Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

benim kahverengi leke kanamaya çevirdi.. ama çok az geliyo.. Puff yaa stres oldum çok fena..

şuanki duygunu çok iyi anlıyorum insan çok kötü oluyo ama şunuda unutma adet dönemlerinde strese girmek yumurtaları etkiliyor o yüzden takmamaya çalış.şu stresi üzerimizden bir atabilsek işimiz daha kolay olacak ve gerisi gelecek eminim stres bizim en büyük düşmanımız.

benim kahverengi leke kanamaya çevirdi.. ama çok az geliyo.. Puff yaa stres oldum çok fena..

Canim, benimkisi de oyle olmustu artmadan..Soylemeyeyim diye dusundum seni uzmemek icin, ama sonra karar verdim, yine de haberin olsun diye diyorum... Uzme kendini eger artarsa... Hatunicenin dedigi gibi eninde sonunda olacak... Ama zamani geldiginde hayirlisi ile olsun insallah...

.......................................................................

Son düzenleme:

stres yapma canım yaaa bırak adet olacaksın stresten olamıyosundur belki de.. bebiş nasılsa olacak inşallah diye düşün ha bu ay ha sonraki ay..

benim de dün başladı kırmızılar ama kırmızı değiller kahverengi afedersiniz ama idrarla karışık sanki.. yoğun değil yani.. 2 gündür başım dönüyo çok midem de kötü.. ama olsun bak ne stres ne panik yapmamaya çalışıyorum.. hafta sonuna odaklandım ben.. hamiş değilim oleyyyyy zıplayabilirim özgürceee

kızlar üstüne adet görme konusuna baktım da şimdi çok fena fikrim geldi
bu durumu da kullanmalıyım kocama karşı. dünkü ütü olayının intikamı olsun
(ayy çok kötüyüm galiba )
önce bu olaydan bahsedeyim sonra hamiş olma ihtimalimden.. nasılsa daha kan testi yaptırmadım..
sonra da onu karpuz almaya göndereyim aşerdim galiba diye arasın bulsun banane

cok acimasizsin kiz vallah ben acidim adama sonra gercekten hamile kalirsan bakmaz ama sana. benden demesi

cok acimasizsin kiz vallah ben acidim adama sonra gercekten hamile kalirsan bakmaz ama sana. benden demesi

aaa ama ben hamileyim sanmıştım demek ki psikollojikmiş dicem

neyse kızlar ben gideyim artık hadi iyi akşamlar herkese.. Allaha emanet olunuzzz

Son düzenleme:
kızlar ben kacar canım cok pıs çıg börek çektı yapmaya gıdıyom gelın hep beraber yıelımmmmmmm haydı kızlar bodruma beklıyom hepınızııı

Eminecim, tesekkur ederim bilgi icin... Ben hemennnn B12 almaya basliimmmm

aaa ama ben hamileyim sanmıştım demek ki psikollojikmiş dicem

neyse kızlar ben gideyim artık hadi iyi akşamlar herkese.. Allaha emanet olunuzzz

Hatunicecimmm, iyi aksamlar... supersin.. senin taktiklerini izliyorum.. Bende aynisini yapcammm...

iyi aksamlar canim
vallah ben onu bunu bilmem ama kadinlardan korkulur:86::86::86:

Bitanem, avatarina nolduu senin?:26:

tatlım regl zamanım olsa hadi diycem tutmadı tamam önümüzdeki maçlara bakalım ama bugün reglimin 13.günü.. tamda yumurtlama zamanı.. alt karın bölgemde ağrıda var.. eğer artarsa acile gitcem artık..

Dışarı çıktım biraz stres atıyım die kızım iyice sinirlendirdi beni geldik eve:44:

ayy korkutma kiz beni ne olmuskiiii

yokkkiii goremiyorum avatarini...:26:

aaa dogruuuu, senin daha vardi bat'ina... o zaman korkulcak bisi yok canim... olur boyle seyler...

yokkkiii goremiyorum avatarini...:26:

aaa dogruuuu, senin daha vardi bat'ina... o zaman korkulcak bisi yok canim... olur boyle seyler...

benim burda oldugumu mu göremiyorsun, yoksa resim falan mi göremiyorsun, eger resim diyorsan bende resim yok zaten, ama beni diyorsan ben ögleden beri burdayim kiz nasil göremiyon

benim burda oldugumu mu göremiyorsun, yoksa resim falan mi göremiyorsun, eger resim diyorsan bende resim yok zaten, ama beni diyorsan ben ögleden beri burdayim kiz nasil göremiyon

ayyyyy koptummmmmmm alemsinnnn bitanemmm...
sirkette bilgisayara bakarak siritan bir tip oldummm, millet yanlis anlicakk valla...
yok senin yazdiklarini goruyorummmm ben... avatardan bahsediyorumm, yani resimdennn... noldu resmine.. Sende resim vardi diye hatirliyorum ben....

yok canim bende resim falan yoktu, rahatladim bak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…