Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

benımde vajinada sdetten 10 gun sonra acayıp bı kasıntı olmustu daga once kullandıgım mantar ilacı vardı trovogen dıye onu kullandım herde tekrarladı dıye ayyyyyyyyyyyyyy cok heyecan yaptım sımdııııı ayın 30 adet bgunum hadı bakalım ınsallahhhhhhh bu sefer olmusturrrrrrrrrrrrr ya nasıl beklıcem ben o gunu şımdı test yapsam cıkarmıkı acıl cvp:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

:18:
ama benım intuhaplı bı durumum yokkı yenı doktora gıttım rahım acında ufak hatta korkulmucak bı yara olusmaya baslamıs dedı bı fıtıl verdı 3 adt kullanman yeterlı olur dedı içinde 6 adet vardı ben hepsını kullandımmmmmm evet gogus uçlarımda agrı var ve bu sancı 3 gundur devam edıyo onceden hıç bole olmasdı
ayrıca aşırı derece akıntı var
hadı kızlar benım için dua edın mujdelı haberı nasıl beklıcem ya 30 adet gunum şimdi test yapsam cıkarmıkı acaba:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

normalde 29 yada 30 oluyodum her bıtek subatta 4 gun gecıktı 6sında oldum oda kullandıgım fıtıl yada ılactan sanırsam dıye dusunuyom sımdıdede bata 6 gun var dıye hesaplıyom bakalım nasıpppppp ama hıç bende bole olmuyodukı test yapsam cıkarmıkııııııııııı:18::18::18::18:

erken döllenmeye bağlı olarak adete 6-7 gün kala testte çzgi görenler nadiren olabiliyor.. ama bence üzülmemek için beklemelisin bata kadar hiç değilse

erken döllenmeye bağlı olarak adete 6-7 gün kala testte çzgi görenler nadiren olabiliyor.. ama bence üzülmemek için beklemelisin bata kadar hiç değilse

tabı sızler benden tecrubelısınız sanırım ama ben nasıl beklıcem onu bılmıyom işte bakalım adet belırtılerım olcakmıkı onu takıp edeyım barı ama içim içime sıgmıyooo nolcak dıye ınsallah sabredebılırım

kızlar bu arada benim bat bugün ya ben her yarım saatte bir kırmızıııııııııı sanarak lavaboya gidiyorum ama akıntıymış meğer.. adet günümde akıntım olmazdı ama :44:

yok canııımmm üşüttüm ben üşüttüüm ondan akıntı oluyo kesin :97:

Son düzenleme:

ama ya deyılseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bıde onu dusunnnnnnn inşallah canım yaaaaa

Canııım bu kadar üstüne düşme bu belirtilerin lütfen... rahat ol. şimdi dört gözle bekliyosun kırmızıyı ama gelince de üzülüleceksin tatlım

:97:inşallah kızlar inşallah :26:
inanın kendim böyle bir haberi vermeyi ne kadar istiyorsam sizlerden bu haberi almayı da en az o kadar istiyorum..

tiiizzzz zamanda bebişli göbüşler diliyorum hepimiz için

Canııım bu kadar üstüne düşme bu belirtilerin lütfen... rahat ol. şimdi dört gözle bekliyosun kırmızıyı ama gelince de üzülüleceksin tatlım

yok canım ya üzülmeyeceğimi biliyorum benim hevesim meraktan.. hani kırmızıyı görsem rahat rahat bakıcam önümdeki maçlara

sonuçta daha 4 aydır deniyoruz ve ilk 3 ay yasmin kullandım.. kendime 1 yıl süre tanıyorum ben zaten.. ama daha erken olursa da yok demem :97: ( istemem yan yumurtama koy hesabı :90:)

Canim bu kadar dusunme simdiden.... Sonra olmazsa filan cok uzulursun... Cok odaklanma buna..

Kizlar sizden iyi laflar cikiyor valla, kullanayim bende bunu.. istemem yan yumurtama koy..

Sulisim, hosgeldin, hamilelik nasil gidiyor tatlim?

kızlar aile hekimi folic asidi yazar mı yoksa kadın doğumcuya mı gitmem lazım?

aile hekimine yazdırın ozaman folic plus 1 liraya geliyormuş ben dr yazdırmış bide 3 tl eczane para kesti 1 tl de ilaç 4 lira ödedim. 6 lira zaten ilaç çokta bir anlamı kalmadı....ama bundan sonra aile hekimine gideceğim öğrendim....

ilk hamileliği olanlara öncesindede folic plus veriyor dr...ama düşükler falan oluyorsa ozaman folibol veriliyormuş druma sordum ben folic plus kullanıyorum değiştireyemmi diye gerek yok dedi

Sulisim, hosgeldin, hamilelik nasil gidiyor tatlim?

hoşbulduk canım....bakıyorum ama bu aralar hep ses yok hamilelerden....sıkı başlamıştık mart ayına ....inş bekliyorum hepinizden güzel haberler....her burayı açısında okuduklarıma dua ediyorum....

ben iyiym çok şükürrr....hiç bir sıkınıtm yok.....inş hep böyle devam ederim......dr gittim kesemizi görfük kalp atışını duyduk binlerce şükürler olsun iyi gidiyoruz şimdilik......darısı sizin başınıza inş.....

:78::78::78:
Canim bu kadar dusunme simdiden.... Sonra olmazsa filan cok uzulursun... Cok odaklanma buna..
ama napıyım benım ılk defa bole bısı basıma gelıyo gercı dedıgın gıbı ıçıde bıyandanda ya degılsen ya usuttuysen dıye bı duncede yok deyıl yanı ama bılmıyom bı yandanya olsa bı yandanda ya üşüttüysem kafayı yıycem yaaa
nasıl beklerım bılmıyom ben bat gununu valla catlamasam ii:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Hayırlı olsun ben de 4 nısanı beklıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…