Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ya bende ondan korkuyorum ama şunuda düşünüyorum sonuçta soğan yemiyormuyuz yani bebeğe zararı olmaz gibi geliyor bana. düşük yapma riski yokmuş soğanın. yani düşük yapma riski olanlar soğan tüketmesin falan diye birşey duymadım ben hiç.

günlerde şöyle. 7. gün başla 15 gün kullan. sonraki ay hastalığına 10 gün kala başla 5 gün kullan. peşinede hamile kalmak isteyen hanımlara incir ve havuç kürünü öneriyor saraç oğlu. ben deneyeceğim inşallah işe yarar.

kendimi güncelliyorum

kesinlikle katiliyorummm..... bugun baya kalabaligiz...

aborjinosssss, gelde topigimizinnn ismini guncelle... daha da kalabaliklasalim..

evet canım düzeltelim artık topicimizin ismini. mart-nisan-mayıs... artık Allah ne verdiyse

bir yerden başlayınca ötekilere geçmek gelmiyor insanın içinden. şahsen ben öyleyim

evet kizlar, bende sogan kurune baslamadim... riskli geldi bana... gerek yok bence kendimizi boyle riske sokmaya...

İsim güncellemesini aborjinos gelse de kendisinin yapabileceğini sanmıyorum..çünkü pro üyelik gerekiyor her zaman değişiklik yapabilmek için.yani ben öyle biliyorum.. Bizim yazdığımız mesajları 30 dk dan sonra değiştiremiyoruz... içimizden biri yönetime mesaj atıp durumu bildirsin.. onlar gerekli düzeltmeyi yapar bence.

evet canım düzeltelim artık topicimizin ismini. mart-nisan-mayıs... artık Allah ne verdiyse

bir yerden başlayınca ötekilere geçmek gelmiyor insanın içinden. şahsen ben öyleyim

bende senin gibiyim canim... Burda guzel arkadasliklar oldu....

Aborjinos hastalandi hala gelemedi geri... O da Nisana devam edecekti... Insallah katilir aramiza yine....

evet kizlar, bende sogan kurune baslamadim... riskli geldi bana... gerek yok bence kendimizi boyle riske sokmaya...

canım ben öyle düşünmüyorum. bir arkadaşım soğan kürünü bitirdiği ay hamile kaldı.

artık denkmi geldi yoksa gerçekte etkilimi bilemiyorum ama kızın anlatması akıntıları çoğalmış ve içi temizlenmiş. rahim kendini tazelemiş hamileliğe ayrlamış. ki kız uzun süredir korunmuyordu ama olmamıştı.

bende yapayım bu ay madem :44: hem hamile kalmak için değil canım ne alakası vaaarr ben iltihap için yapmak istemiştim

bu arada zam şampiyonu neden kuru soğan oluyor öğrenmiş olduk bu sayede

( bebişime uyarı : bebiş bebiiişşşşş akıllı ol ! inatlaşma benimle geleceksen gel doğurmam seni içimde yaşlanırsın ona göre ( veledime ebru gündeşten ben seçilmem seçerim şarkısını armağan ediyorum )

Ben atmayi deneyebilirim.. Ama o zaman hadi topigimize isim bulalim....

evet canım biz düzeltemiyoruz. yöneticilerden birine haber haber vermeliyiz.

ben düzeltememiştim bi seferinde konumun başlığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…