cnm mrb bndede aynı kasıklarım ağrıyo 5 gün gecti bugün genelde hamilelk belirtisi diyo doktorlar ama test yapmaya korkuyorumm..bide en belirgin erken belirti mantarmış..doktorum öle sölemişti..hayırlısı hepimiz icin..
Canim hic bir fikrim yok benim malesef... Sen listemizde de yoksun sanirim.. batini bulamadim...
canım önce bat geçti mi yada ne kadar var biraz da onlardan bahset istersen. tamam gebelik belirtilerinde kasık ağrısı mevcut ama herkes te aynı belirtiler olmayabiliyor. en iyisi test yapmak için gereken zamanı beklemek..çünkü kasık ağrısı iltihabi durumlarda da olabliyor diye biliyorum
canım önce bat geçti mi yada ne kadar var biraz da onlardan bahset istersen. tamam gebelik belirtilerinde kasık ağrısı mevcut ama herkes te aynı belirtiler olmayabiliyor. en iyisi test yapmak için gereken zamanı beklemek..çünkü kasık ağrısı iltihabi durumlarda da olabliyor diye biliyorum
bat 30 mart canım efet lıstede yokummmmmmmmmmmmm
kızlar aile hekimi folic asidi yazar mı yoksa kadın doğumcuya mı gitmem lazım?
erken döllenmeye bağlı olarak adete 6-7 gün kala testte çzgi görenler nadiren olabiliyor.. ama bence üzülmemek için beklemelisin bata kadar hiç değilse
kızlar bu arada benim bat bugün ya ben her yarım saatte bir kırmızıııııııııısanarak lavaboya gidiyorum ama akıntıymış meğer.. adet günümde akıntım olmazdı ama :44:
yok canııımmm üşüttüm ben üşüttüüm ondan akıntı oluyo kesin:97:
kızlar bu arada benim bat bugün ya ben her yarım saatte bir kırmızıııııııııısanarak lavaboya gidiyorum ama akıntıymış meğer.. adet günümde akıntım olmazdı ama :44:
yok canııımmm üşüttüm ben üşüttüüm ondan akıntı oluyo kesin:97:
Canııım bu kadar üstüne düşme bu belirtilerin lütfen... rahat ol. şimdi dört gözle bekliyosun kırmızıyı ama gelince de üzülüleceksin tatlım
tabı sızler benden tecrubelısınız sanırım ama ben nasıl beklıcem onu bılmıyom işte bakalım adet belırtılerım olcakmıkı onu takıp edeyım barı ama içim içime sıgmıyooo nolcak dıye ınsallah sabredebılırım
yok canım ya üzülmeyeceğimi biliyorum benim hevesim meraktan.. hani kırmızıyı görsem rahat rahat bakıcam önümdeki maçlara
sonuçta daha 4 aydır deniyoruz ve ilk 3 ay yasmin kullandım.. kendime 1 yıl süre tanıyorum ben zaten.. ama daha erken olursa da yok demem :97: ( istemem yan yumurtama koy hesabı :90:)
kızlar aile hekimi folic asidi yazar mı yoksa kadın doğumcuya mı gitmem lazım?
Sulisim, hosgeldin, hamilelik nasil gidiyor tatlim?
ama napıyım benım ılk defa bole bısı basıma gelıyo gercı dedıgın gıbı ıçıde bıyandanda ya degılsen ya usuttuysen dıye bı duncede yok deyıl yanı ama bılmıyom bı yandanya olsa bı yandanda ya üşüttüysem kafayı yıycem yaaaCanim bu kadar dusunme simdiden.... Sonra olmazsa filan cok uzulursun... Cok odaklanma buna..
hoşbulduk canım....bakıyorum ama bu aralar hep ses yok hamilelerden....sıkı başlamıştık mart ayına ....inş bekliyorum hepinizden güzel haberler....her burayı açısında okuduklarıma dua ediyorum....
ben iyiym çok şükürrr....hiç bir sıkınıtm yok.....inş hep böyle devam ederim......dr gittim kesemizi görfük kalp atışını duyduk binlerce şükürler olsun iyi gidiyoruz şimdilik......darısı sizin başınıza inş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?