Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Hımm. Sen gözümden kaçmışsın o vakittSeninki hangi gün?BAT'dan 14 gün geriye saydığındaki gün mü?

Canim doktoru beklemene gerek yok bence.. Turkiyede de zaten cok belli markalar vardir bu folik asidi satan, onlarla baslayabilirsin..
Ben doktordan ogrenmedim acikcasi... Burda, gittim kendi kendime hamile kalmak isteyenler icin ozel vitaminler ve folik asit iceren bir ilac vardi onu almaya basladim..
Sonra doktora gitmistim baska bir durum icin, bebek dusundugumu soyledim, folik asit kullaniyorsun degil mi dedi, bende evet dedim..

Son düzenleme:

Ben seni gordum diger tarafta... Benim hesapladigim gunu vermedi ama, 2 gun oncesini verdi.. Bakalim ben test edip kontrol etcem... Sen de benim gibi tek sefer deniceksin sanirim.. Pollyannacimmm, cok merak ediyorum tutacakmi bu sefer...

Hehhehh:) Öleyimdir.Et et dene de bana da haber ve olur mu
26 Mart'ta reglim gelicek ben de o saate göre tarih alıcam. Takipteyimmm:))

Tamam canim, haber ver sen de... Sen bizden biraz daha gec olacaksin sanirim... Sen de mi tek sefer denemeyi dusunuyorsun?

Tamam canım gerçi benim doktora gitmeme çok az kaldı,ben yine de doktoru bekliyim diyorum ama bugün çok kararsızım her konuda.

kızlar aile hekimi folic asidi yazar mı yoksa kadın doğumcuya mı gitmem lazım?

folik asidi yazdırmana bile gerek yok bana doktorum yazmıştı ama şimdi kendim alıorum her ay folibol ismi ve normal fiyatı 1.5 tl zaten ,yazdırmadanda alabilirsin yani

cvp için saolun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilginiz ve alakanızız için teşekur ederım hepınıze allah hepınızın gonlune gore versınnnnnnn hoşçakalınben burda mutlu olamadımmmmm inşallah başka bı sıte bulurum kendımı mutlu edıcekkkkkkkkkk:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

cnm mrb bndede aynı kasıklarım ağrıyo 5 gün gecti bugün genelde hamilelk belirtisi diyo doktorlar ama test yapmaya korkuyorumm..bide en belirgin erken belirti mantarmış..doktorum öle sölemişti..hayırlısı hepimiz icin..

cnm ben sana söledim hiç anlamıorum böl şelerden anlasam zaten kendi durumuma bi açıklama getirebilirdim

ya lutfen cvppppppp çatlıcam meraktannnnnnnnnnnnn

canım önce bat geçti mi yada ne kadar var biraz da onlardan bahset istersen. tamam gebelik belirtilerinde kasık ağrısı mevcut ama herkes te aynı belirtiler olmayabiliyor. en iyisi test yapmak için gereken zamanı beklemek..çünkü kasık ağrısı iltihabi durumlarda da olabliyor diye biliyorum

Son düzenleme:
mesela gebelik belirtilerinde ilk sıralarda olanlardan birisi de göğüslerde şişkinlik ve hassasiyetmiş
benim adet belirtilerimde de var bu.. ama bugün bat olmasına rağmen garibim göğüslerim hiç bi şekilde şişemediler

Canim hic bir fikrim yok benim malesef... Sen listemizde de yoksun sanirim.. batini bulamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…