım yümüze hangi ay gülecek rabbim bizi nasibimizle hemen karşılaştırsın canımm ama bunun içişn de çok çalışmak gerek canım .eşim bana bazen diyo duş almaktan yakında yosun tutacağım diye
EVET CANIM oyle olsun burdayiz bakalim kismet nezamana??? hatta beraber bututecez ha?
bende aynini soyledim yaa dus almakta paslancaz diye ama yosun tutmak daa mantikli:))):94::94::94:
olsun canım benim herşeyde bir hayır vardır daha ilk aymış hiç yıpratma kendini allahım hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize.nisana birlikte bekleriz artık ama bu sefer strese hayır olarak.[/QUOT
aynen şekercim yaa... nisana inşallah. Ama galiba dr ilaç vericek adet gününü düzenli tutmak için sanırım
:44:
hakkında hayırlısı canım iyi olmuş doktorun bir bildiği vardır.allahım fazla aratmasın meklerimizi bize en yakın zamanda göndersin inşaallah.
hakkında hayırlısı canım iyi olmuş doktorun bir bildiği vardır.allahım fazla aratmasın meklerimizi bize en yakın zamanda göndersin inşaallah.
aminnnnn inşallahhhhhhhhhh.Oğluş doğurcaz daha senle ben
oyyy canım arkadaşım benim yaaaa evet oğlan olacak bizimkiler kızmı yoksa bunlar gülüm yaaa nazlanıyorlar bir türlü gelmiyorlar fazla bekletmesinler yaaaa artık gelsinleeeeeeeeeeeer.
ne biliyim canım canım dr yumurtaların gelişmemiş dedi.bende hiç umutladım onun için yani kırmızıları bekliyorum ki bi an önce gelsin çalışmalara başlıyalımeşime ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yapıcam hayırlısıyla
Cnmm tarihi aldın gördüm seniiiDene bakalım inş tutar.
EVET CANIM oyle olsun burdayiz bakalim kismet nezamana??? hatta beraber bututecez ha?
kızlar sabahtan beri mırıldanıp duruyorum bu şarkıyı
benden kırmızılarıma gitsin
geleceksinnnn diyee ödüm kopuyoooooorr
vodafone reklamındaki adam misali kırmızı deyince tırsıyorumoynatıyoruz cümleen iyi mi
Kalbimin, canim, ovulasyon testleri cok ise yariyor.. Belki erken yada gec yumurtluyorsundur... Onu anlarsin en azindan... Bu ay daha da tecrubelendik canim.. Insallah sonucunu goruruz...
Brownim, aylic, kizlar uzulmek yok... Hayirlisi boyleymis...Artik daha da tecrubeliyiz, Nisana bisssuru hamile cikartacagiz.. Siz bana Nisan bat'larinizi verirseniz Nisan kismina eklerim...
Canimmmm cokkk kotu bir tecrube gecirmissin sen... Cok uzuldum... Ama bak ne guzel kizin olmus... Hayata simdi sImsIki sarilmalisin.. Daha fazla uzulmemelisin... Hayata kizin icin sarilmalisin... Kizin sensiz buyuyecek diye neden uzuluyorsun ki??? Bu sonucta Allaha bagli.. Benim bir tanidigima doktorlar 6 ay omru var demislerdi.. Sonra cokkk cokkk dua edildi... Allah nasip etti, 20 sene yasadi... Hic belli olmuyor boyle durumlar...
Uzulerek kendini yipratma...
Kızlar hepinize verdiğiniz destek ve morel için teşekkür ederim ...
daha yeni yenı denemeye baslamamıza ragmen ummadıgım kadar üzüldüm eşimde üzüldü
Ama olsun allahın taktiri,kurban olduğum tez zamanda bize hayırlı evlatlar versın ınsallah...
Hayatım benim BAT 22 NİSAN:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?