Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

anladım canım fiyatı ne kadar canım bu aletin belki bende alırım.

canım ben ama ilçesinde oturuyorum dr da aydına gidiyorum özel has.

evet canım ne güzel hepimiz nisan topiğindeyizzz canım benim daha adetim gelmedi bekliyorum dr zamanın da olursun dedi sana haber veririm canım güncellersin tatlım

Evet Mart bittikce burasi biraz Nisan topigine donmeye basladi canimmmm.. Aborjinos gelsede basligi duzeltseee... Mart, Nisan, Mayista hamile kalmaya calisanlar filan olsun basligimiz.... Veya Martta baslayip devam edenler...

Evet Mart bittikce burasi biraz Nisan topigine donmeye basladi canimmmm.. Aborjinos gelsede basligi duzeltseee... Mart, Nisan, Mayista hamile kalmaya calisanlar filan olsun basligimiz.... Veya Martta baslayip devam edenler...

çok güzel olur canım.burda başlandı burdan devam edilsin bakalım yümüze hangi ay gülecek rabbim bizi nasibimizle hemen karşılaştırsın canımmama bunun içişn de çok çalışmak gerek canım.eşim bana bazen diyo duş almaktan yakında yosun tutacağım diye

bi internet sitesinden sipariş vericem canım ama markası yazmıyo.ama yorumlara baktım iyi görünüyo.ovulasyon testini alıp kullanıp atmaktan mantıklı geldi bana

Canim linkini buraya yazabilirmisin merak ettim.. Ben clearbluenun ovulasyon testlerini kullaniyorum ve oldukca pahali... Belki bu daha iyidir.

Nihancacimmm, esin dogru konusmus...
Sizin cok az kaldi canim, insallah hamilesindir sen.. Kirmizilari filan gormedin bildigim kadariyla.. hala umut var...

ne biliyim canım canım dr yumurtaların gelişmemiş dedi.bende hiç umutladım onun için yani kırmızıları bekliyorum ki bi an önce gelsin çalışmalara başlıyalımeşime ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yapıcam hayırlısıyla

EVET CANIM oyle olsun burdayiz bakalim kismet nezamana??? hatta beraber bututecez ha?

bende aynini soyledim yaa dus almakta paslancaz diye ama yosun tutmak daa mantikli:))):94::94::94:

kızlar sabahtan beri mırıldanıp duruyorum bu şarkıyı
benden kırmızılarıma gitsin

geleceksinnnn diyee ödüm kopuyoooooorr

vodafone reklamındaki adam misali kırmızı deyince tırsıyorum oynatıyoruz cümleen iyi mi

kızlar benim Bat im 25 mart..ama ben çok korkuyorum gelicek diye..gelmesin ne olur dua edin..bebeğim olsun artık..bütün arkadaşlarım hamile doğurmak üzereler..çok koyuyor ya böyle beklemek..
bu arada benden bu ara çok akıntı geliyor acaba bilen var mı adet olucağım için mi yoksa hamile olabilir miyim..hiç ağrı sızım da yok.

Sürekli yazıştığım diğer topikten bi arkadaşımızı daha hamile çıkardık:))) Burdan hamile haberi çıkmadı malesef bugün ama diğer topikten güzel haberi almak çok sevindirdi beni... Darısı isteyen herkesin başına

Canimmm, ben baslattim bile keci boynuzu pekmezine... Her gun birkac kasik iciyor... Sen de baslat biran once..

Cnmm tarihi aldın gördüm seniii Dene bakalım inş tutar.

Ya tatlim ben anlayamadimmm, sen ne demeye calistin? :26:

EVET CANIM oyle olsun burdayiz bakalim kismet nezamana??? hatta beraber bututecez ha?

Evet canim, burda beraber bebekleri de konusacagimiz zamanlar gelir insallah...

cok tatli yazmissin canim.. Ben de ovulasyondan sonra soylerim artik bu sarkiyi...

Kızlar hepinize verdiğiniz destek ve morel için teşekkür ederim ...

daha yeni yenı denemeye baslamamıza ragmen ummadıgım kadar üzüldüm eşimde üzüldü

Ama olsun allahın taktiri,kurban olduğum tez zamanda bize hayırlı evlatlar versın ınsallah...

Hayatım benim BAT 22 NİSAN:97::97:

Canim baslangicta oyle oluyor.. Bende kirmizilari ilk gordugumde cokk uzulmustum.. Sonra daha bir alisilip, bir sonraki ayin planlari yapilmaya baslaniyor..
Bence sende oyle yap... Artik Nisani planla... Gecmise uzulurken bu ayi kacirma sonra...
Aliyorum seni Nisana.. Uzulmek yok, hep beraber devam ediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…