Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

belkide uzerine goruyuorsundur? bence cok dusunme uzerine.. bekle bakalim artcak mi...:97::97:

test yapma daha bence... bekle...

soru sor tabiki canim, ben bilebildigim kadar cevapliyorum..

teşekkür ederim canım bekliycem bakalım belkı yarına kadar yogunlasır.

ama yok yıne az gelmeye devam ederse kan testı yaptırırım.

hamile kalma ihtimalin hala var test erken yapilmis canim

benim bildigim test cok uzun beklerse yaniltabiliyor

kızlar benim karnım inmiyor ya,ilaç içiyom biraz iniyo,sabah kalktığımda geri şişmiş oluyo,anlamadım gitti,bir de gözümü açamıyom çok uykum var,her gün 12 gibi uyurken dün 9 buçukta uyudum ve felaket baş ağrısı var bugünlerde,hiç başım ağrımazdıbat a 4 gün kaldı.

günaydın kızlar adet kanamam bugünde yoğunlaşmadı hala damla damla silindikçe geliyor

dayanamadım doktora gittim kan testi yaptırdım sonuu yarın öğleden sonra alacakmışım.:97::97:

hakkımızda hayırlısı olsun bakalım:26:

günaydın kızlar mart ayı bize uğurlu gelicekmi ? hadi herkes beklenmeyen adet tarihlerini yazsın takip edelim benim 10.04.2011

günaydın kızlar mart ayı bize uğurlu gelicekmi ? hadi herkes beklenmeyen adet tarihlerini yazsın takip edelim benim 10.04.2011

Günaydın,
Canım bizim zaten listemiz var ordan takip ediyoruz... sende listeye eklenmek istiyorsan Screamaway arkadaşa ilgileniyor.

Ya tatlim ben anlayamadimmm, sen ne demeye calistin? :26:
[/QUOTE]

Cnm seni bi topicde gördüm diye hatırlıyorum. Şu adet gününe göre cinsiyet tahmini yapan topic?
Bi tarih almıştın. Sen diil miydin yoksa oo

günaydın canlarım yeni gün yeni umut hadi bakalım hamiş çıksın inşaallah bugün bekliyoruz.allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.

günaydn hepinize :) dün akşam evde diildim giremedim pek :) bu arada hala hastalanmadım :/ sabah test yaptım negatif yaa ne zaman hastalancam ben sıkıldım ,hastalanamadıkça gerginlik artıo devamlı bi bel ağrısı sancı fln

:26:kızlar ya bısı sorcam ıkı gundur sa kasıgımın 4 parmak ustunde bı sıslık ve sancııı varrrrr nedendır acaba bılen cvp versın acaba hamıle kalmıs olabılırmıyımmmmmmm:26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlaaaar :80:
benim bat bugün ama ben son 5 gündür sabahları adet oldum sanarak uyanıyorum kasık ağrım yoğun.. birde akıntım var iki gündür. ama normalde göğüslerim hassaslaşırdı adet öncesi.. hiç bi farklılık yok..uyku durumu iyice arttı. 10 gündür işe geç kalıyorum. alarma uyanıyorum ama gözümü açamıyorum uyuyorum tekrar beklemedeyim bakalım.. pazar sabahından önce test yapmamaya karar verdim ( nasıl dayanacaksam :97: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…