Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bende adet düzensizliği için kullanıcam zaten. bebişle ne alakası var canım aaa

Son düzenleme:
tatlım görmedim, bir yandan çalışıp bir yandan takip etmek baya zor oluyor, sen sor ben bi çırpıda hepsini cevaplarım tatlım

Asagidakini yazmistim tatlim...
Nurhannnn tatlim postlarimi okumadin mii? Bana bat'ini soylesene seni de ekleyelim listemize hamile olarak... Listemiz senlensin...

bilemiyorum canim... Bu ay denemiyorum.. Cok da ciddi arastiramadim bunun uzerine acikcasi... Belki bir dahaki aya denerim.. (Insallah kalmam bir sonraki aya ama...):97::97::97::97:

Evet kizlar sizden topic ismi bulmanizi bekliyorummm.... Ve sonrada oylama yapip birini seceriz...

Ben ogle tatiline cikiyorum, bir saate donerim.. (ov. testimi de yapimmm) Insallah dondugumde hep boyle kalabalik oluruz...

ben ağustosta hamile kalmak istiyorum.. ( istenmeyen ot dibinde bitermiş ya bide böyle deneyelim belki tutar )

merhaba arkadaşlar nisan ayı topiği yok burdanmı devam ediyoruz malum bende mart ayı gebe kalamayanlardanım
boşgebelikten dolayı kürtaj olmuştum 9 ay oldu gebe kalamadım bende endişelenerek doktora gittim gayet iyiymiş yumurtalıklar çalışmalara devam dedi folikasit kullanıyormusun dedi bende bir haftadır kullanmadım dedim kızdı bana aaaaaaa hiç aksatma olduki gebe kaldın onca içtiğin ilaç boşuna dedi midem bulanıyor dedim şu ilacı verdi küçücük ve günde 1 kez FOLACIN folic acid ona başladım
iltihapla ilgilide brişey söylemedi doktor kafam karışık o yüzden
bir arkadaşında uzun zaman çocuğu olmayınca doktor ona fitil vermiş 2 kullanımdan sonra gebe kalmış soğan suyuda aynı işlevi görüyormuş ama bu ay geçsin sonraki ay denerim diyorum fitilin ismini bilen var mı ? çünkü rahimde azıcık bir iltihaplanmada gebeliği önlermiş

bende evliliğimin ilk ayında kullanmıştım öyle bir fitil.ama adını hatırlamıyorum şimdi. aşırı iltihap var demişti doktor. ilaçlar bitince kontrole gel demişti ama 7 aydır doktor yüzü görmedim.. ama napayım yüzüme bakmıyo ki zaten ben de çekiniyorum gitmeye :78:

soğana vurucam kendimi.. eve gidip bir çuval soğan almalıyım hemeeen

Son düzenleme:

:)))) bakacağı yere bakıyo bende gitmiştim evlliğimin ilk aylarında iltihap vardı vermişti ama nerden hatırlıym şimdi gittiğim doktorda acele etme dedi fff 10 ay olmuş daha ne acele ediyormuşum ben gün aşırı ilişki öneriliyor biliyordum bu doktor bana hergünü önerdi
edecem kürü bende uygulıym adetten sonraki 7 günde başlayın 15 gün uygulayın diyo

Asagidakini yazmistim tatlim...

bilemiyorum canim... Bu ay denemiyorum.. Cok da ciddi arastiramadim bunun uzerine acikcasi... Belki bir dahaki aya denerim.. (Insallah kalmam bir sonraki aya ama...):97::97::97::97:

tatlım benim iş karışık, benim bat 26 aralık 2010 üç aydır adet görmemekle birlikte 15 günlük hamileyim, çok komik bi durum

tatlım benim iş karışık, benim bat 26 aralık 2010 üç aydır adet görmemekle birlikte 15 günlük hamileyim, çok komik bi durum

senin bebiş tutunmadan önce içinde bayağı bi tur atmış anlaşılan pek meraklı gezmeye tozmaya

hayırlı olsun tekrardan.. allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

benmde evliiimin 6. ayında fln polip nedeniyşle fitil vermişti doktor hatta bi sferinde de adet öncesi k.rengi lekelenme olmuştu 2 3 gün ilk defa olduu için korkmuştum üstüne görme fln dediler ama o zaman korunuodum ben nie olduğunu hala daa bilmiorum :) soğn kürüde hayatta yapamam yaaa midem bulanır ben artık doğal şekilde olmasını beklicem oldu oldu olmadı kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…