Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

aaaaa bu topıge boyle sessız kalmak yakışıyomu hiçççç kızlarrr haydeeee sohbete :)

Haklisin canim.. topigi sessiz birakmamak gerek... Kizlar nerdesiniz?
Ben pek yazamadim bugun.. Acaip canim sIkkIn... Siz senlendirin topigimizi.... Topigimizin harekete ihtiyaci var....
:97::97::97::97::97:

Son düzenleme:
Haklisin canim.. topigi sessiz birakmamak gerek... Kizlar nerdesiniz?
Ben pek yazamadim bugun.. Acaip canim sIkkIn... Siz senlendirin topigimizi.... Topigimizin harekete ihtiyaci var....
:97::97::97::97::97:

Canın niye sıkkın hayırdır...

Burası öyle bi bağımlılık yapıyoki yemek yapmak bile istemiyorum:))) Valla bugün çay yanına bişiler var hiç uğraşmak gelmedi içimden... sürekli bakıyorum yeni haber varmı die :))

iyi akşamlar kızlar...nasılsınız???benim yukarda yazdığım belirtilerim devam ediyor ama bunlarla beraber dün akşamdan beri akıntım sarıya döndü bugünde akıntımda topluiğne başı büyüklüğünde 1-2 damla kan geldi.. ayrıca dünden beri aşırı üşüme var bende titriyorum resmen.. bu kadar şeyden sonra inanmamak elde deil:18: olabilir miiiiiiiiii????

Canim, isle alakali... Sinirlerim cok bozuk... Boyle bir yerde calisirken istesem de hamile kalamam ben stresten.... Her an istifami verebilirim...:97::97::97:

canım kendini fazla sıkmamaya çalış bende aynı durumdaydım iş stresinden hamile kalamıyorum diye işten ayrıldım bu defa evde daha çok kafama takmaya başladım bebeği. kendimize ettiğimizle kalıyoruz stres yapmamaya çalış...

kızlar defalarcada azdığım gibi bugün benim beklenmeyen adet günümdübi kaç damla koyu sarı akıntı dışında bişey görmedim.akşam saatlerindede kasık larım ağrımaya başladı sanki rahmim aşağıya düşecek şimdi.şimdi sizce kırmızılar mı gelio yoksa bebeğim mi

kızlar nasılsınız. sizleri takip ediyorum ama şu sıralar çok fazla yazamıyorum. yoğunum. yeni bebek haberi yok sanırım. dört gözle güzel haberler bekliyorum her birinizden. dualarım sizinle....

kızlarrr ben geldimmmm..ya bu yumurtlama zamanını nasıl değerlendireceğiz.. kimisi günaşırı demiş, kimisi hergün denemiş aklım karıştı ya..doktorlar günaşırı diyorlar ama onun da saatini nasıl ayarlıyacağımızı bilmiyorum tam olarak..fikri olan var mı?

gün aşırı bencede . saati önemli değil. çünkü her gün denediğim de hamile kalamadım ben. gün aşırı denediğim her seferde hamile kaldım.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kür :

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

gün aşırı bencede . saati önemli değil. çünkü her gün denediğim de hamile kalamadım ben. gün aşırı denediğim her seferde hamile kaldım.

eşimle anlaşamıyoruz bu konuda, o saçma diyor gün aşırı olur mu hiç diyor ama anlatamıyorum.. :) spermin güçlü olması için en az 1 gün geçmesi gerekiyormuş değil mi?yoksa rahime kadar ulaşamıyormuş öyle okudum..ama gel de anlat.. :)

evet haklısın. her gün olduğunda spermin hareketleri yavaşlıyor ve yumurtaya ulaşmadan ölüyorlar.

Ahmet Maranki Hamile Kalmak İçin Bitki Çayı

Malzemeler:-5 gr aslanpençesi

-5 gr civanperçemi

-5 gr çobançantası

Ahmet Maranki hamile kalmak için bitki çayı tarifi: Yarım litre kaynar suyun içine 3 bitkimizi atıyoruz (aslanpençesi, civanperçemi ve çobançantasını beraberce). 1-2 dakika daha kaynatıp altını söndürüyoruz. 20 dakika kadar demlenmeye bırakıyoruz. Bu çaydan sabah ve akşam birer bardak içilmesi uygundur.

hamile kalmak istiyorsanız uzman doktor tedavilerine ek olarak aşağıdaki bitkisel çözümleri deneyebilirsiniz.

“Hamile Kalmak için Bitkisel Tedavi”
2.5 gram soğan tohumu, 5 gram mazı, 2.5 gram kilermeni, 5 gram narçiçeği ve 10 gram pelin karıştırılıp iyice öğütülerek toz haline getirilir. Daha sonra bu toz karışımı bal ile karıştırarak macun şekline getirip, hergün 2 leblebi büyüklüğünde yutulabilir

kızlar iyi akşamlar ...Bu bitkisel kürlerin yanısıra dualarda da bulunun çok faydası var RABBİ duanızı elbet kabul etcek ve en yakın zamanda hayırlı zamanda meleklerimize kavuşturacak.....
tefriciye okuyun
4 cuma üst üste << YA EVVEL >> 1000 KERE ÇEKİLİR İKİNDİ EZANINA KADAR
umreden getirtilmiş 41 tane hurmaya hepsine tek tek 41 kere MERYEM SURESİ okunur bu yenir kısa zamanda bitirilir.kadında sorun varsa o yesin.erkekte sorun varsa eşle birlikte ikiside yesin.
ben bunları hep yaptım.

kızlar bir arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı.o söyledi yumurtlama dönemine kadar gün aşırı yapmışlar yumurtlama dönemimde hergün yaptık geçtikten sonra tekrar günaşırı yaptık dedi ve ilk ayda tuttu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…