benim kahverengi leke kanamaya çevirdi.. ama çok az geliyo.. Puff yaa stres oldum çok fena..
benim kahverengi leke kanamaya çevirdi.. ama çok az geliyo.. Puff yaa stres oldum çok fena..
kızlar üstüne adet görme konusuna baktım da şimdi çok fena fikrim geldi
bu durumu da kullanmalıyım kocama karşı. dünkü ütü olayının intikamı olsun
(ayy çok kötüyüm galiba)
önce bu olaydan bahsedeyim sonra hamiş olma ihtimalimden.. nasılsa daha kan testi yaptırmadım..
sonra da onu karpuz almaya göndereyim aşerdim galiba diyearasın bulsun banane
cok acimasizsin kizvallah ben acidim adama sonra gercekten hamile kalirsan bakmaz ama sana. benden demesi
aaa ama ben hamileyim sanmıştım demek ki psikollojikmiş dicem
neyse kızlar ben gideyim artık hadi iyi akşamlar herkese.. Allaha emanet olunuzzz
kızlar sizlerle bişey paylaşamak istiyorum B12 vitamini hamile kalmayı kolaylaştırıyor nasıl mı sinir sistemini düzenliyor dolayısıyla stresimiz azalıyor adet düzenliyor ve sağlıklı yumurtalar gelişiyor ben kullanmıştım 2 ay tesadüf sinirlerim çok bozuktu doktor önerdi tabi bunun yanında magnezyumda kullandım 3 yıl sonra ilk defa hamile kaldım fakat 2 aylıkken kalbi durdu kürtajla alındı sorun kan pıhtılaşması.bu vitaminleri kullanmanızı tavsiye ederim sonuçta zararlı bişey değil vücudun vitamin depolaması lazım bebek için bunun yanında coraspin ve folik asitte kullanmak sonucu olumlu yönde etkiliyor.ben şimdi bu vitaminleri kullanmaya devam ediyorum tabi herşey Allahtan o ol derse olur bunlarda vesile.
aaa ama ben hamileyim sanmıştım demek ki psikollojikmiş dicem
neyse kızlar ben gideyim artık hadi iyi akşamlar herkese.. Allaha emanet olunuzzz
iyi aksamlar canim
vallah ben onu bunu bilmem ama kadinlardan korkulur:86::86::86:
Eminecim, tesekkur ederim bilgi icin... Ben hemennnn B12 almaya basliimmmm
Hatunicecimmm, iyi aksamlar... supersin.. senin taktiklerini izliyorum.. Bende aynisini yapcammm...
Bitanem, avatarina nolduu senin?:26:
Canim, benimkisi de oyle olmustu artmadan..Soylemeyeyim diye dusundum seni uzmemek icin, ama sonra karar verdim, yine de haberin olsun diye diyorum... Uzme kendini eger artarsa... Hatunicenin dedigi gibi eninde sonunda olacak... Ama zamani geldiginde hayirlisi ile olsun insallah...
ayy korkutma kiz beni ne olmuskiiii
tatlım regl zamanım olsa hadi diycem tutmadı tamam önümüzdeki maçlara bakalım ama bugün reglimin 13.günü.. tamda yumurtlama zamanı.. alt karın bölgemde ağrıda var.. eğer artarsa acile gitcem artık..
Dışarı çıktım biraz stres atıyım die kızım iyice sinirlendirdi beni geldik eve:44:
yokkkiii goremiyorum avatarini...:26:
aaa dogruuuu, senin daha vardi bat'ina... o zaman korkulcak bisi yok canim... olur boyle seyler...
polyanna yanlis anlamassan senden birsey rica edecegim
benim burda oldugumu mu göremiyorsun, yoksa resim falan mi göremiyorsun, eger resim diyorsan bende resim yok zaten, ama beni diyorsan ben ögleden beri burdayim kiz nasil göremiyon
söyle canım :26:
ayyyyy koptummmmmmm alemsinnnn bitanemmm...
sirkette bilgisayara bakarak siritan bir tip oldummm, millet yanlis anlicakk valla...
yok senin yazdiklarini goruyorummmm ben... avatardan bahsediyorumm, yani resimdennn... noldu resmine.. Sende resim vardi diye hatirliyorum ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?