Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

seni nekadar tebrik etsem azdir canim.. gözüz aydin suan nasil mutlusundur kim bilir allah mutlulunuzu daim etsin.

Canım benim çok sağol iyi dileklerin için,evet mutluyum ama öyle garip ki ben daha çok değişik duygular içindeyim,tuhaf bi haldeyim,heyecanlıyım,yani anlatamıyorumki

Canım benim çok sağol iyi dileklerin için,evet mutluyum ama öyle garip ki ben daha çok değişik duygular içindeyim,tuhaf bi haldeyim,heyecanlıyım,yani anlatamıyorumki

Kızlar ben bu duyguların aynısını yada çok benzerini düğün günümde de yaşamıştım,böyle anlatılamayan duygular,bir boşluk oluyo,bir gariplik tuhaflık,heyecan,ne yapacağını bilememe gibi şeyler,kocamaaan bi boşluk

kızlar benimde bat 29 marttı ve bugun kırmızılandım ama bende hem mantar hemde idrar yolu enf. çıktı hamiş olmadıgıma sevindim çünkü agır antibiyotik vercekti dr. iyi oldu ilaçlarıma başladım bugun inşallah saglıgıma kavuşunca olur kızlar hayırlısı hamiş kalanlar nasıl yaptılar ben bu ay 8.gün başladım 22 . güne kadar günaşırı yaptım ve ymurtlamam tam 14.gün oldu yapışkan akıntı ogün yaptım ama gün aşırıda 13.ve 15.günler yapmamış oldum acaba o günlerdede yapmam gerekirmiydi:))))hamiş ark. çok tebrik ediyorum Allahım hayırlısıyla kucagınıza saglıkla almayı nasip etsin....
cnm benide eklermisiniz listeye ? yas 28 adet tarihi: 28 nisan

Canım geçmiş olsun.Her şerde bir hayır vardır derler ya seninki de öyle olmuş.Önce sağlığın tabiki sonra nasıl olsa gelecek bebişler.

geçmiş olsun canım en iyisini yapıyorsun kafana takma oluruna bırak

ben bu gün aşırı mevzusuna dikkat etmiyorum pek. hiç olmazsa gün aşırı,genelde daha sık oluyor:78:

acaba bizim ondanmı olmuyor ? ya ama o zamanda sanki bir görev için yapıyormuş gibi hissedecem. hatta yastık mevzusunu bile yapacaksam o gün bir tuhaf oluyorum dikkatim dağılıyor. nasıl olcak bu iş ya

Son düzenleme:
Canım biz de gün aşırı değil hergün yaptık.Ama dediğin gibi bir görev gibiydi.Ama zaten bebiş isteyince ben öbür türlüsüne konsantre olamadım ki.Yeter ki gelsin bebişim dedim ve sanki bir görevmiş gibi girdik ilişkiye genellikle.Biliyorsun ayaklar havada ya da beline yastık koyarak beklemek gerekiyor onu da yaptık ve Allaha şükür çok beklemeden sonuç aldık.Yoksa görev bilinciyle bizim cinsel hayat tamamen gidecekti.

cnm evet zor oluyor ama ben vajinismustum benim durumum farklı ilişkiye alışmak için ben günaşırı yapmam gerekiyordu hem alıştım ii oldu hemde bebek için yapmış olduk bende herseferinde yastık koyup yarım sa. yattım valla aslında kendi haline bırakmak en iyisi cnmcm hayırlısı olsun çokta kafana takma haftada bir yapıp kalanlarda varki öle düşünme yani allahım hayırlısını versin de cnmcm dogru zamanı en iyi allah bilir cnm kafaya takınca da olmuyor cnmcm. ben bu ay çok rahttım ama bu seferde saglık sorunum çıktı işte hayırlısı böyleymiş...

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
cnm hergün derken hangi günlerde hergün yaptınız ? sen hamişmisin cnm tebrikler ne kadar oldu ilk denemende oldumu ?

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

cnm hergün derken hangi günlerde hergün yaptınız ? sen hamişmisin cnm tebrikler ne kadar oldu ilk denemende oldumu ?
Evet canım bu topicin hamişlerinden biriyim.6+5 günlük hamileyim.
Her gün derken adetim bittikten 4-5 gün sonra başlayıp 7-8 gün boyunca ilişkiye girdik canım ve tuttu çok şükür.3. denememizdi.İnşallah en kısa zamanda Allah sizlere de nasip eder.

evet ondan korkuyorum valla. çaktırmamaya çalışıyorum eşime ama bu ay hep o niyetle ilişkiye başladım,sonrada kendimi kötü hissettim.

valla haklısın canım arkadaşım vardı haftada 1 yapıyorlardı 3. ayına hamile kaldı. Allah ol değince oluyor biz boşa uğraşıp didiniyoruz,bıraksak oluruna ama olmuyor oda işte. bi kere düşünce akla bebek hamile kalana kadar çıkmıyor.

Amin canım,demekki öyle gün aşırı diye bir kanun yokmuş,canlı örnek. ohh içim rahatladı valla:78:

[/COLOR]
cnm hayırlı olsun allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş. 3 ayda mı bu şekilde denedin cnmcm bende ozaman hergün yapayım :) bu ay çünkü ilaçlar bir günlük benim zaten regliyim reglim bitene kadar bunlardan kurtulmuş olurum inşallah ara vermeyelim bende 2 aydır denedim ilk ay 12-13-14-15-17. günler yapmıstım. buayda işte 8.günden 22.güne kadar günaşırı yaptım .

suan hamile olanlara soruyorum yada daha önce hamilelik gecirenlere, hamile olunca insan illa gögüs agrisi cekermi

ben yaşamamıştım ağrı :44:

Canım ilk ay acemilik işte pek günlere bakmadım ama son 2 ay dediğim gibi yaptım.Umarım sen de yakında mutlu haber verirsin bize.

inşallah tatlım tabiki veririm ben pek etkilenmiyim diye topiğe ara sıra giriyorum pekte kaptırmak istemyorumda cnmcm hayırlısı allahım hayırlı zamanda versin inşallah cnmcm ...
Canım ilk ay acemilik işte pek günlere bakmadım ama son 2 ay dediğim gibi yaptım.Umarım sen de yakında mutlu haber verirsin bize.

Tatlı anneler ve anne adayları bugünlük çıkıyorum ben.Yine uyku bastı beni yaaa.:97::97::97::97::97:
Yarın güzel bir gün olsun.Topicimizin bebişleri bekletmesinler artık naz yapmasınlar.Gelsinler annelerinin göbüşüne.
İyi akşaammmlaaaaaaarrrrrrrrrrr...

artik topic yavas yavas anneler veriyor, herkes erkenden yatiyor, bu saatlerde bos kaliyor buralar, eskiden böylemiydi:97::97:

simdi anne olan gidiyor anne olan gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…