Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Yavrum burası amma kalabalık...maşşallah diyorum..ekleticem inşallah o listeye 2 gün sonra kendimi..hayırlısıyla biraz daha sabır..

aaaaa gözünaydın canımm.günün geçmiş miydi benim de dün günümdü ama bşy yok şuana kadar bekliyorum,test yapmaya da korkuyorum belki stresten geçikmiştir die bekliyorum:44:

Teşekkür ederim canım,yok günüm geçmemişti,günüm 30 marttı.
Ben bu sabah test yaptım canım ve silik olarak çıktı sonra da kan testiyle kesinleşti

Yavrum burası amma kalabalık...maşşallah diyorum..ekleticem inşallah o listeye 2 gün sonra kendimi..hayırlısıyla biraz daha sabır..

Insallah canimmm insallah...

Teşekkür ederim canım,yok günüm geçmemişti,günüm 30 marttı.
Ben bu sabah test yaptım canım ve silik olarak çıktı sonra da kan testiyle kesinleşti

Neselikiz, canim gunun mujdesini sen verdin bize... Bize de dua et ne olurrrrrr.....

neşelikız hayırlı olsun canım dua et bizim içinde..
bitanem 16 bence içime doğdu sende hamilesin inşallah yarın senın içinde seviniriz dualarıızı eksik etmeyin darısı başımıza:)

Kızlar,kan tahlili sonucunu aldım veeee hamileyimmm
Değerim 78.8 miş. Ordaki bayan daha yeni dedi.
Ay çok heyecanlıyım

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy parti zamanıııııııııııııııı bebiş geliyoooooooooooooooooo.tebrikler canım bizde teyze oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.hadi kutlayalımmmmmmmmmmmmmmmm.

neşelikız hayırlı olsun canım dua et bizim içinde..
bitanem 16 bence içime doğdu sende hamilesin inşallah yarın senın içinde seviniriz dualarıızı eksik etmeyin darısı başımıza:)

Teşekkür ederim canım,tabiki dua edicem sizin için,hayırlısı olsun hepimiz için :81:

cnm benide eklermisiniz listeye ? yas 28 adet tarihi: 28 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…