Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

burda içen bir arkadaşımız bana yeşil çay içen herkez içebilir demişti. çok kötü değilmiş tadı onun demesine göre.

ben içmeyi düşünüyorum ki soğan benim midemi normalde alt üst eder. bakalım inşallah çok kötü olmaz.:26:

size burdan 6 gün sonra söylerim tadını artık

bitimden 7 gün sonramı başlayacakmışız. bende adetin 7. günü diye duymuştum.

üff her yerde başka yazıyor ya.
ben gidip saraç oğluna yazayım en iyisi:97:

kızlar yaaaaa ben hala kırmııları gormedım karnımın arısı bı gelıyo bı gıdıyo anlamadımkı ben bundan bısıııııı sankı olmusum gın-bı gelıyo bakıyom hıc bısıyokkkkkkkkkküofffffffffffffffffffffffff offf bı olsa
yada olmassa ben nasıl sabredıcem ya
ama karnım arıyo acaba psıkolejıkmıkı bendekı bu arılar:26::26::26::26::26::26:

senin bebiş tutunmadan önce içinde bayağı bi tur atmış anlaşılan pek meraklı gezmeye tozmaya

hayırlı olsun tekrardan.. allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

ya hem çok gezgin hem de çok nazlı üç ay ne geldi, ne de adet gördürdü hergün test yapmaktan canım çıktı

aaa, gec dollenme duymustum da, o kadar gecini ilk defa duyuyorum... idrar testlerine pek guvenmemek gerek yani... beklemek lazim kirmiziyi...

valla aynen öylee :) Bende şok oldum ablam bıde bana havasını attı yumurtlama gunuymus bılmem neymiş dıyodun bana dıyo al işte olacagı varsa oluyo dedi :)

bitimden 7 gün sonramı başlayacakmışız. bende adetin 7. günü diye duymuştum.

üff her yerde başka yazıyor ya.
ben gidip saraç oğluna yazayım en iyisi:97:

saarçoğlu adet bitiminden 7 gün sonra diye öneriyormuş canım araştırdım da şimdi..

kaç gün geçti adetin. stres yapma oluruna bırak. karın ağrısı adet belirtisi gibi ama hayırlısı olsn inşallah bebişindir hissettiğin :26:

ya hem çok gezgin hem de çok nazlı üç ay ne geldi, ne de adet gördürdü hergün test yapmaktan canım çıktı

olsun gelmiş ya sonunda annesine allah tamamnına erdirsin inşallah sağlıcakla

selam kızlar bugün rahim filmi hsg çektirdim, çok basit birşeymiş. düşünen de korkan varsa hiç korkmasın. dijital ağrısız çeken yerlerden birine çektirsin. 5 dakkalık bişey.
bir sorunum yokmuş çok şükür çok mutlu oldum

bugunde olabılırım ama kesın yarın adet gunummmmmm yanı son 24 satın içindeyım ama bazen 29dada oluyorum ama hıc belırtı yok sadece karnım arıyo ve goguslerım acayıp acıyoooo:26::26::26::26::26:

geçmiş olsun öyleyse.. tez zamanda bebişle dolsun göbüşünüz inşallah

benimde adetiim bitti 5. gündeyim saraç oğlunun kürünü yazdım canım adet bittikten 7 gün sonra diyo inş midem kaldırırda içerim . Eşimedekeçiboynuzu pekmezini dayıym hep hatunlarmı çekecek

bende artık 2 çizgi görmek istiyorum gerçi çok zor benim çocuğumun olması ya neyse ....
yani daha 4 aydır korunmuyoz olmaz yaa ((
umutlanıpda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :18:(

bende artık 2 çizgi görmek istiyorum gerçi çok zor benim çocuğumun olması ya neyse ....

orasini allah bilir niye zor olur diyosunki??

bizim gelin gerdek günü hamile kaldi seker hastasi ve suan cok sükür saglikli bir oglu var.

orasini allah bilir niye zor olur diyosunki??

bizim gelin gerdek günü hamile kaldi seker hastasi ve suan cok sükür saglikli bir oglu var.

becede canım ole dusunme sakın allah neyı karaladıysa o olur buyuk konusmaaaaaaaa benım kuzenım korunmayı buraktıgı aksam hamıle kaldı su anda 2 aylık hamılee
umudunuda yıtırmeeee

kızlar merhaba
çok uzun süredir yazılarınızı yorumlarınızı okuyor olsamda ilk kez yazıyorum..benim de derdim burda herkesin oldugu gibi bebekk2 yıla yakındır istiyoruz ama maalsef gelmiyor..benide bu ay listeye yazarmısınız..yaş:30bat 24 nisan..Allah hepinizin gönlüne göre versin

evet canimmm, burda devam ediyoruz.. listeye baktim, sen 16 nisan diye eklisin...

tatlım benim iş karışık, benim bat 26 aralık 2010 üç aydır adet görmemekle birlikte 15 günlük hamileyim, çok komik bi durum

Nurhancimmm, nasil eklicem seni o zaman.. ayy cok karisik durum... Seni bat mat kalmamiss...

valla aynen öylee :) Bende şok oldum ablam bıde bana havasını attı yumurtlama gunuymus bılmem neymiş dıyodun bana dıyo al işte olacagı varsa oluyo dedi :)

ablan dogru soyluyor tugcecim ya... biz ne kadar hesaplar yapsak da, olmayinca olmuyor iste... Insallah artik zamanimiz gelmistir diyelim o zaman...

Aramiza hosgeldin tatlimm... Ekledim seni listeye...

ayyy kizlar bir satte 3 sayfa yapmissiniz... Anca okudum hizli hizli... Valla birisi demisti, aynen klavyenize kuvvet...

artık bende 2 çizgi görmek isitıyorumm allahımmm...meltem seni anlıyorumm aynı duyguyu 2 yıldır yaşıyorum...artık her ay regl günü bunalımından bıktımm...

benim kahverengi leke kanamaya çevirdi.. ama çok az geliyo.. Puff yaa stres oldum çok fena..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…