bende yapayım bu ay madem :44: hem hamile kalmak için değil canım ne alakası vaaarr ben iltihap için yapmak istemiştim
bu arada zam şampiyonu neden kuru soğan oluyor öğrenmiş olduk bu sayede
( bebişime uyarı : bebiş bebiiişşşşş akıllı ol ! inatlaşma benimle geleceksen gel doğurmam seni içimde yaşlanırsın ona göre( veledime ebru gündeşten ben seçilmem seçerim şarkısını armağan ediyorum )
Ben atmayi deneyebilirim.. Ama o zaman hadi topigimize isim bulalim....
tatlım görmedim, bir yandan çalışıp bir yandan takip etmek baya zor oluyor, sen sor ben bi çırpıda hepsini cevaplarım tatlım
Nurhannnn tatlim postlarimi okumadin mii? Bana bat'ini soylesene seni de ekleyelim listemize hamile olarak... Listemiz senlensin...
canım ben öyle düşünmüyorum. bir arkadaşım soğan kürünü bitirdiği ay hamile kaldı.
artık denkmi geldi yoksa gerçekte etkilimi bilemiyorum ama kızın anlatması akıntıları çoğalmış ve içi temizlenmiş. rahim kendini tazelemiş hamileliğe ayrlamış. ki kız uzun süredir korunmuyordu ama olmamıştı.
oooooooo masallah bugun kalabalgiz insallah hep guzel haber icin gelmisinizdir neyse herkeze guzel sohbetler
Asagidakini yazmistim tatlim...
bilemiyorum canim... Bu ay denemiyorum.. Cok da ciddi arastiramadim bunun uzerine acikcasi... Belki bir dahaki aya denerim.. (Insallah kalmam bir sonraki aya ama...):97::97::97::97:
800. sayfamiz hayirli olsun:97:
merhaba arkadaşlar nisan ayı topiği yok burdanmı devam ediyoruz malum bende mart ayı gebe kalamayanlardanım
boşgebelikten dolayı kürtaj olmuştum 9 ay oldu gebe kalamadım bende endişelenerek doktora gittim gayet iyiymiş yumurtalıklar çalışmalara devam dedifolikasit kullanıyormusun dedi bende bir haftadır kullanmadım dedim kızdı bana aaaaaaa hiç aksatma olduki gebe kaldın onca içtiğin ilaç boşuna dedi midem bulanıyor dedim şu ilacı verdi küçücük ve günde 1 kez FOLACIN folic acid ona başladım
iltihapla ilgilide brişey söylemedi doktor kafam karışık o yüzden
bir arkadaşında uzun zaman çocuğu olmayınca doktor ona fitil vermiş 2 kullanımdan sonra gebe kalmış soğan suyuda aynı işlevi görüyormuş ama bu ay geçsin sonraki ay denerim diyorum fitilin ismini bilen var mı ? çünkü rahimde azıcık bir iltihaplanmada gebeliği önlermiş
bende evliliğimin ilk ayında kullanmıştım öyle bir fitil.ama adını hatırlamıyorum şimdi. aşırı iltihap var demişti doktor. ilaçlar bitince kontrole gel demişti ama 7 aydır doktor yüzü görmedim.. ama napayım yüzüme bakmıyo ki zaten ben de çekiniyorum gitmeye :78:
soğana vurucam kendimi.. eve gidip bir çuval soğan almalıyım hemeeen
Kızlaaaaarrr 2011 aralık anneleri topiğini açmış bulunuyorum
Bakalım neler olacak
Asagidakini yazmistim tatlim...
bilemiyorum canim... Bu ay denemiyorum.. Cok da ciddi arastiramadim bunun uzerine acikcasi... Belki bir dahaki aya denerim.. (Insallah kalmam bir sonraki aya ama...):97::97::97::97:
tatlım benim iş karışık, benim bat 26 aralık 2010üç aydır adet görmemekle birlikte 15 günlük hamileyim, çok komik bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?