aaaaa bu topıge boyle sessız kalmak yakışıyomu hiçççç kızlarrr haydeeee sohbete :)
anladım canım fiyatı ne kadar canım bu aletin belki bende alırım.
canım ben ama ilçesinde oturuyorum dr da aydına gidiyorum özel has.
Haklisin canim.. topigi sessiz birakmamak gerek... Kizlar nerdesiniz?
Ben pek yazamadim bugun.. Acaip canim sIkkIn... Siz senlendirin topigimizi.... Topigimizin harekete ihtiyaci var....
:97::97::97::97::97:
selam kızlar..iyi sohbetler:79:
benim batım 2 nisan ama benim adetlerim 2 gün erken ya da geç olabiliyor yani 4 gün oynayabiliyor pko dan dolayı.. yani şuan 9-10 günüm var ama son birkaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimin ağrısı dayanılmaz oluyor ara sıra.. akıntım hiç durmadı adetim bittikten sonra ve dün geceden beri göğüslerimde çok farklı bir ağrı var karıncalanma gibi dokunamıyorum göğüsucuna ve çevresine.. çok mu erken yoksa olabilir mi?? yumurtlama günlerim de pko dan dolayı düzensiz.. yaa olabilir mi sizce?
Canın niye sıkkın hayırdır...
Canim, isle alakali... Sinirlerim cok bozuk... Boyle bir yerde calisirken istesem de hamile kalamam ben stresten.... Her an istifami verebilirim...:97::97::97:
kızlarrr ben geldimmmm..ya bu yumurtlama zamanını nasıl değerlendireceğiz.. kimisi günaşırı demiş, kimisi hergün denemiş aklım karıştı ya..doktorlar günaşırı diyorlar ama onun da saatini nasıl ayarlıyacağımızı bilmiyorum tam olarak..fikri olan var mı?
gün aşırı bencede . saati önemli değil. çünkü her gün denediğim de hamile kalamadım ben. gün aşırı denediğim her seferde hamile kaldım.
eşimle anlaşamıyoruz bu konuda, o saçma diyor gün aşırı olur mu hiç diyor ama anlatamıyorum.. :) spermin güçlü olması için en az 1 gün geçmesi gerekiyormuş değil mi?yoksa rahime kadar ulaşamıyormuş öyle okudum..ama gel de anlat.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?