Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

aynen canım,ben de öyleyim gözümü açamıyom,benim de 4 günüm var,2-3 gündür böyleyim,inş. 2 mizde hamişizdir

hatunice sende belirtiler var gibi inş hamilesindir :)

inşallah canım inşallahh.. hayırlısı tabii herşeyin hepimiz için.. Hz. Meryem'i hiç yoktan annelik ile şereflendiren Rabbimin gücü neye yetmez ki.. duacıyız bakalım hayırlısı inş :26:

aynen canım,ben de öyleyim gözümü açamıyom,benim de 4 günüm var,2-3 gündür böyleyim,inş. 2 mizde hamişizdir

hadi bakalım inşallah.. bat bugün ya benim öyle bir oturmuşum ki bacak bacak üstünde nasıl sıkıyorum ama kendimi hani kırmızılar gelecekse bile çıkamasın diye kilitlenmişim resmen

:) aslında kendimizi bi rahat bıraksak beklemesek hayatımıza normal şekilde devam etsek daa çabuk hamile kalırız ama işte olmuo insan psikolojisi :) bazıları istemeden hamile kalır bazıları kalmak ister kalamas

benide eklermisin canım bat 10.04.2011

Kızlar valla ben de öyleyim yani sabahları çok zor uyanıyorum 4-5 gündür böyle,benim bata daha 6 gün var ama bilemiyorum,bi yanım yok değilsin diyo,bi yanım da belki hamileyimdir diyo off bat yaklaştıkça gene başladı bende acabalar,bel ve kasık ağrılarım yine çoğaldı,bütün gece bel ve kasık ağrısı yaşadım.Bir de kızlar söylemesi ayıp 1 haftadır karnım acayip şiş,çok rahatsız ediyo beni :78: :78:

Bende az önce folik aside başladım... İnşallah bebeklerimizde bekletmeden gelir Nisan ayında:)

yok canıııımmm ne hamilesi daha neleerrr (kimi kandırıyosam :97:)

kasık ağrısını,ara ara hafif tutan bulantımı ve akıntımı üşütmüş olmama

aşırı uyku hali ve çabuk acıkma durumumu ani değişen havalara

bel ağrısı, şişkinlik gibi şeyleri ise adet olacak olamama bağlıyorum zaten ben

( olursa da sürpriz olsun baari )

Ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım,şu uyku meselesi özellikle bahar havasından kaynaklanıyor bence.
Yalnız kızlar size bir şey sorucam,bu kasık ve bel ağrılarınız yumurtlama döneminden hemen sonra mı başlıyor yoksa batınıza yakın mı başlıyor?

slm kizlar nasilsiniz beni sorarsaniz biraz moral bozuklugum var bugun adet oldum beni nisan 24 eklermisin canim tskler simdiden bu arada dunde kan testi yaptirdim suphelerimden dolayi negatif cikti yarinda hormon testi yaptircam aksi gibi dun acemi bir stajer damari bilemedi iki kolumda mor yarin bakalim ne diyecekler bu arada sogan kurunude uyguladim incir kurunu uyguluyorum suan kizlar hayirlisi umudumuzu kaymetmek yok canim

canım hamişlerde nasıldır bilemem ama benim normalde adet öncesi kasık ağrım olmazdı ama bel ağrısı ve sancı adetten en erken 4-5 gün önce başlardı.. benim bu ay farklı olarak yaklaşık 10 gün öncesinden başlayan adet olacakmış gibi bel ağrım sancı durumum oldu buna ilave 4-5 gündür de kasık ağrım var sağ ve sola aniden giren.. özellkle eğilirken filan zorluyor beni.. benim bat bugün.. hamiş misin dersen bilmiyorum + sanmıyorum + istiyorum + diliyorum :97:

Canım batın bugünse bir idrar testi yapsaydın,yani ben olsam yapardım)

sorma nasıl zorlanıyorum kendime engel olmakta

bu sabah ilk idrarla test yapmamak için evdeki testi sabah sabah almaya üşeneceğim bir yere kaldırdım geceden

yok ben beklemekten yanayım biraz daha sabredeyim istiyorum.. kendi kendimi de nasılsa gelecek kırmızılar ne testi yapacaksın diye gaza getiriyorum ( getirmeye çalışıyorum :97:)

Aslında doğru söylüyosun canım,yani eğer bekleyebiliyorsan en güzeli,çünkü bazen insana hayal kırıklıkları yaşatabiliyor,ben de sözde günümün geçmesini bekliycem ama şimdi şu halime bakınca dayanamıycam galiba,en azından o gün yaparım belki ayyyy bilemiyorummm...

Brownicimm, merakla bekliyorum sonucunu...

Cnm seni bi topicde gördüm diye hatırlıyorum. Şu adet gününe göre cinsiyet tahmini yapan topic?
Bi tarih almıştın. Sen diil miydin yoksa oo

Vayyyy, canimmmm cok dikkatlisin... evet ben tarih aldim... ama pek sanmiyorum tan o zaman olacagini.. testle de kontrol etcem insallah...

benimde 3 mart arkadaşlat son adet tarihim... benide ekleyin inşallah olur:) çok istiyorum çok umutluyum

Canim son adet tarihi degil, daha gelmemis olan adet tarihini ve yasini soylemen gerekiyor..

hadi bakalım inşallah.. bat bugün ya benim öyle bir oturmuşum ki bacak bacak üstünde nasıl sıkıyorum ama kendimi hani kırmızılar gelecekse bile çıkamasın diye kilitlenmişim resmen

Tatlimmm, ayy koptum sabah sabah burda.. Ben de ayniydimmm valla.. Hep bacak bacak ustune atar otururum, kendi kendime ya bilincdisi kendimi sIkIyormuyum acaba diye dusunuyordumm...

benide eklermisin canım bat 10.04.2011

eklerim tabi Selincimmm, aramiza hosgeldin..

Bende az önce folik aside başladım... İnşallah bebeklerimizde bekletmeden gelir Nisan ayında:)

Pollyannaaaa, sen yeni mi folik aside basladinnn tatlim.. Neden bu kadar gec kaldin... Kizlar, bebek dusunenler, biran once folik aside baslayin, Burda bebek dusunmeye baslamadan 3 ay onceden bile baslamayi oneriyorlar... Ben de gec baslamistim.. Ama olmadi bi turlu bebek.. Simdi 3 aydir kullaniyor olacagim insallah eger olursa...

Ben siteye yeni üye oldum ve bu ay hamile kalmayı planlıyorum.
tükürükle ovülasyon takibi yöntemini kullanıyorum.Bakalım işe yarayacak mı?Mart ayında hamile kaldığını öğrenen tüm bayanları kutluyorum
Benim gibi bu ay deneyenlere de bol şans inşallah hep beraber oluruz

bende folik asidi 3 aya yakın zamandır kullanıorum kızlar screamaway doğru söylüyor , onun insana bi zararı yok bildiğim kadarıyla şimdiden alıp kullanın

Screamaway canım ben de folik asit kullanmıyorum ama bu ay adet olursam gidicem ben doktora kontrol amaçlı(doktorum zaten evlendikten 6 ay sonra gel demişti kontrol amaçlı),o zaman başlarım diyordum folice.Şimdi kendim almıyım demi bekliyim doktoru?

Ha bugün Ha yarın diye diye bugüne geldim valla.. kullanıyımda artık erken veya geç ne yapıyım tatlım yaa. İlk gebeliğimde hamile kalmak istediğim ay başlamıştım ve o ay hamile kalmıştım ilk denemede.. bu kez olmadı.. birde bu ay bakalım nasip kısmet.. Diğer siteden bende aldım gün ama zaten benim hesapladığım gündü:)) Bu topikten bi kaç kişi daha gördüm orda... Hii hii bebek için neler yapıyoruz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…