Vayyyy, canimmmm cok dikkatlisin...evet ben tarih aldim... ama pek sanmiyorum tan o zaman olacagini.. testle de kontrol etcem insallah... QUOTE]
Hehhehh:) Öleyimdir.Et et dene de bana da haber ve olur mu
26 Mart'ta reglim gelicek ben de o saate göre tarih alıcam. Takipteyimmm:))
Ha bugün Ha yarın diye diye bugüne geldim valla.. kullanıyımda artık erken veya geç ne yapıyım tatlım yaa. İlk gebeliğimde hamile kalmak istediğim ay başlamıştım ve o ay hamile kalmıştım ilk denemede.. bu kez olmadı.. birde bu ay bakalım nasip kısmet.. Diğer siteden bende aldım gün ama zaten benim hesapladığım gündü:)) Bu topikten bi kaç kişi daha gördüm orda... Hii hii bebek için neler yapıyoruz yaa
Screamaway canım ben de folik asit kullanmıyorum ama bu ay adet olursam gidicem ben doktora kontrol amaçlı(doktorum zaten evlendikten 6 ay sonra gel demişti kontrol amaçlı),o zaman başlarım diyordum folice.Şimdi kendim almıyım demi bekliyim doktoru?
Ha bugün Ha yarın diye diye bugüne geldim valla.. kullanıyımda artık erken veya geç ne yapıyım tatlım yaa. İlk gebeliğimde hamile kalmak istediğim ay başlamıştım ve o ay hamile kalmıştım ilk denemede.. bu kez olmadı.. birde bu ay bakalım nasip kısmet.. Diğer siteden bende aldım gün ama zaten benim hesapladığım gündü:)) Bu topikten bi kaç kişi daha gördüm orda... Hii hii bebek için neler yapıyoruz yaa
Hehhehh:) Öleyimdir.Et et dene de bana da haber ve olur mu
26 Mart'ta reglim gelicek ben de o saate göre tarih alıcam. Takipteyimmm:))
Evet cnm 26 Martta regl olucam. Bu ay iltihabım vardı tutmamıştır. 21 Nisan bat. O zaman 7 Nisan normal tarih..Ama ben yımırtlama döngümü hiç bilmiyorum walla ben de ovulasyon testi alıcam nisana....Tek sefer denerim denemesine de eşimi nasıl kandırıcam onu düşünüyorumbi de gece filan verirse zor yani
Aslında bu deneme 2.baby için uygulanmalı bence...İlkine göre 2. ii olur
Hımm. Sen gözümden kaçmışsın o vakittSeninki hangi gün?BAT'dan 14 gün geriye saydığındaki gün mü?
kızlar aile hekimi folic asidi yazar mı yoksa kadın doğumcuya mı gitmem lazım?
Yazar tatlım yazar..Sağlık ocağı da yazar, kurum doktoru da....
:26:kızlar ya bısı sorcam ıkı gundur sa kasıgımın 4 parmak ustunde bı sıslık ve sancııı varrrrr nedendır acaba bılen cvp versın acaba hamıle kalmıs olabılırmıyımmmmmmm:26::26::26::26::26::26:
cvp için saolun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilginiz ve alakanızız için teşekur ederım hepınıze allah hepınızın gonlune gore versınnnnnnn hoşçakalınben burda mutlu olamadımmmmm inşallah başka bı sıte bulurum kendımı mutlu edıcekkkkkkkkkk:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
ya lutfen cvppppppp çatlıcam meraktannnnnnnnnnnnn
:26:kızlar ya bısı sorcam ıkı gundur sa kasıgımın 4 parmak ustunde bı sıslık ve sancııı varrrrr nedendır acaba bılen cvp versın acaba hamıle kalmıs olabılırmıyımmmmmmm:26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?